Ajajaj

Har inte orkat blogga på några dagar. Har haft fullt upp med att göra ingenting, och det har kännts bra faktiskt. Idag har jag jobbat. Mycket längre än va jag räknat med, men det är lugnt. Kommer behöva cashen i januari. Ska även jobba imorgon, en dag jag egentligen skulle varit ledig och myst med Myra, men icke. Inventering. Yay! *not*

Just nu så sitter jag i soffan och gör ingenting. Johan och Elvira är nere och handlar middag och jag passar på att njuta av tystnaden. På jobbet är det ju aldrig tyst. Antingen så tjuter det ifrån bensinpumparna som skall slås på eller så hör jag mitt eviga ÖVERTREVLIGA "Hej, var det bra så? yadiyada. Senap och ketchup? Stark eller vanlig? Räksallad, västkustsallad, bostongurka eller majonäsgurka? Trevlig spis! Tack och hej! Tjofaderittan..." typ... Usch. Jag kan höra min egen röst i skallen långt efter ett arbetspass. Hua!

En annan anledning till att jag faktiskt inte kan ta mig upp ur soffan för att haka på Johan och Myra ner till ICA är att mitt högra ben helt har låst sig och det värker ifrån ryggslutet ner i ena skinkan och på baksidan av låret. Vad är detta? Ischias? Men inte redan väl? Jag står iofs HELA dagarna och idag har jag inte ens suttit ner för att äta lunch. Har alltså stått konstant från klockan fem imorse till klockan tre. Kanske inte är så bra? Måste nog börja ta hand om mig själv. En annan sak som faktiskt chefen påminde mig om var att jag faktiskt inte ätit nåt på hela dagen, känns ju bra. Kanske inte... Konstigt att man är så sjukt trött då.

Och jag VET att jag har lovat er bilder från jul n shit. Men jag orkar inte. Min kropp går på sparlåga och jag kan inte fatta att jag ska stå ut att jobba bajsmycket resten av veckan. Oh well. Det som inte dödar härdar. Hoppas bara inte bebisen i magen tar stryk av att jag är dum i hövve....pöss å sånt

God fortsättning

Julen är över. Tråkigt men skönt samtidigt. Det blev en lugn julafton för oss. Jag, Johan och Elvira åt jullunch hemma hos min mamma och pappa. Medans mina syskon och deras barn åt på annat håll. Lite senare så sprang jag förbi min bror för att hälsa på min brorsdotter och få ge henne julklappen som vi köpt. Julklappen verkade gå hem, tack och lov. Efter blixtvisiten hos bror gick jag upp till mamma och pappa igen. Elvira sprang omkring och lekte men var lite smågnällig till och från (detta trots att hon sovit nästan två timmar innan maten). Tror att hon hade tråkigt. Hon längtade efter Maja och Tuva. Till slut så ringde systrami och sa att vi kunde komma över. Vi gick över till dom, barnen lekte lite och sen så kom tomten med lite paket. I år blev det ingen hysterisk julklappsjul och det var ju precis så vi ville ha det. Elvira fick lagom med julklappar och hon verkade nöjd. Av oss fick hon en dockvagn som verkade vara den absoluta favoritleksaken. Hon fick även en dammsugare, två böcker med tillhörande plastdjur, en badrock, kläder, bilbana, dvd med Charlie och Lola och badkritor. Jag och Johan fick ett plättlagg! YAY! Så nu kan Johan steka plättar. Jag gillar ju inte pannkakor, men plättar går hem. Jag vet, helt stört. Det är ju samma sak ju! Vi fick även två olika pastakastruller och en jättefin kaffeburk. Av min mamma och pappa fick vi ett biokort inkl. barnvakt, inte HELT fel. Vi tänkte nog utnyttja det rätt snart. Orkar inte skriva mer nu *skrivkramp*

Nu ska jag krypa upp i soffan med min gravidtidning och min påse med wasabinötter (cravings)...

Ps.slänger in lite bilder imorgon...och juste, jag har passerat den magiska veckan! WIIIHOOO!!!.Ds

Dan före dopparedan

Klockan är halv åtta och vi har nu varit vakna en timme. Jag är jättetrött, säkert efter gårdagens bravader. Blev lite mycket igår känner jag men det hör väl till att vara lite smått stressad så här innan jul. Jag är dock inte stressad över klappar eller mat. Jag blir mer stressad över folket som rör sig ute på stan. Efter jobbet igår så gick jag direkt hem och bytte om. Sprang ut med hunden och tog sen första bästa buss till Sollentuna. På vägen dit så ringde jag pappa eftersom dom passade Myra och sa att jag var på väg. När bussen stannat och jag var på väg mot mamma och pappa så mötte jag mamma, Myra, syster, Maja, Tuva och Alva. Alla skulle vi in till stan. Vi kom in till Gamla stan utan större ansträngning och där var det faktiskt lugnt. Skitskönt! Värre blev det dock. Vi gick från gamla stans marknad till drottninggatan och plattan. På plattan mötte jag upp Anna och Filip och vi började med att äta (såklart..tehe). Elvira somnade lagom tills jag skulle få i mig lite lunch och eftersom hon redan ätit både ett å annat så visste jag att hon skulle klara sig. Vi satt och pratade och tog det lugnt ett bra tag och gjorde sen stan. Gick in i affär efter affär för att vända på klacken redan i dörren. Blev ju kanske inte direkt förvånad över att köerna sträckte sig igenom hela butiker. Men att ställa sig i en sån kö själv, nä. Fick dock en klapp handlad. Bara en kvar. Var hemma runt halv sex. Var alltså i stan på tok för länge.

Ska träffa Stina och Kajsa i Stinsen senare och då ska jag försöka armbåga mig fram igenom alla galna julshoppare. Jag vet ju va jag ska ha så det är lugnt. Efter ett ganska rörigt inlägg och jag ber om ursäkt för det. Hela syftet med inlägget var att önska er alla en Riktigt God Jul!


Hyffsat trött

Det märks ju ganska snabbt på mitt bloggande när jag jobbar mycket och jobbiga tider. Blir liksom inte lika mycket bloggande då. Har stängt två dagar i rad nu och är hyffsat trött. Igår gick jag och la mig vid kvart över ett, somnade dock inte direkt utan låg och vred och vände mig i nån timme. Så vaknar Elvira vid halv sju! Japp! Då gäller det bara att vara pigg och glad och studsa upp ur sängen. Sitter alltså i soffan, mer lik en zombie än en människa, och "slöbloggar" lite. Elvira sitter i sin lilla fotölj och tittar på JordgubbsLisa.

Idag börjar jag kvart över tolv, och får förmodligen gå redan klockan fem! Känns sååå skönt! Och imorgon är det jag som går upp klockan fem för att kunna vara på jobbet halv sex. Wohoo.. Isn´t life just great?! *sa hon med en aning ironi i rösten*

Efter jobbet imorgon så bär det av in till stan. DET däremot ska bli kul. Ska bli kul att se hur många andra idioter som ger sig ut för att handla julklappar två dagar innan julafton. För jag lär ju inte bli ensam. Mamsen och Pappsen skulle också ge sig in i julklappshysterin och jag ska även passa på att träffa Anna och Filip. Hör av mig om jag överlever all skränig sönderspelad julmusik och alla galna armbågande människor. So long!


Bättringsvägen

Vågar jag verkligen skriva det här...? Jag chansar. Tror jag faktiskt börjar känna mig bättre redan! Kåvepenin is the shit! Idag jobbar jag stängning men av nån anledning så känns det inte lika jobbigt idag. Kanske är just för att jag börjar känna mig bättre. Eftersom Elvira ska hämtas tre på dagis så får Elviras mormor hämta idag. Undra hur Elvira kommer att reagera. Jag kommer ju inte vara hemma när dom kommer hem så Johan får rapportera senare. Annars så har jag inte gjort så mkt idag.. Sovit, typ. Men det räcker väl? ;) Har duschat och nu äter jag. Är väl dags att fixa fejset och sen springa ut med hunden, sen är det inte långt kvar tills jag börjar jobbeh.

Ta hand om er, och ha en trevlig helg! Ni som kan ;)

Självdisciplin?

Jag sov. Japp. Det är det ENDA jag har gjort idag. Så jävla dålig känner jag mig. Har inte rört en fena. Vet inte va jag babblade om i förra inlägget har "ALOT TO DO" n shit. Ok, jag kanske har MASSA att göra, men tydligen så brydde sig inte min kropp om det. Min hjärna vill men kroppen lyder inte. Det dumma med mig är att på sistone så är det kroppen jag lyder. Jag skiter i va hjärnan säger. Inte bra. Ibland ska man gå på va hövvet vill och bara köra på. Man blir så mycket gladare efteråt. Nu ser mitt hem ut som en svinstia och Jojje luktar gammal röv. Japp, he does. Stackars jycke. Han MÅSTE bada innan jag går och lägger mig. När grannflickan på tre år reagerar på att Jojje inte ser nåt för att han har så lång lugg så kanske det även är dags för en klippning...Jag ska bara....

Dagislämning och hundpromenix

Klockan är tio över nio. Jag har hunnit lämna Elvira på dagis, åka hem, ätit frukost och varit ute med hunden. But still, ALOT TO DO! Fick iaf kåvepenin utskrivet igår av läkarn på VC. Kändes bra. Äntligen så kanske jag får bli frisk! Hoppas bara att det håller i sig också. Igår skulle jag ju ha jobbat stängning men Åsa ringde in Madde som fick jobba från åtta till tolv. Så jag behöver "bara" jobba fem timmar. Det räckte tyckte jag. Mådde INTE bra igår direkt.

Dagens måsten:

  • Fixa pepparkakshuset
  • Tvätta minst två maskiner med tvätt
  • Diska
  • Dammsuga
  • Hämta Myra på dagis
  • Handla resten till dagens middag

En skymt av Elviras "chuckie" som dockan kallas.



Hellnight

Usch va jag har sovit dåligt inatt. Ni vet när man är så där täppt i näsan så man bara kan andas med munnen? Då vaknar man ju liksom av att munnen och halsen är så torra så man inte kan svälja. Hostade upp en klump blodblandat slem (jag vet, för mycket info) och nu har jag så ont i halsen att jag knappt kan svälja. Klockan är bara 7.41 så jag bara väntar på att klockan kan bli åtta så jag kan ringa vårdcentralen. Ska ju dessutom jobba idag, 15.00-00.15 så livet känns ganska piss just nu. Inte hjälper det att Äjmy Dajmon spelas på tvn nu heller. Mår illa av såna där präktiga kids.

Sen tycker jag faktiskt att det lika gärna kan bli vår nu. För inte fan kommer det nån snö! Jag blir så arg så jag kokar. Man kan ju inte fira jul efter jul efter jul, UTAN snö! När jag var liten var det alltid snö på julafton. Blä! Den kommer väl lagom tills man tröttnat på jul och vinter.

Sensommar i tunnelparken. Från vänster; Maja, Dennis, Leo, Tuva och Elvira.

För ovanlighetens skull

Ja, för ovanlighetens skull så är jag sjuk. Sjukare än va jag var i förrgår och sjukare än va jag va för en vecka sen. Min förkylning verkar mer bete sig som ett virus och det känns som att jag kommer behöva meducin för att få bort det här. Mådde ju helt ok igår t.o.m! Men inte nu. Nu är allt tillbaka till det "vanliga" igen. Nu funkar inte ens nässprayen längre. Det är jämntjockt i nosen och jag har ont i bihålor. Det dunkar i skallen , ungefär som när du lägger hövvet i en baskagge och ber trummisen att banka allt va han har. Nej, det här är nog värre än baskaggen. Mmm, det är det. Snart kommer DESSUTOM våran konstiga fastighetsvärd hit. Han ska lägga latex längst ner vid våran balkongdörr eftersom det drar därifrån. Han kommer bli rätt snopen när han kommer in i våran lägenhet och det är 2 plusgrader. Har nämligen suttit med balkongdörren öppen, JAG SVETTAS IHJÄL! Johan ska hämta Elvira idag. Stackarn. Får både hämta och lämna. Men jag mår verkligen piss och om jag ska palla att jobba tre till kvart över nollnoll imorgon så måste jag typ , sova? Fast jag har ju sovit hela dagen och det känns inte ens. Gnäll gnäll. Buhuuu...Nu ska jag gå å ta mig ett äpple. Det blir inte roligare än så.

Gomorron!

Måndagsångest. Trots att jag är ledig. Blä! Jag tror jag har mest ångest över att den här veckan är min "hellweek" på jobbet. Jobbar från och med onsdag till måndag nästa vecka. Och jag jobbar tre stängningar i rad. Känns väl sådär, men det är bara att bita ihop. Så småningom så tänkte jag försöka få bort mina stängningar helt. Vet inte om jag kommer att få "igenom" det men försöka går ju.

Det verkar som att Elvira är frisk nu så Johan har lämnat henne på dagis. Det är ju helt sjukt att när jag FÅR sova, då kan jag inte. Va är det för fel? Så fort dom hade gått utanför dörren så flög jag upp ur sängen. Hatar när det är så här. Är ju helt slut egentligen men jag kan liksom inte sova. Planerna för idag är väl ganska enkla. Städa städa städa. Därimellan så måste jag äta (äter jättedåligt), springa ut med hunden och fylla i papper från facket. Elvira ska hämtas klockan tre så jag lär ju hinna en del eftersom klockan bara är åtta. Lär ju säkert uppdatera bloggen senare.

Ni som kommenterar, Tack! Jag blir så glad. Känns bra att nån läser "skräpet" man skriver. Pöss på er

Stinsen med Caroline

Vill börja med att tacka sötnosen Caroline (nanos.blogg.se) för idag! Så underbart att träffa dig igen, på tok för länge sen. Jag började våran "dejt" med att missa den gemensamma bussen. Fint Lina, fint. Som tur var så gick det en buss två minuter senare så det löste sig och Caroline slapp vänta alltför länge. Vi knatade till Stinsen och började med att fika och käka på Wayne´s. Träffade Oscar och Roggan, Oscar är typ överallt. Förstår inte riktigt hur han bär sig åt. Men det var trevligt. Jag och Caroline gick runt och jag köpte två SUPERsöta prydnadsänglar. Dom hade jag säkert inte köpt om inte Caroline fick mig att gå in på Julbasaren. Jävla skit. Iofs var det klart värt det. Dom hade jättefina saker. Köpte ett par julklappar och sen gick vi mest runt. Kollade lite på kläder och snackade skit. Hade HUR trevligt som helst och det kändes bra att Elvira fick stanna hemma faktiskt. Så mycket lättare att umgås och prata när man inte har lilla gangstern me sig.

Caroline, Elvira blev överlycklig för Teletubbisen. Tusen tack! <3


Elvira blev helt överlycklig över Teletubbien.

Täby centrum och lussande

Vaknade runt halv åtta. Jag och Elvira gick upp något yrvakna och knäppte på teven. Det tog ett tag innan vi hittade en kanal med ett luciatåg men när vi till slut zappat klart så hann vi bara se luciatåget tåga ut och fick höra typ slutet på Sankta lucia. Tråkigt. Men men. Vi glodde lite på tv och åt en god frukost. Väckte Johan lagom till kaffet var klart och vi lekte fina familjen nån timme. Kastade mig in i en dusch och drog sen iväg till Täby c.

Skönt att få åka själv faktiskt. Jobbigt att det var så sjukt mycket folk bara, men kanske inte helt oväntat. Fick iaf tag på några julklappar och lite annat junk. Efter Täby så åkte jag hem och dumpade grejjerna. Klädde på Elvira en tomteutstyrsel som vi fick improvisera eftersom hon inte hade några tomtekläder. Sen drog vi hem till min mamma och pappa och Elvira fick gå luciatåg med sina kusiner. Så söta! Och Maja och Tuva var så duktiga på att sjunga, dom hade en otroligt bred repertoar. Dom är ju trots allt bara fyra år. Sötnötter. Mamma och pappa blev så glada och dom bjöd på kaffe och bullar. Mys. Hade dock ingen kamera med mig så jag får vänta tills syrran skickar över lite bilder från sin kamera. Sen drog vi hem. Vi har hyrt en till film och Johan håller på å lägger Elvira just nu. Så fort hon somnat så blir det skräckis (Barnhemmet) och sen blir det nog natti natti för min del. Är trött som en gnu...


Fula moonboots men jag kunde ändå inte låta bli att köpa. Dom var varma som bara den och kostade bara 99 spänn!


Köpte lite nytt smink. Den här gången från Nivea. Inbillar mig att det är bättre för mig nu när jag är så vintertorr. Får se om det funkar.

Nu drar jag bah

Japp. Johan är hemma, han hade tydligen tänkt å städa! Jag passar på att fly, tehe... Jag vet, skitbusigt ;) Jag tänkte dra till Täby centrum idag. Handla julklappar och kanske nåt till mig själv. Egentligen så gillar jag inte Täby centrum, tycker att det är rörigt, men dom har många affärer att välja på så det är därför. Ska faktiskt bli ganska skönt att få åka själv. Då kan jag kolla i lugn och ro. Senare idag så har jag och syrran planerat en liten grej. Får se om det blir av. Ska ringa henne nu och se om hon lever. Hörs senare people!


Min lilla buskorv

Friday at last

Jobbade idag. Iofs bara öppning vilket innebär tre timmar för min del, men det var rätt soft. Efter det så gick jag hem och gosade med min lilla sjukling. Tråkigt att det inte blev nåt första lussetåg för Elvira idag, men är man sjuk så är man. Vi har mest tagit det lugnt. Slappat, kollat film och sovit. Min förkylning blev värre idag och snoret bara rinner. Nyser konstant och känner mig helt skum i hövve. Oh well. Vi käkade pizza till middag och vi hyrde en film (The dark knight/Batman). Vi ska glo på filmen nu. Gäller att passa på när lillskit sover. Hon har ju inte sovit mycket den senaste veckan I tell ya. Nu blir det mys i soffan. Ta hand om er denna fredagkväll!





Elvira och Elvirapappan


Överfull

Vi skulle ha ätit rester från gårdagens middag, köttfärssås och spagetti men det slutade med att jag sprang ner till ICA och köpte en sallad till mig själv. Tycker det mesta smakar blä. Det enda som funkar är frukt typ. Skulle ta en burgare på donken idag men det funkade inte heller, smakar skit! Det är iofs tummen upp. Men det funkar inte att jag springer och köper en sallad så fort maten hemma inte duger.

Kollade lite bland Elviras kläder idag och insåg hur mycket som hon har vuxit ur. Måste rensa, IGEN! Tyckte jag gjorde det nyligen men nu är det dags igen. Hennes lådor är ju överfulla men mer än hälften är för smått. Det blir nog morgondagens projekt. Öppnar på jobbet imorgon så efter jobbet får det bli.


Inget psykbryt idag inte

Jag hade ju ett litet sammanbrott igår. Bara grät och grät och det berodde garanterat på hormonerna i kroppen. Mitt humör leker berg och dalbana nu och jag fattar inte hur Johan står ut. Stackarn. Han fick iaf åka hem tidigare från jobbet igår och det blev inge Stinsen och ingen julklappshandel igår. Lika bra det kanske.

Idag var jag på lite bättre humör dock. Mer stabil om man säger så. Ringde min pappa när jag var på väg till Sollentuna och kollade va han gjorde. Han ville gärna haka på till Stinsen så det kändes kul! Alltid roligt med sällskap. Först åt vi lunch. Elvira fick i sig lite iaf. Sen gick vi till Jula och Jysk. Gick bara och glodde på alla skojsiga saker. Sen gjorde vi Stinsen lite snabbt och sen gick vi å mötte mamma i centrum. Sen drog vi hem. Elvira slocknade i vagnen (attans) och det kommer nog bli mindre roligt att lägga henne ikväll. Hon lär ju få haka på mamsen ner i tvättstugan sen. Vi får se helt enkelt. Men nån julklappshandling blev det inte idag heller , men jag känner mig ganska lugn på den fronten eftersom jag vet va jag ska köpa. Så det får bli nästa vecka.

Nu ska jag rita med Elvira och vänta på att "mannen" i huset ska dyka upp från jobbet...



Nu är fostret ungefär 3 centimeter långt från hjässa till rumpa och väger mindre än 4 gram, men det har fullt upp med att sparka och svälja. Nya detaljer formas varje dag, som fingernaglar och dunigt hår. De inre organen – lever, njurar, tarmar, hjärna och lungor – är nu formade och har börjat fungera, men huvudet är fortfarande lika stort som halva kroppslängden. Pannan är kupad och sitter högt på huvudet, men den kommer att inta sin normala position senare, så att profilen ser mer ut som en "riktig" människas.

Din livmoder är nu lika stor som en grapefrukt. Med hjälp av ett Doppler-stetoskop, kan du höra fostrets hjärtslag – en blivande mamma beskrev det som ljudet av pyttesmå galopperande hästar

info källa; babycenter.com

Julklappsjakt?

God morgon!

Elvira är hemma idag också. Hon har hostat mycket inatt, haft feber och varit allmänt orolig. Tycker så synd om henne. Den där hostan verkar inte rolig. Jag har typ fått samma men hostar inte alls lika mycket. Hoppas det hinner ge sig lite till på fredag, då är det ju luciatåg på dagis. Hade varit så kul att se. Men är hon sjuk så är hon.

Idag ska vi nog ändå ge oss ut. Jag tänkte jaga lite julklappar faktiskt. Skulle va så skönt att vara klar med det så man kan koncentrera sig på annat. Tror jag vet va jag ska köpa på ett ungefär så det borde inte ta så lång tid. Det får nog bli Stinsen. Men efter det så är det raka vägen hem igen. Ska försöka städa lite. Och så känns det inte så bra att flänga runt med Elvira när hon är sjuk. Fast jag vet att även hon "kräks" på att bara vara hemma. Hon behöver komma ut lite.


Min sjukling sitter i soffan i nattlinne och tittar på barnkanalen.

Bilder

Eftersom det har varit dåligt med bilder på sistone så kommer här ett helt gäng. Titta och njut! :P


Elvira förra året vid den här tiden. Lillskit hade inte ens lärt sig gå.(skön min)


Pepparkaksbaket


Så duktig!


Sötnöt


Ja. Det blev lite deg över. Jag var kreativ och skulpterade en bajskorv. Stiligt!


Johan trodde jag var seriös och grädde bajset... (normala familjen)


Elviras dagistomte! Så fin så.


Min 2-åring!


Liiiiite mycket blixt på denna bild... men en helbild är ju ett måste när man är
finklädd och allt!



Hon gillar sina bilar och sin korg.


Så, that´s all folks. Ska försöka vara mer flitig med bilder i bloggen, men jag kan ju inte lova nåt när det gäller det. Tehe...


Kass uppdatering, jag vet!

Har verkligen varit helt värdelös på att blogga under helgen men det har ju sin förklaring. Har varit ganska seg sen kräksjukan var på besök. Det verkar som att många blivit drabbade av skiten i år. Beklagar folks! Verkligen INTE kul att kräkas. Jaja. Idag var jag på jobbet iaf. Öppnade och jobbade bara tre timmar. Sen gick jag hem och "tog över" och Johan drog till jobbet. Vi byter verkligen av varandra, men vi försöker jobba så vi får ut maximalt med cash, såklart! Jul snart. Och som vanligt så har jag inte handlat en enda julklapp. Fast som tur är så är det bara barnen som får julklappar, det känns bra. Och barnen är ju bara roligt att handla till. Så jag får väl ge mig ut i julklappshysterin typ dagen innan julafton, i vanlig ordning. Jo förresten. En julklapp är typ klar. Filippas. Tror hon kommer bli riktigt glad. Hoppas nu bara att ingen annan köper en likadan.

Igår så var Johans föräldrar och syster här och "firade" Elvira. Hon fick en klänning (söt som socker), Duplo, Plastservis, Tunika+leggings, Hood-tröja+mjukisbyxor. Så nu har hon så hon klarar sig ett tag! Hon fick ju ganska mycket presenter helgen innan också, så hennes leksaksskåp typ väller av leksaker. Hon verkar nöjd...konstigt vore det ju annars! :) Lite senare på eftermiddagen så kom Hanna, Markus och Kevin förbi. Då fick Elvira en super rolig groda som ögonen ploppade ur på så fort man tryckte på den och ett jättefint barbapapapussel. Ja, det går ju ingen nöd på Elvira direkt.

Jag skulle verkligen vilja bjuda på massa nya bilder, problemet är att jag fortfarande inte hittar cardreadern, ska leta idag. Hoppas alla mår bra annars!

Kräksjukan

Hade planerat att jobba hela helgen men det blir aldrig riktigt som man tänkt sig. Kräksjukan kom och tog mig med storm inatt. TACK DAGIS! *not* Oh well, hade kanske fått skiten ändå. Jobbigt att inte kunna behålla nånting i magen och man blir ju inte direkt piggare av det. Vill bara sova och det är typ vad jag har gjort mellan kräkningarna. Mår rent allmänt PISS. Sitter och surfar runt på youtube och lyssnar på musik för att försöka muntra upp det hela men fick bara en klump i halsen av alla låtar jag "råkat" hitta. Blir ledsen på ett sånt där konstigt sätt. Alltså det är mysiga och fina låtar men kan ändå inte låta bli att bli ledsen. Och gråta klarar jag inte riktigt av nu, då spyr jag säkert. Elvira är iaf på dagis och jag vänta bara på att dom ska ringa och säga "Ja nu har hon kräkt ner sig här, kom och hämta". Men det verkar ju gå, so far. Ska snart försöka ta mig ut med hunden, hur nu det ska gå. Hoppas ni mår bättre än mig.

Här skulle det ha funnits en bild på tomten som Myra gjorde på dagis, men eftersom jag inte hittar min cardreader så får jag ladda upp den senare.

Hit och dit

Idag har jag jobbat ett mellanpass på jobbet. Funkar ju, känns lite värdo med såna korta pass dock. Men men. Fick reda på idag att jag fick Siri´s gamla tjänst. Det innebär mer jobb, och mer pengar. Känns bra så här inför nästa bebis och allt. Har btw INTE berättat för min chef än och jag tänker vänta eftersom jag inte passerat dom kritiska veckorna än. Känns ju liksom bättre att vänta då. Nu börjar förlossningskliniken på tv4fakta, mitt favvo. Imorgon öppnar jag på jobbet och jobbar till ett, efter det hem, springa ut med hund och sen hämta Myra på dagis. Jobbar fredag, lördag och söndag också, men det känns helt ok. Det blir bra. Nu ska jag kolla på mitt program och sen så blir det en dusch och sen sängen. Går ju trots allt upp klockan fem på morgonen när jag öppnar. Helt galet! Hoppas alla mår bra och att folk kan börja kommentera lite mer. Har varit dåligt med kommentarer och det beror mycket på att blogg.se/publishme muppar sig....inget att göra åt.


Elvira sitter under vagnen i pyjamas... In kom hon men ut blev svårare. Knasunge!

Älskade Elvira

Idag klockan 10:27 för EXAKT två år sedan så kom en något blå och livlös liten Elvira till världen. Lyckligtvis så slutade allt väl för hur hade mina senaste två år sett ut utan denna lilla sol. Kan fortfarande inte förstå att du är två år redan. Tiden går fort när man har roligt, det är ju verkligen ett uttryck som stämmer. Jag älskar dig mer för varje dag som går och jag ser fram emot ett liv tillsammans med dig. Älskar dig min vackra underbara lilla Myra!

Grattis på 2-års dagen!