Vaknar upp till solsken

Tänk vad solen kan påverka mitt humör. Trots lite "för-pms-ryck" så skiner jag ikapp med solen och jag älskar´t! Johan lämnade barnen på dagis idag och jag ska strax fixa till mig för att knata ut med hunden innan jag ska träffa Åsa och fika lite.

Vad händer annars då? Ja. Jag fortsätter att skriva musik. Har massvis med halvfärdiga låtar. Tyvärr så får jag liksom inte riktigt ihop dom. Jag tror att jag måste vara på rätt humör för att få till "the final touch" och det där låtskrivarhumöret försvinner lätt när solen skiner.

Till tonerna av Veronica Maggio ska jag nu styra upp dagen!

Molly <3


Fredag den trettonde

Jag vågade mig ut igår. Efter alldeles för mycket öl och vin (till och med lite bailey´s slank ner). Jag, Malin och Eva gjorde Paddy´s och det var väl helt ok. Gillar egentligen inte Paddy´s. Tror att det kan bero på att det är packat av folk och alldeles för litet. Men med rätt sällskap så spelar det egentligen ingen roll vart jag hamnar. Drog hem vid ett och fick sällskap av syster på en liten hundpromenad. Tack Malin och Eva för en trevlig kväll. Det gör vi snart om, fast då drar vi in till stan.

Idag, lördag, så är Johan i full gång med att städa vårat hem. Jag tror faktiskt aldrig det har sett så illa ut som det gjorde idag. Men nu har han plockat, diskat och dammsugit medan jag har legat här och gjort absolut ingenting. Bra jobbat Johan! Det är helt galet hur stökigt ett hem kan bli på en vecka. Ja, ni hörde rätt, EN VECKA! Förstå att jag inte har städat på en hel vecka! Jag har verkligen bara glidit runt och softat på min lediga tid. Tagit några löprundor, hängt med barnen och har haft det allmänt bra.

En påminnelse

Min syster länkade till min blogg på facebook och jag tar det direkt som en pik. Jag bloggar alltför sällan men när det är så härligt vårväder ute så vill man ju passa på att vara ute.

Har passat på att njuta av det underbara vädret så gott det går och förutom att jobba helgen som var så passade Johan och barnen även på att möta upp mig efter jobbet för lite parkhäng vid Edsviken. Barnen kastade pinnar i bäcken, sprang barfota och blåste såpbubblor.

Veckan som gått har varit relativt lugn. Hängde i stan i tisdags och fotade lite. Alltid lika mysigt att springa omkring på alla små gator i gamla stan och mysa i solen ute på Djurgården. Hade Lars som sällskap och han fotade även en del.

Igår (onsdag) så var jag på Regent på regeringsgatan och lyssnade på Loke som hade spelning där. Han var duktig. Eller rättare sagt, han ÄR duktig. Men det kändes som en lite slarvig spelning och det var lite synd. Annars gillar jag spelningar på små pubar, blir så mycket mer personligt och intimt på nåt vis. Var hemma skapligt eftersom jag skulle upp tidigt imorse.

Till helgen är jag ledig, skönt! Ska bara vara med familjen och mysa. Avslutningsvis så kastar jag upp lite bilder.