En helg kom och gick

Helgen gick på tok för fort. För nu är det onsdag och jag sitter och undrar vad det var som hände. Tyckte precis att det var fredag liksom. Oh well.

I fredags så var det min och Johans kväll. Och vilken kväll det blev! Vi fick världens bästa barnvakter, Malin och Pär, och vi drog in till stan lite tidigare för att käka. Vi letade efter nåt schysst hak vid Odenplan och det fanns en hel del. Men eftersom vi inte hade bokat nåt bord så var det ju rätt tajt om plats. Vi hamnade till slut på Vasastans pizzeria och vi var helt ensamma på stället. Det kändes som att det kvittade vart vi satt, huvudsaken var att det var vi, och bara vi. När vi hade ätit upp så tog vi varsin kaffe på 7/eleven och gick sen till Intiman. Klockan nio så släpptes vi in och vi hade perfekta platser. Nån kanadensare värmde upp publiken med diverse snoppskämt och han var väl helt ok. Sen var det dags för huvudnumret, Axis of awesome. Vilka lirare! Dom var, om möjligt, ännu bättre live. Jag och Johan skrattade massor och gick därifrån glada och trötta. Åkte direkt hem och satte oss i soffan för att smälta kvällen. Somnade i Johans omfamning och sov hela natten utan att bli väckt av barn. Tack Malin och Pär!

Lördagen spenderades hemma hos älskade storebror och vackra Petra. En smarrig middag och en hel del alkohol. Tända ljus, gitarr och skratt. Kvällen kunde inte ha blivit bättre och jag somnade med ett leende på läpparna.

Igår fyllde mamsen år. Hela 60 barre! Vi var där. Hon fick en bukett blommor och ett presentkort på liveit.se. Hoppas hon var nöjd med presenten.

Nu ska jag ta en dusch och försöka ladda inför att hämta mina barn. Lagom pigg.

Bilden har inget med inlägget att göra egentligen. Den är tagen på söder. Jag gillar söder.

 

 




Är våren på väg?

Igår var det helt underbart soligt och varmt ute och jag valde att spendera hela dagen i stan. Käkade lunch på ett veggohak med utsikt över djurgården och fick sällskap av Larsa. Strövade längs söders alla gator och fotograferade allt möjligt. Det enda som egentligen saknades var ett par nya glajjer, annars var livet rätt sweet. Tog en latte och fortsatte knata. Söder är ett äventyr. Verkligen. Finns massa fina små gator som jag aldrig har gått på innan. Efter några timmars knatande så begav vi oss mot Sollentuna och dagis. Mina kottar blev jätteglada när vi kom och vi sen kom älskade Johan och mötte oss. Det blev en smarrig kycklinggryta med curry och couscous till middag.

Idag ska jag försöka styra upp hemmet medan barnen är på dagis. Det börjar ju inte så bra med tanke på att jag fastnade i soffan direkt...men snart så! Lite bilder kommer upp imorgon.

Ny design

Som ni har märkt så har Johan knåpat ihop en ny design. Den är inte riktigt klar, det kommer mer bilder. Men jag orkar inte leta just nu...

Annars så har det inte hänt så mycket. Ska försöka uppdatera när jag har något vettigt att skriva. Allt vettigt jag har skriver jag låtar av.

Puss o kram

En seg måndag...

Helgen gick på tok för fort. Den var väl ok, men jag har helt klart haft bättre helger. Mitt humör åker berg och dalbana och jag hatar det. Har försökt att bita ihop ett tag nu men jag tror den hårda vintern har tagit ut sin rätt. Jaja, jag överlever. Jag gör som jag brukar göra. Jag skriver musik och försöker göra sånt som jag mår bra av.

Idag är båda barnen hemma med mig. Molly håller på att få fyra tänder samtidigt och huggisarna i överkäken har precis tittat fram. Dom sötaste små huggtänder jag har sett. Hon är gnällig som bara den och ska bara sitta i knät hela tiden. Det är mysigt men man får liksom inget annat gjort. Elvira är hemma för att hon klagade över ont i halsen. Jag vet inte riktigt jag... nu dansar hon framför tvn och verkar ganska pigg så hon var säkert bara måndagstrött. Och vem kan klandra henne?

Trots att helgen var sådär så var vi rätt produktiva jag och Johan. Det var mysigt att bara vara vi och barnen faktiskt. Vi tog en blåsig men solig promenad och gick förbi Ica Maxi på vägen hem. Käkade lite korv och handlade till middagen. Har planterat om alla pelargoner och beskurit dom. Jag får lite ont i hjärtat när man klipper bort mer än halva pelargonen, men jag hoppas dom repar sig. Allt som klipptes bort står i vattenglas i hopp om att dom ska rota sig, det gör dom säkert. Kommer ha hur mycket pelargoner som helst snart.