Som att vända på en femöring

Jag vet inte riktigt vad det är med mig nu för tiden. Jag exploderar för ingenting, har inget som helst tålamod med nånting och känner mig bara allmänt depp. Det kanske är den årliga höstdepparveckan eller nåt. Eller så är det mina nya killerpiller (P-piller). Vet att jag har reagerat på just dom förut så det finns ju en möjlighet att det är dom igen. Jag har inga bra dagar. Allting känns allmänt tråkigt och jag är sur och bitter för det mesta. Om jag inte får göra saker som är kul förstås. Som att vara med mina vänner som jag nästan aldrig träffar, hänga med familjen eller bara vara jag. Jag har ingen lust att göra nånting egentligen och jag kommer mig inte för att ta tag i saker. Känner mig mestadels värdelös och allt är mitt fel. Hela tiden. Jag kan vara ganska glad (psykotiskt hysteriskt skrattattacks-glad) för att sen bara falla ner, suckandes, deppandes i soffan. Det är iofs en del av mig. Jag är en, periodvis, ganska så deppig person. Men när dom där hålen kommer som man ramlar i så blir jag ändå alltid lika förvånad. Ville bara att ni skulle få veta varför det inte bloggas lika mycket. Snart vänder det nog.

Med en tår i ögat

Håååååå! Har suttit och blickat tillbaks i bloggen och blivit helt chockad över att tiden går så fort. Jag blir nästan lite ledsen i ögat när jag tittar på Elvira när hon var en bebis (för mig är hon fortfarande en bebis) och det känns som det var igår. Den tiden kommer aldrig tillbaka liksom. Men åhhh va underbar hon är/var! Nåt som är lite läskigt och som jag insåg nu när jag tittade på gamla bilder är hur lik Molly faktiskt är Elvira. Spooky! Hur läskigt som helst. Det känns som att jag kan se på Elvira hur Molly kommer se ut om ett par år. Nåt som var riktigt gulligt var det här inlägget. Kolla hur små dom var Rebecca!

Ett vanligt inlägg

Tänkte att det kändes lite taskigt att det första inlägget på länge skulle vara ett sånt där "utmanings-inlägg" så jag slänger in ett vanligt. Egentligen så har det inte hänt så mycket sen sist. Alltså vi glider mest runt och är. Idag är det måndag och Elvira är, som alla måndagar, hemma med mig och Molly. Molly slaggar just nu men vaknar väl när som helst och Elvira lallar omkring och leker med sin gamla dockvagn och några kattungemjukdjur. Egentligen så vill hon ha en riktig kattunge men hon för nöja sig med fejk ett tag till...

Igår (söndag) så for jag in till stan. Utan barn. Skönt! Träffade Caroline, Stina och Malin. Åhhhh va det var mys. Blev ett helt improviserat besök på Friday´s där vi käkade och snackade massa skit. Så himla mys! Så trevligt har jag inte haft på länge. Hann även med en liten shoppingtur innan och det var välbehövligt. Hade lätt kunnat handlat mer men jag måste lugna mig nu. Särskilt efter mitt skoköp från i fredags. Har dock inte fått skorna än. Dom skulle skicka hem dom med bud, god bless.

Nu är miniterror vaken och Elvira står och säger "heeej lilla skruttis... är du vaken lilla pruttunge" hahaha... undra vem hon kan ha fått det ifrån?

En utmaning

Regler:

Kopiera detta till din blogg,utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!

Lycka till!

Fick denna utmaning av
Stina. Har gjort den förut men what the hell. Utmanar Beccagrodan, Caroline, Anna, Carolina och Stina igen...



1.Vad heter du: Lina

2. Ett ord på fyra bokstäver: Lins

3. Flicknamn: Lena

4. Pojknamn: Lars

5. Yrke: Lärare

6. Färg: Lila

7. Klädesplagg: Linne

8. Mat: Linssoppa

9. Sak i badrummet: Lampa

10. Plats/stad: Luleå

11. En orsak att vara sen: Letade efter nåt att ha på mig

12. Något man skriker: LARMA!

13. Film: Lock stock and two smoking barrels

14. Något man dricker: Läsk

15. Band: Lamb of god

16. Djur: Lemur

17. Gatunamn: Lindvägen

18. Bil: Lexus

19. Sång: Let´s talk about sex (den gamla slagdängan)

En bättre morgon

Ja, morgonen igår blev ju inte riktigt som väntad men den här morgonen verkar bli något bättre. Inga jobbiga oplanerade grejjer som inträffat, not so far. Men jag verkar ha kommit in i en period då det mesta ska gå emot mig. Jobbigt värre! Molly ligger däckad i soffan och jag är fit for fight. Har nyligen pratat med Elin och vi ska försöka styra upp en dejt på nåt vis. Vet inte riktigt vart vi hamnar men det blir säkert nåt köpcentrum. *snark* Vi har liksom slut på idéer. Och en promenad känns inge vidare i det här vädret. Vi får se.

Ikväll blir det Greys anatomy. Sjukt att man kan hänga upp hela livet kring serier. Så är det om man inte har nåt drama i sitt eget liv.

Börja om

Min morgon blev inte alls som jag hade tänkt. Jag såg fram emot en lugn och skön morgon men tydligen så var det nån som ville att jag skulle "vakna" snabbt. Usch. Ska försöka sudda bort början på denna morgon för att försöka starta om dagen. Sitter och lyssnar på Winnerbäck och försöker varva ner. Har fått Molly att somna om, tack och lov, och ska försöka styra upp dagen lite. Tråkigt nog så är det massa måsten. MASSA måsten. *suck*

Kanske dags...

Ja, jag kände faktiskt att det var dags att blogga igen. Inte så konstigt att jag inte bloggar så mycket då mina dagar ser i stort sett likadana ut. Jag och Molly glider omkring och jag njuter av mammaledigheten. Lovely! Elvira går ju bara på dagis tre dagar i veckan vilket innebär att jag har en trotsig, snart treåring, att sysselsätta. Elvira är för det mesta lätt att ha å göra med men hon ger oss en smak av trotsen då och då. Den är INTE att leka med. Hell va jobbigt det är. Blir galen och vet ibland inte va jag ska ta mig till. Det räcker ju inte med att hon är envis och vet vad hon vill redan från början, släng in lite trots på det också vettja! Nu får man för sina synder ;) haha!

Idag är det måndag och Elvira är hemma med mig och Molly. Vädret är, som det brukar på hösten, mulet och dassigt. Men vi ska väl försöka ge oss ut ändå. Elvira har dock inga bra regnkläder hemma så jag får försöka lösa det på nåt vis. Hade varit bra att ha ett galonställ även hemma. Orka släpa mellan dagis och hemmet liksom.

Snart är det kanske dags att slänga ut bloggadressen till min andra blogg. Ska fixa och dona lite där först. Snart så.

Ser lite skyldig ut Molly.. what have u done?!

Elvira tycker om att klistra klistermärken på sin lillasyster. Fint!

Precis efter dagis

Lillgrisen sover...som vanligt!

Använder pinnen som pangare... Undra vem som har lärt henne det?

Elvira "sköt" på en gammal gubbe med rullator med sin pangare. What the hell?

Ny tv. Nice :D


Familjen sjuk

Rubriken skulle kunna syfta på att vi är helt störda i vår familj men i det här fallet så är det så att vi faktiskt är sjuka. Förkylda hela bunten. Förkylning av värsta sorten dessutom! En sån där förkylning när man får "bomull" i skallen, ständig pallknack (huvudvärk), ont i bihålor, kroppen värker osv. Elvira hade feber natten till igår men verkar idag helt oberörd. Doh! Hon som är så mysig när hon har feber! haha!

Idag är det fredag och Johan är som vanligt hemma med oss. Han kommer att vara hemma varenda fredag, iaf det här året ut. Så mysigt. Man hinner få lite mer qualitytime. Även fast den här morgonen har jobbats i skift. Med det menar jag att Johan sov till tjugo i nio, då väckte jag honom med en nerkissad Molly och så fick han ta båda barnen så jag fick sova. Sov ungefär en timme. Ingen bra timme tyvärr. Av den timmen sov jag väl bra i tio minuter kanske. Jaja, bättre än inget. Gick upp och satte på en kanna kaffe. Tog en kopp och käkade ett par mackor.

Nu funderar jag på om jag ska ta båda kidsen och gå till Stinsen och kolla in den nya barnaffären som öppnats bredvid ICA maxi. Samtidigt så tar det emot lite. Det kommer va fett me folk och jag pallar inte att armbåga mig fram. Får se. Dom hade billig falukorv den här veckan på ICA maxi people. Bara så ni vet.

Hej höst/vinter

Shit pommfritt va fort det blev kallt! Det snöade alldeles nyss. Helt stört! Jag sitter i mitt vardagsrum och fryser, som vanligt. Så här blir det ALLTID när höst och vinter kommer till Edsberg. Sitter och fryser järnet, men bara i vardagsrummet. Våran portsnok brukar komma hit och fixa elementet vartenda fucking jävla år men inte fa-an blir det bättre för det! *suck* Oj, va arg jag låter ser jag (läser tillbaka några meningar).

Sitter här med en kaffe och har precis käkat några smörgåsar. Var på efterkontroll igår och allt såg bra ut. Hua. Skönt att bli av med det ångestfyllda besöket. Idag är det ett annat ångestframkallande besök. Denna gången på BVC. (barnavårdscentralen) Molly ska få sprutor. En i varje lår. Usch! Min lilla söta underbara bebis. Kommer ihåg när Elvira fick spruta första gången. BVC-tanten stack knasigt och det började blöda och droppade blod på golvet. Elvira var helt hysterisk och jag hade lust att kasta nåt hårt i hövve på tanten. Lät bli men gick därifrån med min hysteriska bebis och var lite smått ilsken. Jaja. Det kommer säkert gå bättre idag.

Efter BVC så står det långpromenad på schemat. Elin skulle joina och vi tar hundis och lufsar ut. Tar en runda i skogen och det är välbehövligt. Måste loosa massa kilon. Typ 20? hur nu fan det ska gå till. Men vill man så går det.


11 oktober -09 ett magiskt datum

Ja, igår så hände det. Jag höll i vår lilla Molly och "hoppade" lite försiktigt och som från ingenstans så gurglade det ljuvligaste skrattet upp ur ungen! Jag höll på att börja gråta men försökte istället göra om det där studsandet för att höra det magiska skrattet igen. Och där var det! Elvira blev helt till sig över att få höra lillasyster skratta så hon skrek bara "igen igen igen" hela tiden. Mollypappan fick självklart också höra lite. Åhhh... jag säger bara det... åhh! Ett datum att minnas.

Bloggdropping

Lite intressant bloggläsning. Låter det vara osagt va jag själv tycker om bloggarna. Ni får skapa er egen uppfattning.

LadyDahmer

En pappas dagbok

Babiantuttar

Bara några som jag läser.

Rainy sunday

God morgon!

Klockan har hunnit bli tjugo över åtta och Johan är i full gång med att tvätta nere i tvättstugan. Vi har ätit frukost och Molly har somnat om i våran säng. Elvira tittar på "små einsteins" eller va det heter och jag passar på att blogga en snabbis.

Helgen har varit relativt lugn. I fredags bjöds det på Winnerbäckafton hos bror. Så mycket Winnerbäck blev det väl kanske inte men gitarrspelande och ölande gjorde kvällen ändå. Kanske blev lite för mycket för vissa dock. Nämner inga namn. Jag kom hem runt två och då var båda tjejerna vakna och pappan gick omkring i nåt zombieliknande mode. Inte bra. Somnade till slut , hela familjen. Men trots den tuffa natten så envisades Elvirus med att vakna halv sju. Slår aldrig fel. Hon kör sitt race oavsett. Lördagen blev en slappardag. Elvira glodde film och käkade godis. Johan gjorde köttbullar och det blev en hit. Elvira åt som en galning och somnade efter tandborstning och sagoläsning. Jag och Johan glodde på matchen mellan Sverige-Danmark och det var väl kanske inte det roligaste jag sett en lördag.

Imorgon är det en ny vecka och Elvira är hemma som vanligt. Får se hur det blir sen resten av veckan för det verkar som Elviras förkylning vägrar ge sig. Hela hon luktar förkylning och nu börjar jag känna av halsont! På onsdag ska Molly få sina första sprutor!!! Hjälp! Hon bli tre månader då nämligen. Shit va tiden går. Skulle dessutom behöva ringa folktandvården, har nämligen inte varit där med Elvirus nämligen. Och hon blir ju snart tre. Ni som har kids, vet ni när första besöket brukar va? Känns som att allas kids har varit där. Aja. Ska sätta fart här hemma. Kanske kommer lite bilder senare.

Otippat

Helt otippat att Molly , fem minuter efter att jag publicerat det förra korta inlägget, slocknade helt sonika på soffan. Händer typ aldrig. Hon har börjat bli förbannad när jag håller i henne. Hon vill liksom somna själv. Skönt! Så var aldrig Elvira. Henne skulle man minsann hålla hårt i tills hon somnade och om man försökte lägga ner henne så vaknade hon oftast.

Vad ska jag skriva annars? Molly och jag är ensamma idag. Elvira gick till dagis med pappsen imorse och jag ska hämta henne tre. Tänkte försöka ta mig till Kista galleria innan. MÅSTE fasen hitta en jacka ju! Vet inte va jag vill ha riktigt. Får se om jag ens orkar ta mig iväg. Har egentligen ingen lust. Vill bara slacka med lillkorven. Men vi får se.

Haha! Sjukt att jag inte kunde få ihop ett vettigare inlägg trots att jag har tid nu. Kasst. Riktigt värdelöst till och med.

Solen skiner och vi är vakna

Det här med rubrikerna alltså. Det spårar ur. Blir inge bra. Man borde få skriva rubrikslösa inlägg. Men icke! Kanske skulle skriva samma rubrik för alla inlägg?

Men skit samma. Det här inlägget tog en timme att skriva typ. Jag ger upp. Molly vill INTE att jag ska sitta här.

Måndagsmorgon

Eller ja, nu är det väl inte morgon längre men iaf. Molly ligger här bredvid mig och låter. Hon kan "säga" oooooo aaaaa och eeee... Låter skitgulligt. Hon ligger och ler och snackar järnet. Hon verkar hur nöjd som helst så jag passar på att blogga lite. Det blir som sagt lite sporadiskt bloggande men bättre än inget. Elvira sitter och bankar in playdohlera i sin bultbräda och verkar också nöjd. Egentligen är det inte så bra men jag orkar inte bli arg då hon är så himla nöjd och tyst. Idag är en sån dag som jag har bestämt mig för att den ska bli så där bra. Det är internationella barndagen och allt jag gör idag gör jag för mina barns skull. Typ. Eller nästan iaf. Hoppas bara att jag slipper få glimtar av treårstrotsen och att Elvira är på gott humör hela dagen.

Va har hunnits med idag? Ja. Inte mycket. Tvättat lite, käkat frulle och Molly har fått sin dagliga pruttmassage. Alla är nöjda och glada och vi ska väl försöka ge oss ut med hunden på en härlig höstpromenad. Men det får bli efter att jag har lyckats ta mig en dusch. Jag luktar gammalt as och håret hänger i stripor...

Min andra blogg är fortfarande under konstruktion men den kommer snart upp här. Ska ge lite mer pruttmassage nu. See ya!

Ännu en blogg i bloggosfären

Nu är det gjort. Startat en ny blogg. En blogg som är bara jag. Första inlägget är skrivet, mest för att "bli av med det". Ångestladdat och ett pirrigt ögonblick. Kommer att skriva bloggadressen här när jag är redo. Är lite skraj att bloggen blir för naken. We´ll see. Men jag är ingen fegis så alla kommer självklart att få ta del av mitt innersta. Men som sagt, snart. Hoppas alla mår finfint :)