Guitar Hero...

Guitarhero är så himla kul! Jag och Johan har suttit och spelat hela kvällen. Roligast av allt är när Johan blir förbannad, såklart. Skrattar så jag håller på å dö.

Idag var jag och Elvira i Stinsen med systrami. Jag handlade lite till Myra på Lindex. Det var ju REA! :D Yay! Sen så fick vi nån gratisbox från Libero som vi hämtade ut också. Efter det sprang jag in på Vinn. Handlade lite schampo n stuff.

Tog sen en skön promenix hem. Elvira sov hela vägen hem. Skööönt! Har inte gjort så mycket annars. På fredag är det midsommarafton. Det skall firas ute i Knutby, på mammas och pappas landställe, NAJS! :) Knutby Is the Shit!!! ;) haha

Avslutar med en bild på Myra

image71
Så här hittade jag henne sovandes. Hon låg med rumpan rätt upp i vädret. Sötnos!

Lilla drömvärld

Det känns lite som att jag går omkring i en bubbla. En liten drömvärld. Jag gör saker, men det känns inte som att det är jag som gör dom. Det känns som att det är nån annan som går ut och går, rastar hunden, matar Elvira, lagar mat. Känns helt sjukt och det är svårt att beskriva. Men, det känns rätt bra. Jag har sagt saker idag som jag inte trodde jag skulle våga säga, och gjort saker som jag verkligen inte orkat, men det har funkat fint. Dannie ringde idag. Det var typ hundra år sen jag snackade med honom. Lilla sockerbullen.. Han har fyllt år n stuff. Stackarn fick gå typ tre mil eftersom han missade sin taxi... oh well.. det bröts i alla fall, vårat samtal. Sen fick jag aldrig chansen att ringa upp.

Var i Sollentuna c idag. Träffade lite polers. Elvira och jag var på donken, najs. Sen henkade vi på och hämtade mina systerdöttrar på dagis. Sen hem till systrami, snackade skit, drack kaffe och bara va. Sen kom Johan hem från jobbet och så gick vi tillsammans hem med hund och allt... Det har varit mycke gå idag. Men det är bra. Jag har gått upp så sjukt mycket i vikt så jag behöver röra på mig. Bleh... Jag ska köra hårt nu. MÅSTE gå ner i vikt. Jaja, nu orkar jag inte skriva mer...

Avslutar inlägget med en liten hälsning. Om du läser det här, ta ÅT DIG!

"Jag saknar dig bror. Vart tog du vägen? Skärp dig och kom tillbaka..."

Filippa

Japp, i måndags blev jag faster! Och idag fick jag se det lilla knyttet för första gången. En alldeles bedårande liten flicka, men massa mörkt hår och en liten uppåtnäsa.. Såååå sööööt! Åh, jag är kär! Man blir alldeles varm i kroppen när man ser en färsk liten bebis. "Elvira var väl aldrig så liten. Så där liten var aldrig Elvira. Var hon verkligen så liten?" sa jag några gånger, och systrami sa "Jo Lina, men du har glömt". Nääee tänkte jag. Hur kan man glömma sånt. Och så snabbt?! Hon är ju bara 6 månader liksom. Men jag har väl glömt. Blir nästan lite sorgsen när jag tänker på att tiden går så snabbt. Den går liksom FÖR snabbt. Oh well.. Detta blir inget långt inlägg. Orkar inte blogga. Har varit helt slut idag. Men jag avslutar med en bild på det lilla underverket, Filippa.

image70

Eeeeek!!!

Åh! Jag måste bara skriva av mig. Just nu, när jag sitter här och skriver så ligger Eva på KS och krystar. Åhhh!!! Snart kommer lilla Filippa! Jag är så pirrig så jag håller på att dö. Hallå, det är ju inte jag som ska få barn igen liksom..Men det känns nästan så! Jag vill också! Så grymt avis. Det är en underbar upplevelse. Nu längtar jag tills jag får hålla lilla knyttet. Tänk att jag ska få bli faster också.. åhh.. *hoppar nervöst omkring* Det är i såna här lägen som jag verkligen hade behövt en cigg. Nu röker jag ju inte längre. Men ändå...

Annars så har det inte hänt så mycket. Johan har varit hemma idag. Vi har smittat ner honom med förkylning. Stackarn. Elvira ligger just nu och sover och jag ska väl sova så fort jag har fått samtalet från syster eller bror och fått berättat för mig att Eva och bebis mår bra.

Slänger in lite bilder från idag, håll tillgodo! ;)

image67
Sista bilden jag tog på Evas mage. Tagen 9 juni ...

image68
Mitt matmonster ..tehe

image69
Matmonstret ..IGEN! :D


Promenix i solskenet

Idag har det varit en slapp, men otroligt svettig dag. Jag gillar sol och jag gillar värme. Men idag var det lite på gränsen till för varmt. Men men. I survived :D Yay!

Jag och Elvira tog en sväng till Stinsen. Tog en runda runt i affärerna tillsammans med systrami och Linda. Trevligt. Vi tog en fika och snackade lite skit.

Efter det så gick jag till apoteket. Handlade avmaskningsmedel och fästinghalsband till Jojje. Och lite annat skit. Sen in på Vinn. Där handlade jag lite smått å gått. Jag och syster skildes åt då hon skulle hämta kidsen på dagis och jag skulle hem till voffsen kloffsen.

På vägen hem så gick vi genom Edsbergsparken. Mysigt. Men varmt.. bleh va varmt.. Elvira vaknade efter en liten tupplur i vagnen och ville komma upp. Så jag tog på mig bärselet och så fick hon komma upp å se lite...

Här kommer lite bilder från idag

image63
Elvira i vagnen på Stinsen :P

image64 image65
Vackra Edsviken och vackra park

image66
Elvira i bärselet..man skymtar mig litegranna :D

Ingen tid

Känns som att tiden bara rusar iväg. Det är läskigt! Elvira har nu "fyllt" 6 HELA månader! Det är verkligen inte klokt. Känns som det var igår som jag kom hem med ett alldeles nytt, hjälplöst litet knytte. Åh, Elvira, mitt lilla vinterfrö. Hon har blivit en fin bebis. Och en stor fin bebis också :)

Vi har fullt upp här på dagarna. Det är härligt. Vet inte va jag skulle göra utan min lilla Myra, hur hade världen sett ut utan henne. Min lilla nyponros.

Sommaren är här, för er som inte märkt det ;-) det är helt underbart väder ute...men jag har självklart lyckats bli dunderförkyld. Rösten försvinner lite då och då och jag har ont i hela kroppen. Bleh.. Men men.. Så länge solen skiner så är jag nöjd.

Nu vaknar snart min lilla sockerbulle (hon slocknade i våran säng) hur sött som helst. Så jag ska passa på att äta nåt.

Men först, lite bilder..

image59
Står i krypställning men kommer ingenstans. Hon står bara och gungar. Och ibland liksom
kastar hon sig framåt..tihi


image60
Somnade efter promenaden med hunden.
image61
Gillar Nicke Nyfiken boken. Spegeln på sista sidan är mest poppis.
image62
Schyssta valkar va? ;) Sötisen gillar smörgåsrån