Hej å hå!

Dagarna rullar på medan jag går här hemma och väntar på bebis. Det är 26 dagar kvar till beräknad förlossning idag. Men jag tycker nog att lilla pyret kan titta ut innan dess. Jag försöker gå mycket och så för att det ska hända grejjer men Johan vill mest att jag sitter stilla. Han får nog lite småpanink när han inser att bebis kan titta ut NÄR som helst! *fniss* Jag längtar verkligen. Blev superglad när min barnmorska sa att du hade sjunkit ner lite där inne bebis.. fortsätt med det för då dröjer det nog inte länge innan du kommer ut till oss.. Jag har tvättat upp massa rosa kläder nu, har inte vågat göra det innan då jag inte visste va det var för kön på pyret. Men nu så.. Min syster har köpt en supersöt bebisfilt, en babyrosa med kaniner på. Sweeet! Nu är det bara babynamn vi har problem med. Annars e allt klart här hemma, så gott som. BB väskan e packad så den e det bara att slita med sig när det sätter igång. Jag har säkert glömt massa saker, men det låtsas jag inte om. Jag kan ju i alla fall låtsas att jag har läget under kontroll, det känns liksom bäst så.. Saga, Elvira, Alice, Alicia, Siri, My... the list goes on... va ska du få för namn lilla sötnos.. Får nog vänta tills vi får träffa dig, då ser vi nog va du ska heta.. Nu ska jag fixa iordning mig och göra lite nytta!

Tillväxten såg bra ut

Tillväxtultraljudet igår gick bra. Bebisen ligger med huvudet neråt och stjärten uppåt. Sötunge! Vi vet nu att det är en liten tjej vi väntar, precis som vi tidigare trott. Det var så mysigt att få se bebis igen, det var ju ett tag sen sist. Nästa gång vi får se dig hoppas jag att det är UTANPÅ magen.. Längtar som en tok. Bebis var i alla fall 9% större än dom brukar vara i denna vecka, men hon låg ändå inom ramen så det var skönt att få veta. Hon uppskattas väga ungefär 2937g! Så nu tycker jag hon kan komma ut och hälsa på mamsen.. tihi

Idag så var jag hos barnmorskan igen. Det är skönt att hon har koll på mig. Enligt henne så såg blodtrycket fint ut men jag litar inte riktigt på hennes den där blodtrycksmätaren. Det sägs att såna man sätter runt handleden ofta kan visa lågt blodtryck.. men men.. Om det skulle bli värre med huvudvärk och sånt så måste jag åka in till förlossningen. Jag tror nog att jag känner på mig om något är galet med bebisen.

Efter barnmorskebesöket så gick jag ner till Sollentuna centrum och tittade lite i affärer, tråkigt att gå själv, men va gör man inte! ;) Åt lite lunch och läste lite tidning sen så tog jag bussen hem till hunden. Nu ska jag nog gå och vila en liten stund innan jag beger mig ut i blåst och regn med jycken. Hua, det sägs att det ska bli riktigt stormigt idag och imorgon.. bleh!

Oh well..sajning åff

Jag och pyret i magen

Jag och pyret i magen


Idag så är det tillväxtul

Hej å hå!

Idag ska jag och killen på tillväxtultraljud för att se hur stor bebis är. Hoppas inte att den är för STOR eller för liten. Man blir ju lite nojjig. Det har varit ganska mycket den senaste veckan och jag vill bara att resten av min graviditet ska flyta på som den hittills har gjort. Relativt smärtfritt och utan komplikationer. Men men.. Man kan ju inte alltid få som man vill.

Vet inte hur jag skulle orka allt det här utan Johan. Han är mitt allt. Utan honom skulle allt bli så mycket jobbigare. Har sagt det åt honom flera gånger men han tycker liksom inte att han gör så mycket för mig. Bara genom att finnas till så gör han tillräckligt. Han är så fin, min Johan!

Nu vill jag att min bebis ska titta ut snart. Det är knappt en månad kvar och bebis är i stort sett klar där inne. Men med min "tur" så lär jag få vänta. Går säkert över tiden med två veckor. Men men, bara bebis är frisk och kry så är jag lyckligast i världen. Vill hålla mitt barn i famnen och bara vara lyckligast i världen... NU NU NU! Tihi

Nu ska jag fixa iordning mig (så gott som det går. inte lätt när man är gravid och lika smidig som en flodhäst) och sen ska jag ut med hunden...

(första inlägget i bloggen is done.. enjoy ^^ )