Long time no see

Ja det var ett tag jag satte mig och bloggade. Finns många anledningar till det men den största är att jag inte har haft lust. Händer en hel del i mitt liv just nu, som jag inte gärna delar med mig av, men som tar en del av min kraft och tid. Älskar min blogg och jag älskar verkligen att få skriva av mig då och då men det kommer stunder i livet då man behöver en paus.

Just nu längtar jag till våren. Jag har fått dille på att ta lång promenader men tyvärr så är det ett rent helvete att promenera i Edsberg på vintern. Dom plogar knappt och snövallarna/högarna är på vissa ställen så höga att jag får ta värsta omvägarna för att komma fram.

Annars är det bra med mig. Molly är sjuk och har varit det i snart en månad. Förkyld med hosta och snorig som tusan. Har också sökt för detta för bara ett par veckor sen. Då fick hon bricanyl utskrivet för att underlätta andningen på nätterna men nu är inte det några problem längre. Nu är det själva snorigheten som liksom aldrig vill ge sig.

Hur som helst. Satt precis och kollade runt lite på nätet. Läste lite bloggar, kollade nyllet (facebook) osv. Får då se
detta inlägg och höll på att ramla baklänges. Alltså. Jag vet ju själv hur man ser ut som gravid och hur man lackar när man ser dessa hot mamas på omslagen på alla gravidtidningar. Har tröstat mig själv med att dom retuscheras. Tyvärr så är det inte så i detta fallet. Josefina är en hot mama for real. Om jag skulle vara så där snygg när jag var gravid så skulle jag vara på smällen hela tiden.