Mitt gamla liv

Jaha, helgen är typ över. Söndag. Ångest. Blä! Gillar verkligen inte söndagar, dom suger verkligen. Idag så åkte jag och Elvira hem till min mamma och pappa för att rensa lite i mina gamla garderober. Oj oj oj! Nostalgi I tell u! Hittade massa gamla klassfoton och sånt. Slängde massa gamla kläder och gamla skolböcker och sånt men sparade lite grejjer som kanske kan vara roligt för Elvira att se när hon blir äldre. Mamma bjöd på mat, stek med potatis och sås. Heeelt ok! :) Sen kom systrami, Pär, Maja, Tuva, Björn och Eva förbi och fikade, trevligt värre! Elvira har varit en tröttmössa nästan hela dagen. Men hon har bara sovit korta stunder. Så himla jobbigt att inte kunna lägga ner henne. Hon vaknar så fort man försöker *suck* Hur ska detta sluta. Vi får nog träna lite på dagarna tror jag. Jag tycker ju att det är så mysigt att låta henne somna i min famn men det kan nog bli jobbigt i längden. *ser en trotsig 4-åring framför sig* Hua!

Har börjat läsa "Så överlever du ditt första år som mamma". Riktigt rolig bok måste jag säga. Helt klart värd att läsa. Jag passar på att öppna boken så fort Elvira sover och har oftast svårt att slita mig. Så det har nog hänt att jag har suttit med en gaphals till bebis i famnen samtidigt som jag småflinar åt författarens sätt att skriva. Så ärligt skriven. Hon döljer inget liksom.. haha!

Imorgon så har vi inget speciellt planerat. Kanske åker till Sollentuna en sväng och gluttar lite i affärerna (för ovanlighetens skull..hehe) Eller så blir vi bara hemma och gosar. ALLT hänger på hur vädret blir. Vi får se helt enkelt.. over and out

Fotomodell för en dag

Idag så har det varit en lugn och helt ok dag. Har inte hänt så jättemycket. Jag har varit trött, som vanligt men Elvira har varit i sitt esse. Busunge!

På eftermiddagen så kom en vän till mig, Johan, över och fotade Elvira. Är SÅ nöjd med bilderna. Jag fick till och med vara med på några, yay! ;) Själv så tyckte jag att ALLA bilder blev bra, men Johan är självkritisk och vill inte att jag lägger ut några innan han har fått dona lite med dom. Så, OK då ;) Elvira var väl inte HELT överlycklig över att vara modell hela tiden men på några bilder så ler hon faktiskt. Jag tyckte inte att det gjorde så mycket att hon var arg och ledsen på några bilder. Då får man ju liksom se ALLA hennes sidor.

Efter att Johan hade åkt så somnade Elvira. Hon vaknade en liten sväng och åt bara. Sen kom MIN Johan hem. Vi åt lite middag. Elvira åt igen. Och nu är det dags att nanna kudden..

Sleep tight, dont let the bedbugs bite!

Tröttmössa

Idag har det varit en helt vanlig, seg och lite småtråkig dag. Elvira har mest velat sova och har endast vaknat för att äta då och då. Just nu sover hon i vagnen. Hon verkar helt slut! Vi var ute med hunden för lite mer än en timma sen och man kan ju nästan tro att det är hon som dragit vagnen och jag har legat i den ;) Fast det är ganska skönt att hon sover. Jag har t.o.m hunnit ÄTA!!! (kors i taket) haha! Sitter mest och slösurfar och lyssnar på mysig musik på datorn. Men nu när jag har gjort allt jag brukar göra på nätet så vill jag att min lilla prinsessa ska vakna så jag får pussas lite. Vill ju inte gärna väcka henne när hon sover så gott. Men hon vaknar nog snart, hon måste ju va hungrig...eller? Man vet aldrig med Elvira..tihi! Åh, jag saknar min gitarr!!! MÅSTE hämta den. Den är hemma hos Elviras mormor och morfar. Har gitarrabstinens. Har inte spelat på jättelänge... Ja, det får nog bli morgondagens projekt då kanske.. Man kan ju inte ha ett hem utan en gitarr heller. Haha!

Somnade i pappas knä..pappa spelar XBOX ;)

Somnade i pappas knä..pappa spelar XBOX ;)

Mitt liv med Elvira

Idag har det varit en lugn skön hemmadag. Dagen började dock inte sååå bra. Jag vaknade tidigt imorse av att det värkte i axeln och strålade ner i hela armen, ajaj :( Johan ringde jobbet och sa att han stannade hemma för att jag hade så jäkla ont. Elvira sov gott hela natten och vaknade endast för att äta och somnade snällt om. Nästan hela dagen tillbringades i sängen. Jag drog i mig två alvedon mot värken och den avtog faktiskt. Skönt! Nu är klockan snart fyra och jag har verkligen inte gjort nån nytta alls idag. Men eftersom Johan är hemma och tar hand om Elvira så tänkte jag att jag skulle försöka ta hand om disken och dammsuga. Måste få nåt gjort. Just nu sover Elvira i soffan (Ja, helt otroligt, det GICK att lägga ner henne). Johan spelar lite XBOX och tar det lugnt. Så skönt att han va hemma idag, för då har han kunnat ta hunden så varken jag eller Elvira har varit utanför dörrn idag, haha! Med ALL rätt faktiskt. Helgen var ganska körig tyckte jag. Vi satt och mest på den där jäkla bussen hela helgen tycker jag. Elvira tyckte att det var kul att åka runt verkade som. Hon verkar så glad och nöjd när hon får se nya ansikten, sötunge. Nej, nu måste jag ta mig kragen och sätta lite fart här hemma... dammsugarn är liksom dammig, typ...

Dålig stil

Ja, skitrutten stil att inte uppdatera så ofta ;) Jag veeeeeet! Men det känns inte riktigt som att tiden räcker till nu när Elvira har förgyllt min vardag. Dagarna flyter på och vi börjar få lite rutin här hemma.. eller rutin och rutin, men vi börjar nog lära känna varandra bättre jag och Elvira. Jag förstår oftast va hon vill när hon skriker. Hon är allt en liten gaphals. Men som tur är så visar hon sig oftast från sin bästa sida när vi är bland folk. ;) Jag förstår inte va jag gjorde innan jag blev mamma. Livet var ganska värdelöst och meningslöst. Nu har livet en mening. Jag ska finnas här för min Elvira och följa hennes steg genom livet. Åh, jag är så lyckligt lottad. Att få dela mitt liv med min lilla sol är helt overkligt. Va gjorde jag för att förtjäna henne? Jag är så glad att hon valde just MIG som sin mamma.. åhhh.. Elvira, det klingar så fint i mina öron. Min fina lilla Elvira, jag älskar dig av hela mitt hjärta. Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare nu. Får kasta över skruttisen till Johan så fort han kommer hem från jobbet, haha! Behöver min lilla tid för mig själv också... trots att det är svårt att lämna ifrån sig henne. Ska börja blogga i en ny kategori, den ska heta "Mitt liv med Elvira".

Strax innan hemfärd från sjukhuset..

Strax innan hemfärd från sjukhuset..