Sjuker

Igår på kvällen så kände jag att mitt tillstånd försämrades mer och mer. Jag kände mig varm, kallsvettades och hade svårt att andas. Efter stängning så skyndade jag mig hem. Kände att det skulle bli svårt att somna då jag var så täppt och fick lite småpanik och kunde inte andas. Sov MAX en timme inatt och det känns. Vaknade i panik HELA tiden och svettades som en gris.

Myra skuttade upp samma tid som hon alltid är uppe. Vi åt lite frukost och nu har jag precis kollat rean på Hm. Idag är jag ledig och tänker kurera mig på bästa möjliga vis. Hatar att må dåligt. Jaja. Nu ska jag dricka mitt kaffe. Take care!

Trött som en gnu

Jobbade till 24.15 igår. Känner mig helt slut och nu har en ny förkylning brytit ut , så jag har huvudvärk är extremt snorig och känner mig allmänt hängig. Bredvid mig sitter Myra och är lika snorig hon. Stackars! Idag jobbar jag samma tider som igår och det känns ganska tungt då jag känner mig så här. Men va gör man inte för pengar liksom. Får trycka i mig massa alvedon och dricka massa kaffe så orkar jag nog. Eller rättare sagt, jag MÅSTE orka. *gäsp* Inte blir det lättare av att man väcks tidigt som attan av lillMyra som vill ha frukost. Klart hon flyger upp tidigt i ottan, hon kan ju sova när hon vill typ ;) Ibland är det lätt att vara liten. Jag sov skitdåligt inatt. Har svårt att varva ner efter ett sent pass på jobbet. Jaja. Slutgnällt för idag.

Vädret är kanon! Yay! Alltid nåt ju. Jag och Myra ska nog gå ut i parken och ta hunden på en långpromenad. Skriver nog mer imörrn. Tack och hej!

Torsdag.

Gillar inte torsdagar. Jo, namnet Tor är ju rätt ballt. Eller kanske inte själva namnet utan snarare guden i den nordiska mytologin som heter Tor. Hur som helst. Anledningen till att jag inte gillar torsdag är nog att det är inte en tisdag, en fredag eller en lördag. För det är dom dagar jag gillar mest. Resten av dagarna är bara å bunta ihop å kasta nånstans.

Jag jobbar idag. Stängning. Känns väl sådär men va gör man inte för inte extra pengar. Det dumma med stängning när man har barn är att hela dagen efter en stängning blir fucked up. Man är helt slut för att man förmodligen inte kom i säng förrns ett på natten och kroppen vill bara sova. Oh well. Stänger imorgon me sen är det lugnt några dagar. Blir dock lite småsur då jag BARA har fått stängningstider alla tider jag fått. Känns ju lagom kul. *stå ut Lina, stå ut*

Hoppas alla får en underbar torsdag i värmen! Ta hand om er.

Lite blandade pics

Bara för att jag är kass och inte laddade upp nåra bilder igår så får jag kirra det istället dårå... Här kommer dom!


Det här är min yngsta systerdotter Alva. På tredje bilden fick Myra va me på ett hörn.


Myra


Myra på öppnis me sina största kusiner, Maja o Tuva.

Måndag

Eftersom jag inte orkade uppdatera igår så fick det bli en snabb uppdatering idag istället. Måndagen tillbringades mestadels i Sollentuna då vi bestämde oss för att "hänga" på öppnis där. Elvira var mest lyrisk hela tiden och verkade glad över att öppnis äntligen har öppnat igen. Kusinerna Maja o Tuva var också med och dom var som galna. Dom hade verkligen askul alla tre och det kändes lite taskigt att dra dom därifrån.

På förmiddagen hann vi även med att åka till Deichmann i Upplands väsby. Jag hittade ett par skor till mig själv för en gångs skull. Men inga till Myra :(  Eller jag hittade iofs ett par Nike som jag ville köpa till henne men dom var ju en storlek för stora, det är ju inge schysst. Hon snubblar ju redan i dom hon har eftersom dom är för stora. Så jakten fortsätter.

Tog lite pics igår på öppnis, men jag orkar inte slänga in dom just nu, så dom slängs upp lite senare... Ha en fin tisdag! Glöm inte Desperate Housewifes ;)

Mors dag

Idag var det mammans dag. Men det sket Myra i och bestämde sig för att dra upp hennes stackars mor som vanligt klockan sju. Oh well. Vi gick upp och åt frukost och sen tvingade vi upp den trötta Myrapappan. Efter ett tag smög jag in i sovrummet igen och slumrade till, najs!

Efter min lilla tupplur så kände jag mig hyffsat utvilad men blev snabbt trött igen då jag kom ut i vardagsrummet och möttes av KAOS. Myra hade tömt hela sin leksaksback och hade bara lite random kastat ut allt lite varstans. Tack och bock. Vi busade lite och Johan läste lite bok. Sen blev Myra trött och jag såg min chans att få sova lite till *flin* Hon däckade på mig i soffan och vi sov en bra stund. Blev väckt av Johan som lite försynt klappade mig på armen och sa Grattis på Mors Dag! Med sitt lilla grattis hade en en bukett blommor och en chokladkaka. Åh jag bah "Men är du världens gulligaste eller?!".



När Myra hade vaknat så gjorde vi oss i ordning och gick en liten sväng till Stinsen. Myra fick nya glajjer, en ny tröja (hon bajsade ner HELA sin body och fick bajs på byxorna, har typ inte hänt sen hon va plutteliten. Och jag hade SJÄVLKLART inte några extrakläder med mig JUST idag.) och så hittade hon en HelloKitty vattenflaska som hon ville ha och den passade bra till hennes fina HelloKitty rygga som hon fick av Stina.


Vi käkade på Burger King och tog en snabb sväng in på Vinn och sen knatade vi hemåt. Eller först gick vi förbi Systrami, Brödrami och SEN åkte vi hem. När vi kom hem så tog Johan tag i vårat stökiga kök. Medan han fixade lite där så plockade jag lite leksaker och fixade. Sen ville Myra bada.



Som ni ser så har Johan precis klippt sig! Han är verkligen superfin i sin nya frilla men han ser yngre ut än innan! Tänk va mycket hår kan göra.



En tokig mamma.



Avslutar med en däckad Myra.

Förresten. Idag när vi var på Stinsen så fick Johan typ för första gången se RIKTIGA trotsMyra. Hon slängde sig på golvet, körde "bananen" och skrek och slog omkring sig om hon inte fick som hon ville. Hon sket i oss totalt och sprang hela tiden åt det håll vi INTE gick åt. När jag försökte tillrättavisa henne lite fint med vänlig men bestämd ton så bara skrek hon "NEJ" och gick ner på knä. Vet inte va som har flygit i na´?! Men vi tröstar oss alltid med att det nog bara är en "period"...




Vad säger man.

Hjärtat slog, snabbare och snabbare. Kände hur andningen hängde med i hjärtats takt och jag började hyperventilera. Kunde till slut inte kontrollera min andning och jag grät hejdlöst. Det kändes som att slutet var nära och klumpen i magen kvävde mig långsamt. Bredvid mig satt Johan. Han klappade på mig och sa att jag skulle andas lugnt och slappna av. Andningen blev värre och värre och jag grät ännu mer hysteriskt. Johans närhet och kramar gjorde dock mer nytta än va han trodde. Till slut så lugnade jag ner mig. Sen har ångesten kommit och gått under dagen men nu är jag så trött så jag har ont i huvudet. Ögonen svider efter alla tårar men urladdningen behövdes. Jag vet inte om det här var den sista panikångestattacken eller om det kommer flera. Ringde iaf vårdcentralen idag och bad om en tid för rådgivning. Så här kan jag ju inte ha det. Jag måste ha hjälp att ta mig ur det här. Det händer för mycket runtomkring mig nu som jag inte kan styra över och det gör ont. Hoppas läkaren kan remittera mig till en kick ass psykolog eller nåt.

Ur allt detta hemska som just nu händer i kroppen så finns där ändå en lycka. En lycka och en kärlek över att jag har Johan och Elvira. Jag älskar dom så mycket och jag skulle inte finnas utan dom... älskade älskade ni...

image362

Tröttmössa

Trött idag. Helt sjukt trött t.o.m! Mina ögon svider och magen är fortfarande inte ok. Hjärtklappningen har blivit lite bättre men den vill inte helt ge med sig. Jag har en obehagskänsla i hela kroppen och det känns som att jag bara borde gå å lägga mig igen och sova bort hela fredagen. *vill vill vill* Jag mår verkligen inte bra. Fy va hemskt det är att må så här. Jaja, slut på klagandet. Det här blir ju inge skoj att läsa.

Som sagt, fredag. Jag börjar jobba klockan tre och jobbar till stängning. Känns väl sådär. Alla andra på jobbet ska dra iväg och spela brännboll och dricka öl. En aning orättvist kan jag tycka. Trodde jag skulle få haka på. Men inte det. Hoppas dom får en rolig fredag iaf. Imorgon är det lördag. Vill ha lördag nu tack.

Panikångest

Idag har det varit en sådär dag. Det känns som att det händer för mkt just nu. Så mkt att varken jag eller mitt psyke hinner me. Jag har inte mått bra idag. Hjärtklappningen har kommit och gått, haft en stor klump i magen hela dagen och ångesten har gjort sig påmind hela dagen. Fick en liten panikångestattack imorse och jag ville bara krypa ur skinnet. Johan fick komma hem från jobbet för jag ville inte att Myra skulle bli lidande. Han kom hem och tog henne och hunden med sig ut. Dom var ute ett bra tag och jag tog en lång varm dusch. Åt lite. Tänkte för mycket. Just nu känns det väl rätt lugnt, men långt ifrån bra. Jag har varken tid eller ork till att må dåligt just nu... Panikångesten kommer när jag som minst anar det och det är det som är så läskigt. Eftersom min dag har varit som den har varit så tror jag att ni förstår att jag inte har bloggat så mkt. Känns viktigare att ta hand om sig själv liksom.

Imorgon är det fredag. Eftersom jag jobbar så ser jag inte fram emot den direkt, men lördag och söndag kan nog bli bra. Det är ju mors dag på söndag och vi ska försöka hinna träffa Myras farfar nån dag och Myras farmor nån dag. Kan nog klämma in Myras faster också ... Ta hand om er!

image361

Det sista för idag. Jag lovar!

Nu ligger Johan och försöker natta Myra. Han har försökt i en timme nu ungefär och det verkar väl gå sådär. Hör hennes lilla röst där inne "pappa, ramla. oj. moppe. gockah" och sen lite krafsande på sänggaveln. Hon verkar ha lite svårt att komma till ro och hon har ropat efter mamma ett tag nu. Men skam den som ger sig. Johan är bra han! Han försöker in i det sista.

Själv sitter jag här med en kopp kaffe och äter toblerone till. Inte helt fel. Ska nog kolla på förlossningskliniken senare. Nackdelen med programmet är att man blir så sugen på en till. Åh. Jag längtar tills vi börjar planera för nästa knodd. Hela resan genom graviditeten är så häftig och jag skulle lätt kunna ha ett helt fotbollslag med kids. Men men. Än är väl Myra lite i minsta laget. Kanske kan börja planera först när hon har fyllt två eller nåt. Sen kan det ju ta ett tag att bli gravid och sen hela den långa resan till bebisen kommer. åhh... Jag får snällt vänta. Systrami har iaf redan bokat en plats i vår framtida förlossningssal, för hon ska minsann fota och filma! Det är ju hur kul som helst att ha efteråt. Och sen var det skönt att ha med henne på första förlossningen , både för Johan och mig. GAAAH! Jag blir helt salig av att prata om bebisar och förlossningar. Kanske ska kolla på nåt annat program ändå. Det här kommer inte sluta väl.

Imorgon är det torsdag. Yay!

Bah svoooosch!

Så snabbt ska det här inlägget vara. Jag har typ inte tid att sitta här egentligen men Johan kom hem från jobbet och har sprungit ner till ICA och tog Myra me sig. Man får ta sig tid när tiden infinner sig liksom.

Har hunnit tvätta några maskiner till och varit ute med hunden på promenad. Eftersom det var uppehållk när vi var ute så passade jag på att släppa Myra lös. Hon fick leka lite i lekparken och sen fick hon hjälpa mig att hålla Jojjes koppel på väg hem. Eftersom Jojje drar som en tok så "hjälpte" jag att hålla i en aning..

Nu vankas det köttbullar med potatismos, brunsås och lingonsylt. Andra dagen i rad för Myras skull. Tror inte att hon klagar dock, hon älskar köttbullar..

Fortfarande onsdag

Känns som att jag bara vill att Johan ska komma hem. Vet inte varför. Kan vara för att jag vill ha ett vettigare svar än "däh, titta, vovve, bil, buss..." osv. Det blir ju en aning enformigt att vara hemma, samtidigt som det känns vemodigt och sorgligt att hon ska börja dagis i September. Stora tjejen...

Happ. Nån som vet om det är nåt bra på tv ikväll?! Jag vill egentligen se nån bra film eller nåt, men det verkar bara va skit på tv i vanlig ordning. Grey´s anatomy är det ikväll väl? Oh well. Vi får se va som dyker upp under sm i tv zappning.

Nå, va har vi gjort hittills? Klockan är 12:34 och vi har hunnit äta frukost, läsa böcker tvätta, leka, duscha, bada, ringa Johan, prata me systeryster och nu sover Myra på soffan. Har ingen aning om va vi ska göra, det enda jag vet är att jag måste tvätta.

Har egentligen inget vettigt att skriva men eftersom jag har så himla tråkigt så fick det bli en kort update.

Onsdag, what to do?!

Hej å hå! Idag är det onsdag och vi har inga planer. Hade hoppats på att öppnis på malmvägen skulle ha "nyinvigning" idag, men det verkar aldrig öppna. Crap!

Igår var jag, syster och Eva på Stinsen. Gick en runda där uppe och sen gick vi till Maxi. Där handlade jag upp typ hela barnbidraget. Så det var det! Barnbidraget täcker typ precis allt som Myra ska ha, så det är fint så. Men sen så behövde vi hundmat och lite mat hem också...då blir det genast tajt budget. *suck* Hoppas jag får lön på fredag. Men det känns som att vi inte får lön förrns måndag, men hoppas kan man ju. Skulle ju vilja göra nåt kul i helgen. På fredag jobbar jag ju, men på lördag eller söndag vore det kul att typ åka till Akvaria eller nåt. Har aldrig varit där och jag tror att Myra skulle vråldigga stället.

Jaja. Nu är det fortfarande bara onsdag, så vi får se vad som händer idag först och främst. Det blir nog en hel del tvättande.

Ps. Juste, jag vet inte än, men jag TROR att jag håller på att byta bloggportal och kommer då förmodligen byta adress. LOVAR att direktlänka till den nya sidan från den här om bloggbytet sker...

Våran dag. (och en kort resumé från helgen)

Fredagen var ju som sagt helt lugn. Men på lördagen var det planerat att vi skulle dra hem till Sabina, jag och systeryster. Men som sagt. Det blir ju aldrig som man tänkt sig. P.g.a vissa personer inte kan bete sig som folk (kan inte skriva varför då jag inte vill hänga ut nån) så blev det inte som vi hade tänkt oss. Kvällen tillbringades istället hemma hos mor och far med syster och bror. Sabina kom över med massa kex och ost och vi hade trots omständigheterna riktigt trevligt. Nästa gång vi ses, då jävlar ;) Söndagen tillbringades mest hemma, tog det lugnt och softade framför LA ink.

Idag. Det blev en sväng till Trollentuna ändå. Träffade Anna och Lea! Yay! Det kändes som åratal sen och lilla Lea har vuxit en hel del sen sist jag såg henne. Hon är helt bedårande. Pluttan. Systrami+lillstrumpa, Svägerskan Eva+Sippa och Hanna+Kevin anslöt sig och vi drog en liten fika på Café Biblos. Trevligt värre.

Så nu lite bilder!
image354image355
Min bror förundrades över hur dom lyckats få med både ost och festligheter i samma ask. Va som va roligt med dom små ostkuberna fick vi aldrig veta, men kossan på asken hade kul iaf.



image356
Nåt som ni teslabloggläsare inte vet (eller inte många iaf) är att jag har en bror som inte riktigt har alla hästar hemma. Han fick ett stört infall tidigare på kvällen och rakade av sig skägget och kom tillbaka med endast en mustasch alá porrskådisfrånsjuttiotalet. Med pilotbrillor såg han antingen ut som en snut tagen från miami vice på åttiotalet eller Günter alias "teeny weeny string bikini". Jag tyckte han såg ut som en tvättäkta norrlänning, iaf med en norrlands guld i handen.

image357
Elvira lite småirriterad på solen. Tagen idag utanför cafét.

image358 image359 image360
SötisLea utanför Cafét idag. Gullunge!



Ps. Ber om ursäkt för kass bildkvalité. Blir tyvärr inte bättre än så här me mobilkameran.


Det negativa med tiden

Det negativa med just nu är att den går för fort. Ja, veckorna går för fort, vilket iofs också är skönt för då blir det snabbare helg. Men då är ju just det negativa att tiden inte slutar gå fort bara för att det är helg. Så vips är det lördag och sen så känns som som att det är måndag igen. Fattar ingenting. Den här helgen blev inte alls som jag hade tänkt mig men va ska man säga.

Elvira har varit ganska mycket med sin papi i helgen, och det är ju bra. För både henne och mig. Idag är det soligt ute, härligt! Det verkar inte vara så varmt dock, men ändå, SOL! Jag får se va vi hittar på senare. Just nu ska jag rycka upp mig och ta tag i hemmet... skriver nog mer senare.

Städning n shit

Lördag. Det känns inte att det är lördag. Det brukar liksom kännas i kroppen annars, men inte idag. Kan bero på vädret. Sunkväder. Bahhh, blir galen på gråmulen himmel o regn.. Regn KAN vara mysigt, men inte en vecka i rad. Nu vill jag ha tillbaks sommarvädret, tack!

Klockan är tio över elva och vi har hunnit städa lite här hemma. SKIT tråkigt, men nödvändigt. Snackade med syster yster och dom skulle nog gå till MAXI en sväng. Hade inte vädret varit som det är så hade vi nog hakat. Men eftersom vi inte ska handla nåt så känns det lite dumt att gå dit i regnet.

Annars så vet jag inte riktigt vad som händer idag. Har väl inga direkta planer, känns skönt. Gillar impulsiva lördagar, dom blir oftast bäst. Man gör det som faller en in och det man verkligen har lust och vill göra. Bara för att jag har varit så kass på att lägga upp bilder på senaste tiden så ska jag lägga upp en liten på världens sötaste Myra när hon sover som bäst...

image352

image353

oups, det blev visst två bilder...

Huvudvärk och mardrömmar

Vaknade inge bra idag. Vaknade av att Myra skrek och var helt hysterisk för att hon ville att vi skulle vakna. Inte konstigt egentligen, med tanke på att hon skippade nattvällingen. Hon var ju vrålhungrig stackarn. När jag väl drog mig upp ur sängen och fixade frulle så fick jag i Myra en hel skål med fil och havrefras. Det har typ inte hänt på hur länge som helst.

Min huvudvärk från igår verkar inte vilja ge sig och jag har provat allt. Alvedon, kaffe, vatten, frukost... inget verkar vilja funka. Skitjobbigt! Hatar att ha ont i huvet. Jag blir så grinig när den inte vill ge sig, nedrans huvudvärk.

Btw, jag har VÄRSTA tajkonungen! Nåt som jag nog inte skrivit här tidigare är att min dotter är en skofetischist. Inte så konstigt tänker ni. Nej, kanske inte. Men något som kanske inte är riktigt lika "normalt" är att hon gärna ska ha två olika skor på sig, ofta stövlar och helst naken. Just nu har hon iofs pyjamas och stövlar. Det ser faktiskt ok ut om man jämför med hur hon brukar strutta omkring. Helt buttnaked med en rosa foppatoffla och en vit kavatsko.. Vartifrån hon har fått idén med att ha skor inomhus kan jag bara skylla på mina systerdöttrar Maja o Tuva.. *flin*

Oh well.. Ska nog ta itu med min lilla tajkonMyra och sen försöka ta mig ut i sunkvädret med hunden...

image350


image351

Begravning

Begravningen var så mycket jobbigare än va jag trodde. Jag började gråta redan när första låten började spelas och sen grät jag till och från resten av begravningen. Klart jag visste att det skulle bli jobbigt, men inte så här. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag hade skrivit en liten dikt till mormor som prästen läste upp, det kändes jobbigt att höra sina egna ord. Grät inte när jag läste upp dikten för syster eller mamma i telefon, men när han läste den, då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Johan gick ut med Elvira efter ett litet tag då hon fick svårt att sitta still. Det hela var fint men som sagt, tungt. Men det ska väl vara jobbigt att begrava sin mormor..

När vi kom hem så somnade hela familjen. När jag vaknade var jag tröttare än innan och det kändes på nåt vis som att jag hade drömt alltihop, om det ändå vore så väl. Lilla lilla mormor...

Lilla mormor

Idag är ingen rolig dag. Jag har ångest. Men idag vet jag varför. Jag vill inte gå på mormors begravning, samtidigt som det ska bli skönt att få ett sista farväl. Men det gör så ont. Jag tror att jag fortfarande inte riktigt har fattat. Kommer jag aldrig mer att få höra din röst, aldrig mer få hålla din lena hand, aldrig mer... Men du har det bättre där du är nu. Det var ju det här du ville. Men för mig är du inte död. För mig så lever du fortfarande. I allt som är vackert. I allt som är starkt. I mitt hjärta som slår...lilla lilla mormor

Plötsligt så händer det...

Myra vaknade ganska tidigt idag trots att hon somnade sent igår. Vi var hos systrami och åt middag med syster o co. Det var trevligt! Tack och bock. Eftersom vi gick till Sollentuna i värmen så valde vi att ta bussen hem. Innan vi gick hem så droppade vi förbi Shell och köpte varsin glass. Myra drog i sig sin välling och däckade direkt när vi kom hem, men då var klockan nog närmare tio.

Efter att vi käkat lite frukost imorse så kände jag att mitt humör svek mig, SOM VANLIGT! Vet inte va det är med mig. Känner mig som en lynnig markatta oftare och jag kan inte styra mitt humör. Skitjobbigt! Hur som helst så ryckte jag upp mig och tog tag i disken. Sen var det dags för lunch. Jag och Myra käkade falukorv och makaroner, ingen smaksensation, men det gick fort. Sånt gillar vi. Efter lunchen däckade både jag och Myra och vi sov nog närmare en och en halv timme. Kände mig på lite bättre humör efter det, men hade lätt kunnat sova hela dagen...tehe...

Började i alla fall röja lite hemma, tvätta lite och dammsög. Gick ut med hunden och sen sprang vi in på ICA och handlade lite nödvändigheter. När vi kom in igen så fick jag ett ryck och började baka muffins?! Först bakade jag äppel/kanel muffins, men av nån anledning så fick jag för mig att dom inte blev goda så jag bakade chokladmuffins också. Tur det! För jag hade rätt. Äppel/kanel muffinsen blev helt torra och äckliga :( Smaken var det inge fel på , men gillar inte torra muffins. Chokladmuffinsen on the other hand, blev ljuvliga...

Snart är det High Chaparall på tv och efter det blir det nog natti natti. Imorgon är det möte på jobbet och eftersom det är tisdag så är det ju obligatoriskt att sitta bänkad framför tvn klockan 21.00, Desperate Housewifes!!!

Utmaning

Tre namn du går under:
  • Lina
  • Tesla
  • Mamma

Tre saker som skrämmer dig:

  • Att aldrig få se Elvira växa upp
  • Spindlar, hua
  • När folk får snefylla

Tre saker du har på dig:

  • Trosor
  • Bh
  • Handduk (har precis duschat)

Tre saker du tycker om:

  • Elvira 
  • Johan 
  • Sommar

Tre saker du ska göra den närmaste tiden:

  • Klä på mig.
  • Gå ut i solen med Johan, Elvira o hunden.
  • Jobba


Tre av dina favoritlåtar just nu:

  • Colbie Caillat - Bubbly
  • Peps Persson - Oh boy (störtskön sommarlåt)
  • The Darkness - Hazel eyes

Tre saker du verkligen vill ha:

  • En ny lägenhet
  • Oändligt me cash
  • En helt underbart förträfflig sommar *hoppas*



Fem personer som du vill ska göra fylla i denna:

Madde
Sandra
Maria
Rebecka
Josefina


Lördag

Igår tillbringades hela dagen och kvällen med systrami, brödrami o co. Riktigt trevligt faktiskt! Vi gick ut en liten sväng på kvällskvisten och tog några öl och jag fick äntligen träffa fina Caroline. Åh som jag har saknat underbar fina Caroline... Sen gick jag och Johan hem i vårnatten...

Idag ska jag jobba. Känns väl sådär när det är sånt här underbart väder, men va gör man inte liksom... Johan och Elvira ska få vara själva hela eftermiddan och kvällen o mysa. Det blir nog bra det.

Har egentligen inte så mycket mer att skriva förutom att GÅ UT I SOLEN ME ER OCH NJUT! Nästa vecka har dom sagt att det ska bli kasst väder..fast dom där vädergubbarna är inte alltid å lita på...tjingeling!

Hello Friday

Fredag, redan. Helt sjukt. Veckorna går för fort tycker jag. Nu är klockan inte ens kvarti åtta men vi har redan hunnit käka frulle och lyssnat på lugna favoriter. Haha! Japp. Jag går ut med det nu. Att jag lyssnar på lugna favoriter på morgonen *rodna* Snacka om att "pajja" sin image. Eller förresten, who am I kidding? Jag har ju ingen image längre. La ner den efter gymnasiet. Skönt. Ingen fasad att upprätthålla. Bara, kort och gott, Lina. :) Och det är inte så "bara" det inte ska ni veta..tehe

Idag är det ju som sagt fredag. Imorgon och på söndag ska jag jobba så det är lika bra att passa på att njuta medan man kan. Systrami med familj ska åka ut till deras landställe idag. Jag är inte alls avundsjuk. Ironin haglar. Fyfan va jag vill me. Så typiskt att denna helg ska bli superduperfin. Och så typiskt att jag jobbar. Oh well, det kommer väl fler superhelger med kanonväder. Hoppas det iaf. Jag får se om jag o Myra hinner träffa systeryster och Alva innan dom drar.

Nu är det dags för en dusch och sen blir det till att gå ut i det härliga vädret..

Torsdag redan!?

Va hände med den här veckan?! Det känns som att det var måndag alldeles nyss. Jag börjar få lite ångest. Den här jobbhelgen kommer bli lite slitig. Det är iofs ok då jag inte jobbar så mycket. Men ändå. Tänk om jag inte riktigt fått kläm på allt?! Ok att öppna, men att stänga är fan lite scary. Jag är säkerligen inte ensam om att tycka det, men eftersom jag är hyffsat ny så känns det lite läskigare. Tänk om jag glömmer nåt viktigt? Oh well... det får gå som det går. Kan inte göra annat än mitt bästa, och jag hoppas att det duger.

Idag ska det bli runt tjugo grader ute, skönt! Igår var det lite ruggigt ute tyckte jag. Jag frös i alla fall. Igår var vi hemma hos systrami och åt korv med bröd och tårta till efterrätt! Tårtan var supersmarrig...såklart! Fast på vägen hem så kände jag att jag nog inte borde ha ätit så mycket för jag mådde RIKTIGT illa. INTE bra! Vi gick vägen via Edsviken hem. Det var riktigt mysigt. Vi stannade till vid den lilla fontänen uppe vid slottet och Elvira var helimpad! Krävs inte mycket för att impa på henne heller...hehe

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi har iaf ätit frukost, eller JAG har ätit frukost, Elvira ville inte ha. Vet inte va det är me henne. Hon äter typ aldrig frukost. Aldrig så där ordentligt som jag skulle vilja. Det är så jobbigt.
Nu har jag en klängapa som vill upp i famnen så jag får sätta punkt här.

Till nån speciell

Eftersom det inte finns någon annan kvinna i hela världen som betyder lika mycket för mig som min syster så passar jag på att tillägna henne ett helt blogginlägg. Detta passar dessutom utomordentligt då min älskade syster fyller år idag. Kan passa på att slänga in ett par rader jag skrev till henne för ett tag sen, har aldrig velat lägga ut den tidigare då den egentligen inte är klar, men bara för att det är hennes födelsedag! Gratta henne gärna i mitt kommentatorfält...

Vi går tillsammans genom glädje och misär
Vi vandrar på samma stig alltid ihop aldrig isär
En av oss skrattar den andra den gråter
Den som är lycklig för den andra lycka åter

Aldrig är du ensam där du står
Jag står bredvid dig hur du än mår
Inget i världen kan skilja oss åt
Om jag någonsin gjort dig illa så säger jag, förlåt

Rastlösa själar trivs bäst med varann
Äkta syskonkärlek är den enda som är sann
Det finaste med dig är att du är ärlig som få
Hur du lyckades bli som du är kommer jag aldrig förstå

Inget vin i världen smakar lika bra utan dig
Jag ska alltid dra ut den stol som står bredvid mig
Där ska vi sitta tillsammans i harmoni
Skratta åt alla jävlar som inte förstår vår ironi

Du är finast i hela världen
Jag vill tacka dig för att du finns
Nu blommar våren
Snart kommer sommaren vi minns...

Grattis älskade Malin!

image349

Tisdag

Klockan är halv nio och jag o Myra sitter i soffan och myser. Vi har ätit frukost och nu är tv4 morgon på. Även fast jag inte tittar hela tiden så är det skönt att ha på i bakrunden. Det var så mysigt att gå upp idag. Solen sken in i köket och värmde både mig och Myra. Myra blev dock mest irriterad eftersom hon fick solen i ögonen. Lars Winnerbäcks "Visan om frukosten" var det enda som saknades. Jag älskar såna här mornar. Det är såna här mornar som gör att man tar sig upp varje dag. När solen lyser så smakar frukosten mycket godare. Myra verkar tycka det också, för hon åt mer än hon brukar. Idag så vet jag inte va vi ska hitta på. Men det blir nog till å gå ut och mysa i solen. Kanske ta med oss lite matsäck och en filt och gå ner till Edsviken? Vi får se. Ska ringa systrami och se va hon har tänkt göra...
Ikväll är det ju Desperate housewifes, glöm inte!

image348
En morgontrött Myra

En måndag

Idag har jag varit grymt effektiv! Vi vaknade åt frukost och lekte och busade. Efter att ha läst typ samma bok för Myra minst tio gånger på raken så märkte att jag Myra började bli trött. Tryckte i henne lite lunch och sen så fick hon sova en stund. Jag "råkade" också somna..tehe

När vi vaknade så tog vi en dusch och sen käkade vi lite innan vi bestämde oss för att gå ut med hunden. Vi tog med oss hink och spade och på vägen hem så stannade vi vid den lilla lekparken och Myra var som vanligt helt lyrisk. Hon älskar att vara ute. Det bästa hon vet är att hitta små pinnar och sånt som man kan tugga på. Jag vet inte vem som är hunden i hemmet egentligen. Jojje fick iaf snällt sitta fastknuten vid en stolpe.


     




Hon vill helst vara ute hela dagarna, men ibland så har man ju lite man måste fixa med inne också. Idag var en sån dag.

När vi kom in satte jag igång med köket. Städade och fejjade och tog itu med den sista disken. Jag dammsög, städade på balkongen och skurade. Rensade ur Elviras klädlådor. Vek om alla kläder och organiserade så att allt låg på sin plats. Hann även med att koka alla Elviras flaskor och nappar.


Elvira på landet

Home sweet home..?

Är hemma och har varit hemma ett tag nu. Fick åka med bror min hem så det var skönt. Hade ju en HEL del packning. Det blir så när man har barn..tehe

Jag hade riktigt jobbig ångest när vi var ute på landet. Ångest för att jag inte ville hem. Ville inte hem till betongen eller vår stökiga lägenhet. Nej usch! Vill bara sitta ute på en stol på landet och bara vara. Ta en iskall öl och bara lyssna på fåglarnas kvitter och titta på när Elvira springer omkring i gräset och bara är helt lycklig.

Usch för betong..

Det blir landet

Japp! Vi bestämde oss. I all hast! Johans pappa (Elviras farfar) hämtade Johan, Elvira och all packning. Och nu sitter jag och väntar på att brödrami ska komma å hämta mig och doggie. Så om ni undrar varför jag e kass om inte bloggar på några dar så är det för att jag är på landet. Inte vilket land som helst, KNUTBY here we come!

Landet, eller inte landet, det är frågan...

Nu är klockan tio och vi har fortfarande inte bestämt oss för om vi ska åka eller inte. Jag har övervägt att för och nackdelar och fördelarna är klart många fler. Nu gäller det bara att åka. Det är ju inget LITET projekt med lilla busan som har svårt för att sitta still och en hund som är nervig. Det är ju liksom inte bara EN buss eller ETT tåg som gäller. Vi måste först ta bussen till S-tuna och där byta till tåg mot Märsta. I Märsta ska man ta en buss till Arlanda och vid Arlanda hoppa av och ta en buss som går resten av vägen. Detta med en galen unge och en tokig hund... Vi får se hur det blir. Johan verkar ha ångrat sig och han lutar mer åt att va hemma. Men tänk va mysigt för hunden och Myra, få springa i gräset och mysa..