I dont care if monday´s blue

Natten till idag blev en jobbig natt. Elvira var inte sugen på att sova för fem öre. Och inget man gjorde fungerade. Testade precis allting men hon var helt förtvivlat ledsen.. :( stackars pluttis! Men till SLUT efter massa nynnande och vaggande så slumrade hon till ett tag. Skönt! När vi vaknade igen så var det mat som gällde. Hon har börjat äta massor mitt lilla pyre. Det är bra! Då växer man och blir stor och stark ju! Sen så tog vi en ganska lång promenad med hunden, och Elvira sov vidare i vagnen. Vi tog en sväng ner till affären också. Köpte lite lunch. Sen så har vi inte gjort så mycket mer. Jag har passat på att sitta lite vid datorn eftersom Elvira fortfarande sover i vagnen. Men hon vaknar nog när som helst nu. Hon borde vara hungrig ju! Ska surfa lite till, sen blir det nog mat-tajm för lillis!

See ya lata!


Laptop!

Hej å hå! Idag så åkte vi med min bästa vän Malin till Barkarby för att leta schysst laptop. Johan valde till slut en jättefin av märket LG. Dyr dock :( Men men. Tanken är att vi till slut ska byta ut den stationära HELT mot den här. Tycker att en dator egentligen är ganska ful, så då är det skönt att ha en laptop. Bara att fälla ihop och lägga undan! *tumme upp* Dessutom så är det perfekt när man har en liten dregglig bebis som gilar att pilla på saker. Nu är ju Elvira fortfarande för liten, men hon växer ju, förhoppningsvis ;) Och jag har en känsla av att hon kommer att bli en ganska så klåfingrig liten dam. Tihi! Efter att vi varit i Barkarby så åkte vi hem till min mamma och pappa. Där åt vi middag, hela familjen. Jag, Johan, Mamma, Pappa, Syster, Bror, deras respektive och alla barnen! Sweet! Vi fick lasagne till middag. Mums! Nu sitter vi hemma. Jag sitter vid laptopen, SÅKLART och kollar runt lite. Den är klart godkänd! Men nu är det dags att surfa vidare! Tjillevippen!


Lördag for real :)

Halloj! Idag så har jag, Johan och Elvira varit hemma hos Elviras farmor. Hon fyllde år :) Där träffade Elvira sin gammelfarmor och gammelfarfar för första gången. Dom tyckte att hon var den sötaste lilla bebis som dom sett. Det var trevligt att få träffa dom, det var ju ganska länge sen. Dom e så himla gulliga Johans mormor och morfar. Sen så har vi faktiskt inte gjort så mycket annat idag. Jag har suttit och slösurfat lite och läst lite bloggar. Insåg typ först  NU att Stina faktiskt kommer att vara borta ett tag nu.. känns tomt.. riktigt tomt... Saknar henne redan ju! Helt stört att jag inte har hajjat att hon ska åka förrns nu. Men jag är ju typ störd..haha på ett bra sätt ;) Även fast vi inte ses så ofta så vet man liksom att hon inte är så långt ifrån en. Men Mallorca liksom, hallååå. Men det är bra Stina! Follow your dreams! Du e bäst ju!

Funderade ett tag på om jag skulle ta en liten sväng till Stinsen och kika lite i affärer.. men neeeh.. ORKA! Dessutom så är ju klockan ganska mycket nu så det är liksom ingen idé. Kanske tar en sväng dit imorgon istället.. Ska iofs hem till mor och far och käka lite, men efter det kanske..eller innan.

Nästa vecka blir det fullt ös. Har typ nåt planerat varje dag. Förutom måndagen då.. Men på tisdag ska jag in till stan och träffa Anna och Filip, äntligen blir det av! Ska bli svinkul! :) På onsdagen ska jag hem till min mormor. På torsdagen så blir det nog öppnis. Har ju gjort gipsavgjutning av Elviras fossingar, måste hämta dom :) Hoppas dom blev bra. nää.. jag tror jag precis ljög. Är ju inte allas uppbokad HELA veckan. Haha försöker bara låta "busy". Har inget planerat varken på måndag eller fredag. Så om nån vill hitta på nåt så hojta! Becca, du kanske vill träffas? *hoppas*

Nä, nu ska jag äta nåt. Hungrar ihjäl här :) Elvira sover fortfarande i bilbarnstolen, så det gäller att passa på! Tjingeling

Ny frilla

Japp.. nu frilla.. Igår så begav jag mig hem till min kära syster och drog i mig en kaffe och en mumsig tonfiskmacka. Efter det så gick jag till frisören.. Lämnade Elvira hos moster :-D Det var skönt att komma ifrån lite men det kändes konstigt att inte ha nån bebis eller vagn me sig..

Frisörbesöket gick sådär. Hon gjorde väl det jag verkligen fasat för. Hon klippte av mig mitt låååånga hår :-( Nu har jag en taskig tanfrisyr :-( Men jag vänjer mig väl. *suckar djupt* Mitt håååår.. kommer sakna det. Men det var väldigt slitet så det var väl iofs nödvändigt. Tur att det växer ut igen.

frillis
Min nya frillis.. bleeeehhh!!! (ser lagom trött ut på bilden)

I söndags så skrattade Elvira högt för första gången.. Åhhh! Det var det sötaste jag hört. Hela jag bara smälte... mysbebis. Hon gillar när pappa larvar sig ;-) Han e bra på att få henne att skratta. GULLIS. Hon har börjat "prata" massa också. Tihi.. såå sött! Det händer verkligen grejjer nu. Hon har "hittat" sina fingrar nu också. De är det godaste hon vet. :-)

fingrar
Mina fingrar smakar mumsigt!

sova i babysitter
Somnade för första gången i babysittern! :-o



Imorgon e det fredag :-) Naaaajs! Ska nog gå och köpa lite nya underkläder imorgon, behöver verkligen... Får se :-)

Tråkdag

Tråkdag med tråkväder. Tråksjuk med tråkkläder.. :-( Håller på å tvättar, hade typ inga rena kläder alls nu. Elvira är en liten kräkis. Hon väntar helst tills man PRECIS har bytt kläder och duschat, då jäklar! ;-) Nu har hela familjen blivit sjuk. Inte alls kul. På Johan började det igår.. med halsont. Då sa jag "Du har säkert fått samma skit som oss". Och imorse så vaknade han och mådde sämre. Så det är nog på G. Stackars! Elvira är snorig och hostig. Hon låter rosslig i bröstet när hon andas. Men glad är hon i alla fall mitt lilla hjärtegryn. Jag har fått penicillin och nån nässpray med antibiotika i. Så vi får väl se när vi blir friska. Hoppas vi blir friska snart så vi kan träffa andra mammor och andra bebisar. Tråkigt att bara vara hemma hela tiden. Nu e jag hungrig.. det blir väl soppa tror jag. Skönt för halsen... Tråkigt inlägg..

Still sick

Usch! Det känns ju t.o.m VÄRRE idag!!! Hur är det möjligt?! Förkylningen har liksom bytt skepnad. Från att ha varit halsont och täppt till en hemskt huvudvärk, MER täppa, ont i bihålor och feber.. Har ju varit sjuk sen i torsdags så man tycker ju att det borde vara på bättringsvägen?! Om det inte känns bättre imorgon så ringer jag husläkaren, kan ju inte ha det så här. Har ju så ont i kroppen så jag knappt orkar lyfta Elvira ju.

Och juste, i fredags så hade UPC varit här och försökt leverera mina bilder som jag har beställt från mypixmania. Men vi var ju inte hemma då eftersom Elvira skulle till doktorn så dom hade bara kastat ner en lapp i brevlådan och sagt att vi skulle ringa eller åka och hämta bilderna. YEAH RIGHT! Jag tänker bannemej inte hämta några bilder här inte. Så vi ringde och sa att dom får lämna dom.. så dom kommer imorgon! :) Yay! Ska bli så kul! Det är typ bara bilder på Elvira :) Ska fixa och dona lite i hennes pärm sen då kan det vara kul med lite nya bilder..

Det har snöat idag också :-o Hade nog hellre sett att snön smälte bort och försvann helt nu, men men.. what to do liksom... Ska snacka lite med vädergudarna innan jag går å lägger mig, det är bara att hoppas på att det är sommar imorgon när jag vaknar ;) Tehe..

Elvira sover fortfarande i vagnen, min lilla pluttis. Och nu är filten hon fått av moster nytvättad så nu kan hon bajsa och kräkas på den hur mycke hon vill ;) Becca, den där kommentaren om mig osminkad värmde ;)

Promenix

Har varit en helt lugn dag so far.. skönt faktiskt. Man orkar inte göra så mycket när man är sjuk ju! Inatt sov jag sådär, hostade så himla mycket. Elvira sov desto bättre. Var dock tvungen att väcka henne för att hon hade bajsat och blöjan hade läckt, niiiice.. och det hade läckt på hennes fina filt som hon har fått av moster Malin! :-o Som tur var så gick det bort. Kastade in det i maskinen på en gång. Vid lunchtid så tog vi oss en härlig promenad med hunden. Det var trevligt! Elvira sov som en liten gris heeela tiden! aawww.. sweety! Hon sover fortfarande! Hur skönt som helst. Så jag ska passa på att äta lite.. lägger upp lite bilder först...enjoy!




Elvira gladis
Elvira var värsta gladisen innan promenaden...

Jojje och vagnen

Skillat va?! Kan både köra vagn, fota och gå ut med hunden på samma gång! :-o

tröttis

Elvira somnade sött i vagnen..

jag jue

The NAKED truth :-o Oh my gosh! Ser ut som ett troll.. fräknig och så :(  bleh
Hatar att vara osminkad men när man är sjuk så orkar man inte faktiskt! Sådeså! :P

Sjukling

Hej å hå! Har precis spelat lite rose, sååå himla kul! Det var typ ett år sen senast. Har saknat det så himla mycket. Lätt det gulligaste onlinespelet på länge. Idag så kom min kära svåger hit med spjälsängen som Elvira ska sova i. Den e sååå himla fin! Så kul att det är två barn som har legat i den innan. Först mitt kusinbarn Emma och sen min systerdotter Maja.. och nu lilla Elvira. Hon har redan invigt den. Hon sov faktiskt två timmar i sträck och hon verkade digga "gunget" i sängen. Det är nämligen "vyschan lull tassar" på så den gungar liksom lite när dom rör sig. Superbra! Jag har varit sjuk i fyra dagar nu. Det kom i torsdags, men det var inte nån direkt överraskning. Var faktiskt beredd på det. Men PANG sa det bara så var jag VRÅLförkyld. Usch! Och imorse när jag vaknade så var det någon som hade snott min röst! :-o Så himla taskigt. Som tur var så fick jag tillbaka den när jag drack lite varmt. *tumme upp* Den har kommit och gått lite som den velat hela dagen, rösten alltså. Känns som den här nedrans förkylningen kommer hålla i sig. Bleh!

I torsdags så var Elvira på den rutinmässiga läkarundersökningen på BVC. Allt såg fint ut och hon utvecklas som hon ska. Superbra! Hon fick även en extrakoll i fredags. Dom hade nämligen skickat en remiss från avd. 20 på Danderyds sjukhus och ville göra en uppföljning eftersom hennes ankomst blev lite dramatiskt. Hon fick ju ligga med sockerdropp och så pluttisen. Som tur var så hämtade hon sig ju snabbt som tusan! Duktig tjej! That´s ma gööörl! ;) Men den läkaren som undersökte Elvira i fredags sa att hon tyckte att det var konstigt att vi blev kallade till henne då Elvira hämtade sig så snabbt som hon faktiskt gjorde. Hon sa att hon tyckte Elvira t.o.m var lite "tidig" då hon "redan" har hittat händerna och var så "me" som hon är.. weee! *stolt mamma*

Jag ska försöka lira lite mer rose nu men sen blir det nog natti natti. Får se om Elvira sover bra i sin nya "crib"..

Öppna förskolan...

Idag var jag och Elvira för första gången på öppna förskolan. Det var helt ok faktiskt. Kul att få göra något annat och att få se lite nytt. Det var Elin som lurade dit mig, det var bra det. Hon sa att det brukar vara rätt lugnt där på torsdagar och då är det dessutom bebisöppet. LUGNT?! Nja.. Det var hur många som helst där. Kul iofs :) Bebisar ÖVERallt! tehe.. Tydligen så har det aldrig varit så mycke mammor och barn där dom gånger som Elin hade varit där innan.. men idag så! Haha! Trevligt var det i alla fall hur som helst. Vi fikade lite och Elvira sov mest hela tiden. Än så länge så har ju Elvira inget direkt intresse av att träffa andra barn eftersom hon är så liten än, men det kommer väl. För mig var det skönt att komma ut lite i alla fall. VI ska nog gå dit nästa torsdag också. Pratade med tanten som höll i det hela om att göra hand och fotavtryck i gips. Och hon sa att vi kunde fixa det om jag tog med mig en ram till nästa gång. Kul! Äntligen så blir det av.. :)

Efter öppnisbesöket så gick jag och Elvira till apoteket och köpte mer minifom. Det funkar så fint så vi vågar liksom inte sluta ge henne dom där dropparna. VI har iofs skurit ner en del på dom. Vi ger mest på dagarna eftersom det är då hon äter mest. Hoppas att jag kan sluta med dom helt efter den här flaskan. Sen sprang vi in på ICA en snabbis och köpte lite frulle till imorgon.

Nu sitter jag här vid datorn. Elvira slaggar i soffan.. typ VÄRSTA tröttisen.. sötis! Imorgon så blir Elvira 2 månader! Shit pommefritt! :-O Det går så fort.. min fina fina bebis blir bara finare för var dag! åhhh *kärlek*