Snöigt

Nu är vintern här, for real! Det snöar och blåser som sjutton! Mysigt om man är inne, vidrigt om man måste gå ut. Som alla vet så har jag ju en hund, så jag har liksom inget val. Jag måste ut! Att jag fortfarande inte har hittat ett par vinterskor som duger är ju inget plus direkt. Jag fryser som bara den när jag är ute i min converse och trots att jag har dubbla strumpor och sockor så känns fötterna som två isblock. Hua!

Har inte hänt så mycket sen sist. Jobbar och står i. När jag inte jobbar så försöker jag hinna med familj, vänner och nöjen. I helgen är jag ledig (thank god) och på fredag ska jag på partylitevisning hos Hanna. Ska bli trevligt. Lördagen är inte planerad än, men tanken är att jag och Johan ska göra något. Vi behöver egentid, utan barn. Får se hur det blir med det men det känns som att vi måste. Bio eller middag eller kanske rentav både och? Vi får se.

Något jag också ska försöka hinna med är att köpa julgardiner, födelsedagspresenter till Elvira, adventspynta, bada hundkräket, handla julklappar, vinterskor-mössa-vantar...

Men nu, softa en stund innan jag ska ut i vintervädret och sen hämta barnen på dagis.

Vad sa du? jag hör lite dåligt...

Är inne på tredje veckan med förkylningen från helvete. Jobbar på mornarna och när jag kommer hem så är jag nästintill död. Sen att jag inte hör nåt vidare (lock för båda öronen!) gör ju inte saken bättre. Kunderna tycker att jag pratar tyst och säger "Va, vad sa du?!" säkert tre, fyra gånger innan jag till slut bestämmer mig för att höja rösten och ser hur dom liksom rycker till och först då förstår jag att jag tog i lite. Ja, när jag hör dåligt så pratar jag antingen för tyst eller så skriker jag. Det finns liksom inget mellanläge vilket är extremt frustrerande. Jag måste upprepa mig eller leva med att folk tycker att jag är högljudd. *suck* När ska förkylningen egentligen ge med sig?
Hostan däremot verkar (peppar peppar) vara på väg bort. Snörvlet verkar hänga kvar.

Vad har hänt sen sist då? Ja. Tyvärr inte så mycket. När jag inte jobba så är jag med mig familj. När jag inte är med min familj så träffar jag vänner eller fikar nånstans. Jag håller mig ständigt sysselsatt så att säga. Idag är det utvecklingssamtal på dagis och imorgon ska jag in till stan efter jobbet. Sen blir det hem till systrami för Alvakorven fyller tre! Mosters skrutta. På fredag blire soft och till helgen har jag också planer. Men jag hinner ju inte ha tråkigt i alla fall, det är bra. Nästa torsdag så är det senaste ansökningsdagen till skolan. Jag måste hinna slänga in mina ansökningar. Puh.

Nu ska jag passa på att bara njuta av lugnet ett tag till. Eller vänta, who am I kidding. I min värld så är det ju lugnt hela tiden. Kanske inte är så dumt att ha lock för öronen ändå.