Friday

Shit pommfritt! Jag tror inte att jag har varit tröttare i HELA mitt vuxna liv. Herrejösses! Känns som att jag har varit vaken typ två veckor i sträck. Elvira har varit galet arg i natt. Bara vaknat och skrikit och ba " JAG VILL INTE SOVA ". Vet inte riktigt va det är me henne, nåt galet i alla fall. Eller så är det så här hon egentligen är, nu kanske den riktigt Elvira tittar fram. Hjälp! Hon som har sovit så bra hela tiden. Vi får väl se om det artar sig. Just nu känns det ganska hopplöst.

Igår var Hanna, Markus och lilla Kevin här på besök. Det var trevligt. Här kommer en bild på lilla Kevin. Som förövrigt är HUR gullig som helst med Myra. Pussar o kramar på henne hela tiden. Sötnöt!

image93
Kevin med sin AS tuffa tröja... vill ha en likadan, tack ;)

Idag är det fredag. Härligt! Ska ut till landstället idag. Skööönt! Vi får skjuts ut med Johans pappa. Är nog bara där över helgen. Jag och Myra stannar eventuellt hela nästa vecka också. Får se va Johan känner för det. Han tycker inte om att vara ifrån oss så länge. Vi får se helt enkelt.



Nu ska jag kolla lite smått va vi ska packa. Ha det bra allihop! Pöss o Kraaaaaaaaam

Torsdag

Hej å hå!

Inatt så har Elvira vaknat hur många gånger som helst. Hon har gnällt och vridit och vänt på sig i stort sett, HELA natten. Jag känner mig som en zombie. Är ju van vid att hon sover så snällt. Det var otroligt jobbigt att se Johan gå till jobbet imorse. Hade gärna haft honom hemma, hade behövt lite avlastning. Men han har semester snart, SKÖNT! Längtar som en tok. Idag är det torsdag. En sån där tråkig dag. Vädret är halvrisigt. Jag vill ut till landet. Vill inte vara här hemma. Får se om vi kanske åker ut idag eller imorgon. Pallar inte att vara här hemma. Så tråkigt ju!

Oh well, ska försöka få lite gjort här hemma idag. Har typ fullt med disk och jag skulle behöva dra en repa med dammsugarn. Nu "ropar" Elvira..

Ha det bra allihop!

Det finns inget dåligt väder,det finns bara dåliga kläder..

Eller inte.. fy vilket dåligt väder det har varit i några dagar nu. Idag var det iofs ok, solen tittade fram då och då. Najs. Varmt har det varit i alla fall. Fast jag och Myra har mest suttit inne två dagar i sträck. Jag har kännt mig så konstig i huvet. Typ som att det skulle vara förkylning på G...IGEN! Hoppas inte!

Idag kom Hanna, Markus och lilla Kevin och hälsade på. Elvira blir så glad när hon har folk omkring sig. Sötnosen! Kevin pussades och kramades och gullade massor med henne, hon blev t.o.m lite irriterad ibland, tihi. Kevin e så söt så. Efter en fika hos oss så bestämde vi oss för att dra ut och äta. Vi hamnade till slut på Mandarin Garden i Sollentuna...det var helt ok käk där.. Elvira vrålade och hade sig mest hela tiden. Hon var så trött. Så lite gnälligt blev det då och då. Men det kan man ju förstå. Schysst liksom. Dra me någon som var så trött som hon, för att gå ut å käka liksom. Men men. Vi hann me bussen PRECIS när vi hade käkat klart å så, så vi slapp vänta! Skönt!

När vi kom hem så var det nattning som gällde för Elvira. Hon var HEEEELT slut. Har dock märkt att det är BARA jag som kan natta henne. Hon har blivit EXTREMT mammig och hon bryter ihop totalt när hon ser mig lämna rummet. Stackars! Separationsångest ju... Men det går väl över. Jag tycker det är mysigt att hon vill vara me mig. Men jag tycker samtidigt så synd om Johan. Han vill ju kunna natta också, men det går verkligen inte. Vi får träna lite på det sen när han har semester ;)

Oh well, ska titta lite på "so u think u can dance" sen! Kul att se idioter som verkligen på fullaste allvar tycker att dom kan dansa, haha! Får se va jag och Myra hittar på imorgon. Nåt ska vi väl kunna hitta på!

Hej svej

(här kommer några bilder..såklart)

image90
Elviras faster Lisa kom på besök i söndags. Elvira gillar sin faster :)

image91
Haha, GOTCHA!!!! Kom på henne med att balansera på ett knä framför babysittern.. sötnöt

image92
Överlycklig för att hon kan stå på knä.. tihi..


Dejt med Becca o Alvin

Idag var jag och Elvira på en trevlig fredagsfika hos Becca och Alvin. Det var länge sen vi träffades, på tok för länge sen. Och det första Elvira lyckades med var att skrämma Alvin. Han blev superledsen stackarn, och när han började gråta så blev Elvira rädd och började gråta hon me. Svårt att låta bli att skratta åt dom, så söta ju. Elvira fick provköra Alvins gåstol och Alvins nya vagn. Gåstolen fattade hon inte riktigt hur hon skulle göra me, men vagnen verkade bra. Hon satt så bra i den. Får se om vi kanske är lite härmisar och köper en likadan. Tack för en trevlig fika Becca! Nu följer några bilder från idag!

image82
Elvira i vagnen på väg ut

image83
Sötisen Alvin

image84
Alvin och Elvira.. Strax innan Elvira skrämde Alvin

image85
Närgången Elvira ;)

image87
Sötot Alvin i mamma Rebeccas knä

image88
En superglad Alvin

image89
En envis Elvira på väg hem från Becca och Alvin. Hon vägrade somna, busan

Long time no see

Tjillevippen!

Har knappt varit hemma och har inte haft tillgång till dator så det har varit lite svårt att blogga. Har haft en sjuk datorabstinens men va gör man när man sitter ute på bondvischan. Oh well..

Har firat midsommar ute på landstället med hela familjen. HUR mysigt som helst. När den helgen var över som bestämde jag mig för att stanna ute på landet med hunden och Elvira. Och självklart så var min mamma också kvar, eftersom hon har sommarlov. Vi åkte in en sväng till Uppsala och shoppade lite. Handlade nya pj´s till Elvira och lite annat smått å gott. På tisdagen så tog vi det mest lugnt hela dagen. Glassade lite på en filt i gräset och käkade glass. På onsdagen så bakade min mamma bullar medan jag och Elvira busade järnet på golvet. Hon kan krypa riktigt bra nu och hon ser så stolt ut när man berömmer henne. Gullunge! Torsdagen tillbringade vi hemma hos min kusin Guy, i Almunge. Elvira fick gunga för första gången i sitt liv och hon gillade det verkligen. På fredagen så fick Elvira spela gitarr för första gången. Hon blev helt lyrisk och satt helt knäpptyst i mitt knä medan hon plinkade lite. Thats my future rockstar! :) Så sött. Första mötet med gitarren var alltså lyckat! *tumme upp* Hoppas hon fortsätter så. Senare på fredagen så kom älsklingen ut! Åhh va jag hade längtat. Usch en vecka utan honom kändes som en evighet. Och Elvira hade saknat sin pappa, det märktes. Hon sken som en sol när hon fick se honom...

Nu har vi varit hemma sen i söndags..och jag måste säga att jag har det SKIT tråkigt. Jag vill bara ut på landet igen. Stan suger, men det är bara för att typ ALLA polare är bortresta, sugigt. Ska i alla fall träffa Becca och Alvin en sväng på fredag. Det var år å dar sen! :) På torsdag ska vi till BVC och mäta och väga Myra. Hon har ju faktiskt hunnit bli SJU månader nu! :-o Va tiden går...

Nu följer lite bilder från midsommar och veckan som varit..

image72
Midsommarfin Myra :)

image73
Fick äta en glass HELT själv för första gången i sitt liv. Det mesta hamnade
utanför dock..

image74
Nyvaken, svettig och lycklig bebis :)

image75
Min busunge fick gunga för första gången

image76
Lycklig badflicka :) Satt hur bra som helst i diskhon

image77
River av en gammal rockballad.. thats my girl ;)