Sommar

Blir inte alls mycket bloggande nu. Det är sommar och så fort solen skiner så försöker man ta till vara på den och suga i sig så gott det går. Känns som att sommaren flyger förbi alldeles för snabbt och man hinner knappt börja njuta förrän den är slut igen. Jag älskar hösten men efter den hårda, kalla och långa vintern så känns det som att man hade behövt sommar i minst två månader till.

Vi har väl inte gjort några större utflykter eller resor den här sommaren men det behövs liksom inte. Svensk sommar är något av det bästa jag vet och det räcker gott med att sitta på gräsmattan på landet eller njuta av glas svalkande iste i skuggan under ett träd.

Jag och Elvira har i alla fall åkt på en utflykt till Kolmården med halva släkten. Det bästa var tydligen delfinerna men även elefanterna och kamelerna var fina tyckte Elvira. Tyvärr så kunde inte Molly och Johan följa med då Molly fortfarande hade vattkoppor som smittade.

Vi har även hunnit med att vara på landet och haft en mysig dag på Skansen. Elvira var tyvärr på ganska dåligt humör för att gå på Skansen. Hon var väldigt trött och gnällig, men hon hade sina ljusa stunder. Molly är i en underbar ålder och blir glad så fort hon får göra något. Det spelar egentligen ingen roll vad man gör. En promenad runt huset roar nästan lika mycket som ett besök på Skansen.

Molly har hunnit fylla år också. Det var en lyckad födelsedag med massor av fina presenter och det var en nöjd men väldigt trött Molly som somnade efter en lång dag med firande.

Jag och Elvira har även haft lite egentid. Vi tog en shoppingsväng i Kista galleria för att sedan gå och se Kung fu panda 2 på bio. Det var en hit.

Nu är min fjärde jobbdag avklarad och jag har efter en liten shoppingrunda slagit mig ner i soffan för att andas. Har slagit på båda fläktarna och väntar nu på min älskade familj som borde komma hem. Johan, Elvira och Molly blev nämligen hämtade tidigare av min käre svärfar för att åka ut en tur med båten. Lyckan var total.

När jag orkar så ska jag slänga upp massa bilder, men det får bli en annan dag! NJUT av sommaren älskade vänner. Puss