Älskade blomster

Igår var jag i stan. Strax innan alla galna blomgubbar på Hötorget plockade ihop så roffade jag åt mig två buketter med ranunkel och gick därifrån helt lycklig i kroppen. Ranunkel kan förresten vara ett av dom fulaste namnen på en av dom finaste blommor jag vet. Älskar ranunkel. Gick på bio med Larsa och såg "Let me in" och både jag och Larsa höll på att somna. Det var liksom ingen film att hurra för direkt...

Jaja. Nu står min vackra (lite halvdöda) ranunkelbukett på bordet i ett hyffsat städat hem. Dom gör sig liksom bättre när det inte ligger grejjer överallt. Barnen springer omkring som galna och vi ska strax bege oss ut med hunden.

Trevlig helg!


En regnig natt

Vaknade inatt. Flera gånger. Vaknade av att det regnade och kände att jag låg och log. Helt underbart att vakna av regn. Det snöar inte, det regnar! Dom stora vattendropparna slog mot vår inglasade balkong och jag låg länge och lyssnade på ljudet. Underbart!

Vill däremot inte gärna vakna upp till regn och mulen himmel. Det är helt värdelöst. Vill vakna av att solen strilas så där vackert genom persiennen. Precis som i en gammal film. Där ljuset är lite dammigt och magiskt. Jaja. Det regnar fortfarande så fantisera får duga.

Barnen är fortfarande hemma med mig. Ska gå upp till vårdcentralen med dom idag. Ta halsprover. Lika bra att bli av med det så vi kan utesluta streptokocker. Senare blir det. Nu ska jag sitta och dricka mitt kaffe i lugn och ro medan barnen röjer runt, en på sparkcykel och en på en bobbycar. Tur att vi inte har så mycket möbler.


Den andra fotografen

Några av den andra fotografens bilder...

 

 

 

 

 

 


Ett litet försök

Ett försök till att blogga. Inte lätt när man har två trötta barn hemma. Dom skulle egentligen gått på dagis men jag ville ha dom hemma. Just nu är det ganska lugnt så jag passar på att sätta mig här.

Helgen gick för fort, som vanligt. Det är som att helgen har färre timmar. Märkligt det där.
Min mamma hade 60 fest och det var trevligt. Smaskig smörgåstårta och en hel del vin. Eller för min del var det Captain Morgan. Avslutade kvällen ganska tidigt och var pigg dagen efter.

Den här veckan blir lugn, hoppas jag. Ska försöka få så mycket tid med barnen som jag kan för till helgen jobbar jag. Ogillar verkligen att jobba helg och längtar efter ett arbete med vanliga arbetstider.

Nu kommer lilte bilder från min mammas 60-årsfest.


Cornelia



Pappa



Engla



Engla och Alva



Lars



Mor kära mor



Mamma igen



Älskling




Cornelia somnade gott hos mormor Kerstin



Kenneth



A mamas boy



Lars, mäkta stolt över att ha fångat en Björn



Syster Malin och morbror Pejje



Pejje



Moster Sivan och en bit av kusin Guy



Smörgåstårta



Matte, pappa, och Pejje... skymtar en Malin och en Eva där bakom också

Laddar upp fler bilder senare... lite mycket nu...