Vemodigt

Sista gången jag skriver från lägenheten i Edsberg. Känns lite sorgligt på något vis. Jag och Johan har bott i den här tvåan i 6 år! Jag blev gravid här. Det var hit vi åkte som alldeles vilsna nyblivna förstagångsföräldrar och här som Elvira lärde sig gå. Det var är som Molly blev till och som hon nu har bott i snart ett helt år. Sitt första år.

Som ni förstår så har jag inte flyttat så mycket och det beror på att jag oftast älskar det bo jag hamnar i. Jag är inte så bra på att flytta liksom. Home is where the heart is. Inte alltid till min fördel då det har varit ohållbart att bo med TVÅ barn och en gigantisk hund i en pytteliten tvåa. Men men. Nu är det alltså dags. Idag går flyttlasset till Vänortsstråket. Känns ändå ganska bra. Vi kommer få det bra. Barnen kommer älska att bo nära sina kusiner och hunden kommer att få massvis med uppmärksamhet. Den uppmärksamhet han faktiskt förtjänar, lillkorven. Japp. Då var det gjort. Det sista inlägget skrivet från Skyttevägen. punkt

Trolleri

En helg har passerat. En magisk helg. En helg som väger tungt. Jag har träffat någon och några som jag inte visste fattats mig. Jag har klarat mig bra ändå men känner mig lite tom nu. Ett konstigt tomrum. Men det går över. Är väldigt glad att jag fick träffa storebror och hans vackra familj. <3

Har en tung vecka framför mig. Johan kommer behöva jobba en del. Men det blir bra. Jag lägger mig själv åt sidan och ger mig själv till mina barn. Jag älskar er så mycket älskade ungar. Ja Johan, jag älskar dig också ;) Johan står bakom mig och kastar en blick på skärmen då och då så jag var liksom tvungen att skriva så där. *skämt*

Nu ska jag ta tag i vårat flyttkaos.

Gråmulen torsdag

Elvira har påsklov men vädret tillåter oss inte direkt att ha nån utomhusaktivitet. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på istället men det har blivit på tok för mycket kolla på film för lilla damen så vi måste försöka hitta på nånting. Kanske gå till biblioteket eller något.

Imorgon kommer portsnoken och ska besikta vår lägenhet. Pirrigt. Johan ska vara hemma och jag flyr nog ut med hunden när han kommer så det blir så lite distraktion som möjligt. Håller verkligen tummarna för att allt ska va ok och att vi inte får betala för vår parkett som hunden delvis har repat.

Igår gick jag igenom ALLA påsar med barnkläder. Och det var inte en kan jag säga er. En påse ska tillbaka till Hanna (Jonnas gamla kläder), tre påsar tänkte jag langa över till bror och sen finns det kläder som är hela och rena men som jag inte vill ha längre. Antingen så säljer man det eller så langar man det till Myrorna. Svårt. Har inte hjärta att kasta hela och rena kläder.

Mitt alldeles egna grottmongo


Vad händer?

Vad är det egentligen som händer i mitt liv just nu, det är det många som undrar. Särskilt ni som läser bloggen men inte känner mig så väl. Jag njuter av min mammaledighet och glider mest omkring i nån slags mamma-bebis symbios. Härligt! Vi ska flytta den 1:a maj och det är mycket som ska hinnas med. Jag har börjat så smått att rensa ur mina gamla prylar från mitt "gamla" liv hos min mamma och pappa. Sorgligt nog så var det bara EN endaste liten fjuttig kartong av NIO som blev kvar. Fatta hur mycket grejjer jag har kastat. Känns så tomt att se två svarta sopsäckar som har varit en del av mig. Hela skoltiden ligger där i, och lite annat junk såklart. Skit samma. Man måste våga kasta saker. Särskilt saker som man aldrig kommer att behöva.

Vad har mer hänt? Molly börjar bli en stor tjej. Eller ja, stor och stor vette fanken, men hon blir nio månader snart. Va hände? Min bebis börjar på dagis i augusti och det gör ont i mammahjärtat redan. Vi ska i alla fall njuta av en härlig sommar tillsammans och jag ser fram emot det.

En till viktig händelse och ett datum värt att minnas är den 31:a mars! Dagen då min andra brorsdotter äntligen fick se dagens ljus. En helt ljuvlig liten "Cornelia" (namnet är inte riktigt spikat än) och det var så självklart när du väl kom att det var du som hade fattats oss. Älskade barn, vi har längtat efter dig

Vackra Cornelia

 

Och eftersom jag ligger efter med både bloggeriet och bilduppladdningar så får jag väl lov att slänga upp några så här i efterhand.

 

Molly monster

Molly har som försvar att se så smart ut som möjligt...*host*

Elvira skulle se arg ut... men det gick väl sådär

Pussas med pappis

Molly bekantar sig med gitarren... smakar gott tydligen

Glad och suddig Elvira

Finns det hjärterum så finns det stärterum. Sistrarna sisters älskar att bada.

 

På återseende...

 


Glad påsk!

Hoppar in för att önska er som läser en Glader Påsker! Det bloggas dåligt och jag har faktiskt ingen aning om varför. Orkar inte, har ingen lust och har annat viktigare för mig. Sen saknar jag bloggen ibland också, men för det mesta så är det ganska skönt att vara ifrån den. Kommer återuppta den nu när våren närmar sig. Syns!