Men orka

Ibland så har man typ ingen lust att blogga. Men just nu har jag inget bättre för mig så varför inte. Jobbade till klockan nio och sprang hem så att Johan kunde åka och jobba. Jobbigt att byta av varandra så, men va gör man inte. Jag och Elvira kollade lite på tv och sen gick vi och vilade ett tag. När vi vaknade så var det lunch som gällde. Det går liksom inte att ta miste på när Elvira skriker "maaat, maaaat". Vi åt lite och sen gick vi ut. Var ute ungefär en och en halv timme och Jojje fick verkligen en rejäl promenix. Elvira fick leka av sig lite i parken innan vi gick in. Nu sitter vi bara å väntar på att Johan ska komma hem. Jag är hungrig. Jag typ dör av hunger.

Jag vill ha en stor köttbit med klyftpotatis och bearnaisésås, tack.

"Grattis! Nu är embryot ett foster, vilket betyder "en liten." Livmodern expanderar för att ge plats åt sin gäst, som nu är ungefär 1,6 centimeter lång. Det sker många förändringar denna vecka – den lilla svansen som embryot hade är borta och alla organ, muskler och nerver börjar fungera. Händerna böjs nu vid vristen och fötterna börjar förlora sin simhud. Ögonlock börjar formas." info:babycenter.com





Tillbakaflytt

Dagens "happening" var ju besöket på mödravården för att träffa läkaren. Han var en ganska kul prick. Han frågade typ va jag gjorde där? Frågade MIG, va JAG gjorde där? Borde inte han ha koll liksom? Hur som helst. Vi pratade lite om min hjärtklappning men han förklarade ganska snabbt att det är inget som påverkar bebisen. Sen så fick jag se räkan. Blev dock besviken när han flyttade tillbaka mig nästan TVÅ fucking veckor. Så nu känns det ju som en evighet tills man passerar den "magiska" veckan då missfallsrisken minskar. Då är det bara börja om från början då, typ... *suck* Iofs så var jag ju beredd på att jag kanske gått kortare än va jag trott, men så hääääär?! Jaja. Nog tjatat om det.

Elvira fick sig en finfin väska från Hm idag. Efter den "tokshoppingen" så gick vi hem till syrran. Var där ganska länge och tog en kopp kaffe. Sen runt fem snåret så bestämde vi oss för att gå till Stinsen. Jag vet, vi är inte kloka? Där däckade Elvira på två röda. Hon hade inte sovit nåt på dagen så hon var helt slut. Passade på att handla en supersöt flanellpyjamas till henne som jag tidigare suktat efter. Fick även med mig en brun myskofta till mig själv. Yay! Thats that. Imorgon är det jag som öppnar på jobbet. Jobbar dock bara tre timmar så ni lär ju få höra mer av mig...

See ya!


Elvira på farfars båt. Farfarn i bakrunden.

Ps. som ni kanske märker så har även min lilla graviditets"ticker" ändrats och nu har "bebisen" återgått till att se ut som en alien. Ds

Gårdagen och idag

Gårdagens shopping med Stina gick väl sådär. Vi gick först in på banken där Stina skulle föra över pengar. Då somnade Elvira. Så då gick vi in på Hm i gallerian, helt ok Hm. Lite annorlunda mot det Hm man brukar gå till. Sen passade vi på att "göra" leksaksaffären medan Elvira sov. Köpte EN present. Hittade inge mer. Kändes lite bajs. Oh well. Medan Elvira sov på i vagnen så passade vi även på att käka lunch. Jag och Stina satt ett bra tag och snackade skit och bra var. Det va skönt att bara få sitta ner en stund. Efter lunchen så vaknade Elvira och vi knatade mot Skopunkten. Hittade ETT par skor, men dom var trasiga och hon vägrade sätta ner dom nåt mer pga det så det slutade med att jag gick därifrån utan skor. Hann även med ett annat Hm och Åhlens innan vi till slut bestämde oss för att lämna stan. Lyckades hitta två filmer och tre par strumpor till Myra också. Men jag hade velat köpa nåt mer. Får se om vi kanske kan hitta nåt fint idag. Ska till läkaren på mödravården idag. Wish me luck...




En liten kort update

Sjukisar. Fortfarande. Lite bättre men jag känner mig fortfarande helt slut. Tröttheten har väl dock inte BARA med förkylningen att göra ;)

Gjorde Stinsen idag med syster och Alva. Det var najs. Hittade ett par presenter till Elvira. Hon fyller ju snart TVÅ år liksom. Den 2:a december närmare bestämt. En av presenterna kommer hon rådigga tror jag. Hoppas det iaf. Efter Stinsen så gick vi hem till syster yster och var där tills Johan och hans pappa kom och hämtade oss. Är helt slut. Desperate Housewifes är slut precis och jag ska nog gå å lägga mig ganska snart. Ska bara ut med hund och så först.

Imorgon ska jag träffa Stinis. Vi ska göra stan osäker och jag ska fortsätta leta presenter till Myra. Ska väl försöka få me mig lite julklappar hem också. Och så skulle jag behöva ett par vinterskor...*pust* Jobbigt..


Hur ball är hon inte i pappas keps liksom?

Sjukstuga

Elvira är fortfarande risig och jag har ju åkt på samma skit som både hon och Johan haft i en vecka nu. Hennes allmänna tillstånd är helt ok, alltså hon leker och har sig och verkar glad i övrigt. Men hon snorar och hostar så man vet ju inte liksom. Jag tycker det är svårt att avgöra när det är ok att gå på dagis och inte. Iaf ibland. Man hajar ju att dom måste vara hemma om dom har feber och är slöa, men när dom hostar och snorar och är som vanligt i övrigt? Jag vet ju inte om hon smittar, jag tror inte att hon smittar längre. Det har ju ändå gått en vecka liksom?! Jaja.

Vi är iaf hemma idag och ska nog mest ta det lugnt hela dagen. Vi måste ju självklart ge oss ut med Jojje i snöovädret men annars ska vi bara hålla oss inne idag. Elvira leker för fullt med sina dockor nu och kollar på lattjo lajban samtidigt.

Va har ni för er idag?

Ps. Jag vet att det är tråkigt att läsa inlägg utan bilder, men det kommer eventuellt lite bilder senare idag. Håll ut

Snö snö underbara snö!

Jag älskar snö! Åh va jag tycker om att pulsa fram i alldeles ljuvlig, knarrande snö! Jojje fick tokfnatt när jag var ute med honom på första snöpromenaden för idag och han älskar det minst lika mycket som jag. Han fnyser sig fram igenom snön som en snöplog ungefär. Så söt! Men jag hade dessvärre helt fel skor på mig. Gympadojjor. Hur bra är det på en skala liksom. Jag blev ju självklart DYNGSUR om fötter och strumpor, men what the hell. Nu till något dåligt. Jag är jättesjuk. Snoret flödar (gult och härligt), halsen ömmar och jag har bomull i skallen. Det var ju en tidsfråga. Men det smällde liksom till nu under natten. Vaknade av att jag var helt torr i munnen eftersom jag sovit med munnen öppen. Kan knappt andas genom näsan. Men men. Jobbar stängning idag me. Och imorgon är det mellanpass som gäller. Loooovar att min kollega kommer ringa och försöka byta bort sitt kvällspass mot mitt mellanpass, men nej. Jag SKA jobba mellan imorgon. Pallar inte en till stängning i det här skicket. Elvira och Johan kom precis ut ur duschen och nu är båda rena och fina.

Förresten. Nu måste vi ju ge oss ut och fixa pulka till Myra. Taskigt annars.

Hoppas alla får en fin lördag.


Det är klart.

Ja, det är klart. Man ska ju inte tro att man slipper bli sjuk heller. För det säger bara pang så sitter man själv där och snörvlar. Fan. Jag som verkligen trodde jag skulle få slippa. Jag som jobbar hela jävla helgen också. Fan fan fan. Man får klaga. Eller MAN får inte klaga, men JAG får. Eftersom det är min blogg så får jag klaga hur mycket jag vill. BLÄÄÄÄ!!! Stänger idag och imorgon och sen jobbar jag mellanpass på söndag och öppnar på måndag. Det är bara att stå ut. Behöver pengarna. Särskilt nu när Johan har varit hemma hela veckan... ischlo pischlo som Kenny Starfighter hade sagt.

Jag mår illa...

Jobbigt. Att må illa alltså. Helt ok när det har sin förklaring dock. Mycket jobbigare att bara gå å må illa utan någon egentlig förklaring till det hela. Så det är väl bara att gilla läget. Det brukar ju ge med sig med tiden. Idag var jag en snabbis i Stinsen med Hanna och Hannas mage. Vi åt lite lunch och jag handlade lite på Vinn. När jag kom hem så hade Johan tvättat två maskiner med tvätt , bäddat med nya lakan och diskat. Han är duktig han. Han står ut med det mesta. Han står ut med mig. Trots mina fina humörsvängningar och muppryck. Fan. Choklad alltså. Man kan inte äta choklad. Man mår illa då. Nä frukt ska det va. Fast nu blev jag sugen på julmust. Åhhh, Julmust. Ska nog dricka julmust. Först måste jag lägga upp en plan för hur jag ska "breaka the news" för bossen om ärtan i magen. Iofs så har jag några veckor på mig. Jag ska dra ut på det så långt det går.

Förresten, det var väl ingen som missade att det snöade för några dagar sen. SNÖÖÖÖ! Älskar snö. Tråkigt att den inte ville ligga kvar dock. Glöm inte Desperate Housewifes om en kvart! Tjillevippen!

Att det här ska bli en människa kan ju vara svårt att förstå. Alien?

Datakrasch

HATAR när datorer ger upp. Våran dator har muppat sig ett bra tag men för ungefär en vecka sen så gav den upp. Blev nåt registerfel n shit så Johans pappa var här igår och försökte styra upp det hela. Dom sparade alla bilder och sånt och sen blåste dom skiten. Lika bra. Idag kommer Johans pappa förbi med ett operativsystem, kan ju va bra. Så förhoppningsvis så ska min dator funka senare idag. Just nu sitter jag med Johan jobbdator. Elvira och Johan är tokförkylda och Elvira har dessutom ögoninfektion. Hon snorar och hostar och det rinner klet ur hennes ögon. Stackars.

Var på mitt första besök på MVC (mödravårdscentralen) igår. Först trodde jag min barnmorska var toppen men jag ångrade mig ganska snabbt. Hon var helt muppig. Grejjen är att jag är en sån som gärna ger personer fler än en chans, så jag får väl ge henne en chans till. Ska dit nån gång i januari. Spännande.


Är ledig idag och funderar på att bara vara hemma och göra ingenting. Jobbar ju mupptider sen resten av veckan så det kan va skönt att slappa medan man kan liksom. Ha det gött allihop!


The Secret

Ok. Nu vet ju typ alla. Eller inte alla. Men hela min släkt vet å så. Så vafan. Jaaaaajaaaa.... *droppar bomben* Elvira ska bli storasyster! Yay! Den här gången blir det ett sommarbarn. I juni närmare bestämt. Nu längtar jag bara tills jag får känna bebisen för första gången och tills magen blir lite större... MYS MYS MYS! Nu vet ni min hemlis.

För det är ingen vanlig dag, nej det är Alvas fölsedag hurra hurra hurra!

Jag vet att jag har varit kass på att blogga men jag har jobbat och spelat för mycket XBOX. Sorry guys! Men vet ni vad? Idag är det Alvas 1-års dag! Världens finaste Alva. Tänk att det var ett ÅR sen du för första gången fick se dagens ljus. Grattis FINA FINA unge!


(här var hon bara runt ett halvår eller så)

Men inte är det nog me det heller. Även denna sköna böna fyller år idag!

GRATTIS KAJSA!

Förresten, tänkte droppa bomben snart. Min hemlis alltså. Ska suga lite på karamellen först.

Kyla

Shit va det är kallt ute idag! Höll ju för fasen på att frysa ihjäl på väg till dagis. Burrrrr!!! Idag så jobbar jag bara tre och en halv timme, och jag börjar klockan tre. Så jag hade tänkt att städa och dona hemma så det ser ok ut tills Johan och Elvira kommer hem. Ska försöka sova nån timme också eftersom jag knappt sov nåt inatt, HATAR att vara förkyld! Nu har jag riktigt ont i halsen också, IGEN! Madness. Blir aldrig frisk typ. Blä!


Frost. Kallt.

Vackra frostade höstlöv.

Jag vinterblek (fast vintern knappt är här) i hissen.

En tisdag i högen

Det har varit som vilken tisdag som helst idag. Har varit superseg hela dagen och egentligen inte haft lust att göra nånting. Men ibland har man inget val utan måste ge sig iväg. Så. Lagom till lunch så hade vi tagit oss till Ica Maxi för att handla. Handlade lite smått och gott. Innan vi skulle gå så hann vi äta lite korv med bröd och bara sitta ner i typ fem minuter. Sen knatade vi vidare. Först hade vi tänkt att gå förbi Stinsen men vi skippade det och gick tillsammans med systrami och Alva hem till dom så Elvira fick leka lite me Maja och Tuvas dockor. Jag hann svepa två koppar kaffe och snacka lite skit under tiden.


Ett av inköpen på Maxi. Är den inte vacker så säg? En rosa skurhink med skurmopp.
Vadå Desperate Housewifes liksom?


Måste ha nåt att äta till DH ju!


På vägen till bussen så ringde min chef och sa "Lina, vart är du? Är du på G eller?". Jag blev typ lite smått förvånad över att han ringde vid just den tiden och utbrast "Vadå på G?". Oupsie, jag hade visst tagit fel på dag för personalmöte. Så det var bara att hoppa av en station tidigare och gå till jobbet. Fick självklart ta me mig Elvira eftersom Johan var på väg från jobbet. Och man hinner ju inte uppfatta så mycket eller lyssna så mycket med en trött och hungrig Myra i släptåg så va jag fick ut av det personalmötet vet jag faktiskt inte.


Sötaste hunden i stan I tell ya! Alltid lika trevligt att bli utskälld
av den här trasselsudden när man kommer hem.


Oh well. Dagen har väl inte varit speciellt givande men inte speciellt o-givande heller. Har iofs varit lite skönt att få tacka nej till ett jobb dock :) Kändes lite ballt att bah "nej, tyvärr, jag måste tacka nej"... haha! Har typ aldrig hänt.

Glöm inte Desperate Housewifes klockan nio på femman.



Elviras nya tofflor som hon fick igår.

Elvira lekte på Stinsen (också taget igår)

Ps. Vill veta om ni vill se mer bilder? Var det här inlägget mer intressant än vanligt just för att jag kastade in lite bilder?

Happy Birthday Darling!

Idag är det Johans 25 födelsedag! Det har firats med bullar, kakor och tårta. Han har fått massa fina presenter och han verkar nöjd. Han har dock lite ångest över att ha fyllt 25 , vilket jag tycker är rena barnrumpeåldern, men jag förstår honom också på ett sätt. Tycker dock att han har hunnit med en HEL del på dom här 25 åren och mer ska det bli. Just nu sitter han och spelar sitt nya spel Saints Row 2 och han ser ganska så nöjd ut I tell u. Tusen grattispussar och kramar till min älskade älskling på 25 års dagen!!!


Orkade inte ta en bild just nu så det fick bli en
gammal. Han ser ju inte ut så här nu, för han
blir ju bara snyggare med åldern min Johan.