Mindre viktigt

Bloggen känns inge rolig just nu. Kan bero på att den ser så himla gammal och tråkig ut. Måste förnya mig. Johan ska fixa när han har lite tid över men just nu sitter han och gejmar med Pär och Björn. Eftersom han fortfarande inte har tjackat nån egen XBOX så får han lira när han kan på andras. Jag är hemma med Molly och Elvira och myser. Molly sover sen en timme tillbaka och Elvira sitter och kollar på Simpsons på tv. Hon är världens roligaste förresten. Så fort hon låtsas att hon ska resa nånstans så reser hon till Thailand. Och när hon alldeles nyss bajkade omkring på sin lilla röda trehjuling så konstaterade hon att man måste ha mat med sig när man reser. En stund senare kom hon utcyklande från köket med en kastrull med kalla makaroner från dagens lunch på flaket. Det kallar jag företagsamt.

Snart är det dags att sova även för Elvira och jag hade då tänkt att försöka se nån film. Vi får se om jag pallar att se klart Valhalla. Gillar ju blodiga filmer men den är ju så seeeeg!

Ordning och reda

Börjar sakta men säkert komma i ordning hemma och det börjar kännas lite mer som vårat hem. Har dock fortfarande en känsla som säger att det kommer något bättre men det här känns bra tills vi hittar vårat drömboende.

Elvira och Johan drog ut på sjön med Elviras farfar. Elvira var dock något anti. "Jag vill inte åka båt. Jag vill stanna hemma och titta på film med mamma och Molly" löd slagorden. Men när farfar kom så blev det annat ljud i skällan. Hon får det nog kul.

Molly slaggar och jag sitter och slösurfar. Kollar runt lite på inredning men hittar inget som passar. Vill ju ha det lite mer personligt och jag tror att second hand passar oss bättre. Det ska kännas använt och gammalt, men så där lite lagom slitet och inte sunkigt. Jaja. Jakten fortsätter.

Imorgon bär det av till landstället. Det ska firas midsommar och barnen ska få springa barfota i gräset och Molly ska för första gången få känna hur det känns att krypa i gräset helt utan att nån kommer och plockar upp henne hela tiden. Inget ont om Malmvägen eller storstan men gräsmattorna kanske inte är dom gulligaste direkt. Vi får se hur länge vi blir kvar där ute men vi funderar på att fira vår lilla ettåring där ute. Hon föddes ju i Uppsala och tillbringade sina första dagar på landet. Sen får vi ha ett till kalas för henne senare.

Trevlig midsommar!



Att återuppta eller inte..

Jag läser mycket bloggar dagligen och jag tycker att det är skönt, att istället för en bok, få sätta sig in i hur nån annans vardag kan se ut. Sen älskar jag böcker också. Finns ingen bättre verklighetsflykt än att sätta sig i skuggan en varm sommardag och låta sig själv försvinna in i en bok. Men det här med att blogga är inte så lätt alltid. Missförstå mig inte nu. Jag har egentligen inga problem att skriva. Det är mer så att jag önskar att det hände mer i mitt liv. Jag lever som vilken småbarnsmamma som helst liksom. Jag har min Elvira och min Molly och dom tar mycket tid. Nu har Johan semester, det innebär att jag inte kommer att vara hemma lika mycket. Vi ska försöka hitta på lite kuliga saker. Åka till Junibacken, Skansen, landet osv. Själv fyller jag år i augusti. 25 år. Sen så har vi dessutom snart en liten ettåring i familjen. Vår lilla Molly fyller 1 år den 14:e juli. Det ska självklart firas. Ja. Ni märker ju. Kanske inget actionfyllt, supermodell-liv direkt. Men jag trivs. Åh va jag trivs.