Dålig på att blogga

Japp, jag vet att jag är dålig på att blogga. Men som jag sagt i tidigare inlägg så byter vi av varandra med att vara sjuka här hemma. Jag har varit magsjuk, och sen fick Johan det. Nu väntar vi bara på att Elvira ska få det också.. hoppas hon slipper, lillpluttan! Har i alla fall lyckats träffa min bästa vän Stina igen. Underbart! Känns så skönt att träffa henne. Det är så lätt att prata me henne. Det känns som att hon förstår. Och jag förstår henne. Det känns aldrig konstigt eller jobbigt att träffa Stina. Man kan bara vara liksom. Åhh.. jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan henne. Elvira blev superglad när hon fick träffa "tant" Stina ;) Hon sov ju mest iofs, men när hon var vaken så var hon ganska nöjd och glad. Hon lyckades läcka ner en body när vi satt och åt, blöjan satt snett (pappa Johan som hade bytt) ;) Det gjorde dock inget, hade ombyte med mig som vanligt.

Har inte hänt så mycket här hemma annars. Vi har tagit det lugnt eftersom vi fortfarande inte är riktigt krya än... Idag var vi på en härlig skogspromenix. Vi var ute ett bra tag. När vi hade lämnat hunden så gick vi å handlade. Väl hemma så satte Johan igång med att fixa pastasallad me fetaost och pesto. MUMS! RIKTIGT GOTT! Me loves pesto ;) Vi kollade klart på Saw III. Den var helt ok faktiskt. Alla Saw filmerna är bra. Men jag diggar ettan bäst, slutet har en schysst "twist" eller va man ska kalla det. Nu ska jag fortsätta glo tv med Johan, Elvira sover sött i sin säng. Imorgon är en ny dag. Hoppas vi alla får vara friska..

Några bilder från idag kommer här

image52
Elvira låg och lekte med sin bitleksak i våran säng medan Johan gjorde sallad. Idag hade hon på sig sin fina summersuit som hon fick av min Stina. Den passar så bra så. Tusen tack vännen!


  Pastasallad med pesto IS THE SHIT!!! :)

Magsjuk

Jaha, här har jag inte varit på länge. Har varken haft tid eller ork att sitta och blogga faktiskt. När inte Elvira har varit risig så har Johan varit det, och nu har turen kommit till mig. Tro det eller ej! Men jag har blivit magsjuk. :( Känns RIKTIGT jobbigt. Kan inte äta nånting och kan knappt ens dricka vatten. Får hoppas att det inte håller i sig så länge i alla fall. Johan är hemma idag, han tog en vab dag för att avlasta mig. Lite svårt att vila upp sig annars. Fick dessutom springa på toa hela natten så jag fick inte mycket sömn inte.

Oh well. Det har väl inte hänt så mycket sen senaste inlägget eftersom vi mest har varit sjuka. En rolig grej är att min allra bästa vän Stina har kommit hem från Mallis :) Hon kom förra måndagen! Åhh. Har saknat henne sååå mycket! Det var helt underbart att få se henne igen. Även fast det bara blev en kortis. Vi får träffas massor, så fort jag har blivit frisk så... Slänger in lite random bilder på Elvira.. Håll tillgodo! ;)

image47
Det är skojigt att rulla runt och ligga på mage
image48
Huvudet blir tungt efter ett tag, å då måste man vila ju!
image49
Sitter i babysittern med nya kläderna som moster har köpt... ser koncentrerad ut
image50
Skrattar... härliga unge!
image51
Hon leker fågelholk i sömnen ;)

Tråktisdag

Hej hopp!

Idag är det repdag för Johan. Det betyder att han är borta typ hela dagen (jobbar) och heeeeela långa kvällen (repar med bandet). Bleh!

Idag så gav vi oss ut med vovven, jag och Elvira. Vi tog en lång promenix i skogen. Tror sträckan var 4,3 km och sen så gick vi ju längre ändå. Det var mysigt. Elvira sov hela tiden och Jojje kunde springa lös. Nu är Jojje och jag helt slut, men Elvira pigg och gla! Haha! Så nu är det bara att underhålla tokfian. Just nu ligger hon bredvid mig i soffan och försöker få min uppmärksamhet, så jag ska avsluta inlägget strax.

Ska bara tillägga att HOCKEY SUGER!!!! Fy alltså.. Dom har tagit bort Desperate Housewifes och Gilmore Girls idag pga av SM slutspelet i hockey *morr* Vem bryr sig om ett gäng puckade män i vadderad utrustning som leker bambi.. *arg*

Nu följer några färska bilder på Vira (tog dom för 10 minuter sen)

image45
Har rullat över på mage.. duktiga tjejen

image46
Lycklig liten Elvira .. hon blir sååå glad när hon klarar att rulla runt..

Glad Påsk Å Sånt

Happy Easter! *kastar påskägg omkring sig* Bleh, jag mår illa. Har ätit så mycke godis så jag tror att jag spricker. *ångest* Ska nog gympa imorgon me mor min. Får se.. beror på hur jag mår. Har varit förkyld å så. Värst har det varit för Elvira och Johan. Dom har varit riktigt dåliga båda två. Med feber och så.. stackarna! :(

Igår (påskafton) så var vi hemma hos Johans pappa. (som jag skrev i förra inlägget). Det var supertrevligt. Johans systerdotter Madeleine har blivit jättestor! Snart sex år! :-o Hur söt som helst och hon gosade med Vira massor. Elvira blev superglad när hon såg henne trots att det var första gången som dom träffades, det var lite gulligt. Vi åt nån jättegod köttgryta med potatis. Och så fick Elvira massa påskpresenter. Först en supersöt pyjamas och ett par strumpor av farfar. Sen ett par röda byxor med en röd tröja till med hjärtan på + en supersöt rosa klänning av faster, fasters man och kusinen. Och av gammelfarmor så fick hon 100 kr att sätta in på sitt konto ;) Av mormor och morfar fick Elvira en söt body. Av oss fick Elvira ingenting :-o SKANDAL! Tihi.. hon får lite extra pengar på sitt konto den här månaden istället ;) Det blir hon nog glad för senare..

Idag så åkte jag och Elvira hem till min mamma och pappa för att hämta hunden. Han har varit där hela helgen. Har faktiskt varit riktigt skönt måste jag säga. Skönt att kunna ge all sin tid åt BARA Elvira.. Men visst saknar man vovvsingen när han e borta ändå. Gick i alla fall hem från mamsen och pappsen så hunden fick en promenix. När vi kom hem så hade Johan tvättat en massa *tumme upp* Duktigt! ;) Sen när vi hade hängt lite tvätt å så så la vi oss i sängen allihop och gosade. Elvira fick ligga naken lite. She likes it ;) Hon kissade och kräktes på Johans sida av sängen. Och på Johans täcke! Hahaha! Det tyckte jag va kul! That´s my girl..

Jaja.. Nu ska jag gå å sova. Får se om det blir nån gympa imorron! Hepåre!

image43
Elvira sover gott i sin nya pyjamas som hon fått av farfar

image44
Elvira provar moster Malins gamla retroklänning från 70 talet.. HUR cool som helst!

Segdag

Ja, en riktigt seg dag har det varit. Typ hela veckan har varit seg. Har inte velat göra så mycket eftersom Elvira har varit så förkyld. Men nu börjar hon bli bättre! :) Idag har vårat "stora" projekt varit att gå ut me hunden. Annars har vi bara busat och gosat i sängen. Johan jobbar, men börjar även han känna sig förkyld. Typiskt! Nu när det är helg och allt. På lördag (påskafton) så ska vi hem till Johans pappa. Johans systrar kommer att vara där med sina respektive och självklart Johans farmor. Älskar Johans farmor, hon e cool (tror jag har sagt det förut). Johans storasyster bor i alla fall i Helsingborg med sin man och sin dotter, så henne träffar vi typ aldrig. Ska bli trevligt. Elvira har liksom en kusin hon aldrig har träffat. Madeleine. Hon e fyra år tror jag. Supersöt! Så imorgon ska vi iväg och köpa ett påskägg till henne. Jag var lite sugen på att gå till ICA Maxi idag och köpa lösviktsgodis, typ svinbilligt! Men vi får se om det blir av. Kanske går dit när Johan har kommit hem från jobbet. Elvira sover fortfarande sött i sin vagn efter promenixen med doggen så jag ska passa på att äta nåt. Herrå!



image42


Träningsvärk o förkylning

Ja, igår så åkte jag och Elvira hem till mina föräldrar ganska tidigt. Var där vid nio tiden. Tog en kopp kaffe och Elvira låg bredvid i soffan och snackade. Klockan tio var det dags för gympa med mamman. Elviras morfar tog Elvira i vagnen och gick på promenad med jag och mamma gick till Friskishuset. Gympapasset var helt ok, hade dock orkat mer. Nästa gång så blir det nog ett medelpass, eller så testar jag gymmet. Det var skönt i alla fall. Man kände sig duktig efteråt. Efter gympapasset så gick vi hem till mamma och pappa igen. Mamma bjöd på lunch, mums! Det var lax med potatis och sallad. Inte varje dag man får sån god mat. Johan gillar ju inte fisk så det blir inte det så ofta här hemma. Sen så stressade jag och Vira iväg till Stinsen där vi träffade faster Lisa. Vi gick lite i affärer och tog en fika. Efter shoppingrundan så gick vi hem till mina föräldrar igen, den här gången för att hämta hunden. Sen så gick vi hem till Edsberg. Fick ordentligt med motion. Härligt! På kvällen så Elviras farmor förbi på en snabb påskfika. Elvira fick påskpresent, en jättesöt jeansklänning :) Tack farmor Susanne!

Idag så har jag bara "ajjat" mig hela dagen. Haha! VÄRSTA träningsvärken. Gjorde ju en del övningar som kroppen inte e van med så det gör lite ont idag. Tehe! Bra i alla fall att övningarna verkligen gjorde nytta! *tumme upp*  Jobbigt bara att ha så himla ont samtidigt som förkylningen börjar smyga sig på. Elvira e riktigt snorig och dan :( Stackars liten! Nu sover hon en liten nap. Hoppas hon blir frisk snart. Jobbigt att vara snorig ju. Inatt fick jag ge henne näsdroppar så hon kunde andas ordentligt, pluttan!

Oh well.. ska surfa vidare nu innan Elvira vaknar! Tjillevippen!

Dåligt, riktigt dåligt

Jajamänsan! Riktigt dåligt av mig att inte blogga på så länge. Jag har varken haft tid eller ork. Det är väl mest orken som har fattats dock. Det har inte hänt så mycket sen sist. Vi var på den sista babymassagen i fredags, det var mysigt. Fick massera hela Elvira utan avbrott den gången. Hon var på helt ok humör! Toppen! Tråkigt bara att det var sista gången. Nu får vi hitta på nåt annat att göra. Har funderat på babysim, får se om ekonomin tillåter. Det kostar ju en slant. Är nog väl värt pengarna iofs.




Idag var jag på trädgårdsmässan med syster, Eva och mamma. Det var helt värdelöst det här året. Dom hade knappt några blommor alls, bleh! Oh well. Fick me mig en smultronplanta och en Ranunkel i alla fall. Ranunkel , fult namn på fin blomma. Ska bara försöka få den lilla kraken att överleva dock. haha! Hade hoppats på att få me mig en hel drös med nya blommor hem, men nää. Får åka till plantagen istället. Eller systrami snackade om att kanske dra till Ulriksdals slottsträdgård nån dag. Vore mysigt!




Imorgon ska jag träna me mamsen. Får se hur det går. Haha! Har inte tränat på evigheter. Kommer typ dö. Min kondis är inte den bästa. Men men.. det är ju därför man går å tränar! ;) Efter det ska jag träffa Johans syster i Stinsen över en fika. Vi ska väl glo lite i affärer åsså. Efter det så hämtar vi hunden som har varit hos mina föräldrar i två dygn. Tar sen en härlig promenad hem till Edsberg, om vädret tillåter d.v.s. Och senare på kvällen så kommer Johans mamma på besök. Trevligt!




Imorgon blir Elvira fyra månader! Helt otroligt! Tiden går så snabbt. Min lilla gullunge.. Idag kom hon på att man kan suga på underläppen, det var det sötaste jag sett! Sweetiepie! *mwah*




image40

image41