Skansen

Idag så stod ett besök på Skansen på schemat. Johan gick ut med hunden, vi åt frukost, packade matsäck och blev sen hämtade av Elviras farfar och faster. Väl inne på Skansen så verkade Elvira allmänt lyrisk över att få knata omkring själv. Vi gick och kollade på alla djuren som verkade slöa av värmen. Det roligaste verkade vara att se kattungarna, kossorna och getterna (hmmm..kanske skulle åkt till en bondgård istället?). Hur som helst. Vi åt lite matsäck och njöt av utsikten över Stockholm. Efter lunchen så fick Elvira åka såna där roliga bilar som går på räls. Hon rattade järnet och vägrade släppa taget om ratten när bilen hade stannat. Självklart så fick jag åka med Myra eftersom hon lätt kan få för sig att hoppa ur när hon känner för det. Efter åket och en supersmaskig mjukglass så åkte vi hem.



Senare på dagen så kom Hanna, Markus och lilla Kevin på besök. Trevligt värre.



Det var lite om våran onsdag. Hur har eran dag varit?


Bilduppdatering

Nu kommer lite bilder från när vi var i Järlåsa och i Knutby. Vassegodis!

Maja fisketjejen Tuva fisketjejen Fisketjejerna Maja o Tuva Fint GullehMyra

 

Som sagt lite blandade bilder. Men inte en enda på mig :) Lyckades fly undan kameran hyffsat bra... :P

Lite ledigt och massa jobb

Hej hopp!

Det blir ganska glest mellan blogginläggen men det beror på att så fort jag får lite ledigt så drar vi ut på landet. Man vill väl inte vara hemma i betongdjungelboken i den här värmen. Idag jobbade jag stängning. Gick lite sådär, blev lite fel hit och dit men jag gjorde mitt bästa och försökte städa så mycket jag hann. Är nu ledig tisdag och onsdag och vi ska passa på å gå på Skansen med Elvira och jag MÅSTE verkligen handla nya kläder *suck* Har fasen ingenting att ha på mig längre *suck* Mina graviditetskilon är envisa och lär ju sitta trots att jag försöker äta mindre och oftare. Äter så bra jag kan men det går ändå inge vidare. Jaja. Bort ska dom iaf. Nån gång.. Bleh

Jaja. Sen jobbar jag iaf torsdag, fredag, lördag och söndag. Stängning alla dagar. Och måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag tror jag det va...Fy! Ser inte kul ut när man ser alla dagar skrivna så där på rad, men what to do? Tycker lite synd om Tomas som sitter där och knappt har nån personal. Han kan ju liksom inte jobba hela tiden. Vi får se hur länge jag kan "fylla i" dom pass jag kan ta, för det går ju inte hur länge som helst. Btw, hade en jävla mopedistjäkel som smet idag. Visserligen var det bara 50 spänn, men ändå. Lyckligtvis så känner jag till hans syster som har en flicka i samma ålder som Elvira och jag ska snacka me henne och säga att hon får skicka ner sin brorsa.

Ni kan ju räkna med att jag säkert inte kommer att blogga lika ofta när jag jobbar men jag ska göra mitt bästa. Imorgon ska jag försöka lägga upp massa bilder från våran lilla minisemester på landet.

Ta hand om er!

Ja jag vet...jag är kass ;)

Vet att jag har varit usel på att blogga men jag har faktiskt haft en härlig liten semester på landet. HUR SKÖNT SOM HELST! Vi tog det mest lugnt, Elvira och kussarna lekte i grannarnas lekpark, jag Johan och Elvira tog en tripp till Uppsala och åt mjukglass och mös och softade rent allmänt. Hade som vanligt ångest när vi skulle åka hem men så är det ju jämt. Man vill liksom vara kvar hela sommarn helst, men det funkar ju inte. Jojje fick iaf stanna kvar en vecka till, skönt får både honom och oss. Saknar att ha hund ibland men eftersom vi vet att vi får hem honom snart så passar vi på att bara njuta av lillskruttan och hittar på så mycket vi kan med bara henne.

Eftersom jag har varit ledig så har jag sjävlklart åkt på att bli sjuk! BLIR ALLTID SJUK NÄR JAG ÄR LEDIG! Det jobbiga är ju att nu har jag åkt dit rejält. Trots att jag är dålig så var jag tvungen att jobba idag och måste förmodligen jobba imorgon och på onsdag också. Men men. Det gick bra trots att hjärnan inte riktigt hänger med. Hade dock hellre varit hemma och försökt kurera mig. Halsen är svullen och jag har problem att äta. Jobbigt att prata för mycket också. Blir lite jobbigt när man ska vara trevlig mot kunder och så, men men. Det kunde ha varit värre. Fick iaf gå tidigare idag, TACK TACK! :)

Nu ska jag snart gå å lägga mig, får passa på när Elvira sover lunch. Ska försöka blogga oftare, iaf så fort jag känner mig bättre... Ta hand om er!

Att gäspa är en konst

Ja, att gäspa är en konst. I alla fall om man gör det oavbrutet och försöker fortsätta föra ett samtal med nån. Det är helt sjukt va trött jag är. Gäspar hela tiden och mina ögon är alldeles svullna av trötthet. Men idag är sista kvällen sen får det vara nog för ett tag. Jag drar bannemej på semester. Landet here we come! Tog mer på krafterna att stänga tre dar i rad än va jag hade väntat mig, fy alltså. Hände dock nåt riktigt roligt igår. Butcher , kära älskade Butcher kom förbi jobbet! Så sjukt länge sen vi träffades och han är sig lik, lite skäggigare. Butcher har egentligen ett riktigt namn, Patrik, men jag föredrar att kalla honom Butcher då det känns som den gamla goda tiden då... Han och hans polare fikade en snabbis och drog sen vidare för att jobba. Dagen igår gick rätt bra annars, flöt på fint och tack vare många trevliga kunder så fick jag en superb avslutning på kvällen. Kom hem och Johan satt vaken och väntade på mig, gulleh! Elvira sov men hade tydligen vaknat hundramiljarders me gånger och ropat efter mig...pluttan...en dag kvar bara sen ska jag BARA va me dig och din pappa såklart. Som sagt. En stängning till idag, och sen drar jag ut på landet! Ta hand om er allihop och njut av sommaren!


Jobbeh

Hej å hå! Idag jobbade jag mellan tio och halv sju. Men kom inte ifrån jobbet förrns tio över sju. Det tillhör ju vardagen på Shell dock. Oh well. Det var en helt ok dag. Jobbade med Veronica och Susanne, trevliga bruttor båda två. Sen så var vi många rent allmänt då det var inventering. Skönt att slippa det dock. Jag stod mest i kassan och sprang runt och städade.

Fick två helt oväntade arbetsdagar till. Känns väl sådär dock eftersom jag hade sett fram emot att få vara ledig onsdag och torsdag. Men va gör man inte. Jag behöver pengarna och så känns det kul att kunna ställa upp för sina arbetspolare ibland. Dom behöver sin välförtjänta vila dom me. Hoppas bara att jag får mer dagtider framöver. Det är så jobbigt att jobba stängning när man har en liten busa hemma som alltid är uppe med tuppen.

Skrev aldrig att min läkare ringde igår. Hon hade fått svar från EKG lab. Jag blev lite förvånad när hon ville skicka det vidare. Jag trodde ju allt var ok. Hon lät orolig över hur många extraslag som mitt hjärta slår. Tydligen så hade dom kollat av bandet från 24-timmars EKG-t som jag hade och då märkte dom att det var fler extraslag än va dom först hade trott. Jaja. Känns skönt ändå på nåt vis, att dom kollar mig ordentligt alltså. Nu skickas det till Danderyds hjärtspecialister så får dom se om vi ska gå vidare med det. Hua, hoppas bara att det inte är allvarligt.

Elvira är fortfarande skruttig så Johan får vabba dom dagar jag jobbar. Hon har varit extremt gnällig och trött så det är ju säkert förkylningen som jäklas. Hon kommer få en glad överraskning imorgon iaf, mamsen hennes var snäll och handlade glass från glassbilen som tröst för att hon är dålig. Hoppas hon blir glad. Nu sitter Johan och spelar och jag ska ta mig en sen kopp kaffe.

Slänger upp en gammal bild på Elvira bara för att göra inlägget skojigare.