Barn

Gos på madrassen och Molly ser lika hysterisk ut som vanligt

En sjukis och en liten galning som rycker i täcket.

Molly i ny outfit.

 


Älskade lilla ynkliga...

Elvira, mitt lilla hjärta. Hon är så himla ynklig när hon är sjuk. Det började i fredags och sen dess har hon haft feber till och från , nästäppa och halsont. Men ack så mysig hon är när hon är sjuk. Hon bara kramas och gosar hela tiden och säger gulliga saker som "Mamma, jag vill ha dig" och "Mamma, jag tycker om dig". Håååå... mammahjärtat smälter och det känns hemskt att säga att det faktiskt är lite mysigt när hon är lite sjukis. Självklart vill jag hellre att hon är frisk. Och särskilt till på onsdag då hon blir hela 3 år! Hon ska få ta med sig glass till dagis och bjuda sina kompisar på, men vi får ju se hur det blir. Är hon sjuk så är hon. Hon ska egentligen gå imorgon men jag har bestämt att hon ska va hemma minst en dag extra i alla fall.

Molly sussar i våran säng och Elvira tittar på Spirit. Jag ska passa på att njuta av friden medan den varar. Men kan nån fixa lite vintrigare väder tack?b

Vi kör en snabbis...

Ok. Den där rubriken lät ju nästan lite hmm..ehhh... ja jag vet inte. Men jag menar ett snabbt inlägg så här på kvällskvisten såklart. Har gjort bvc, öppnis och Sollentuna c med Elin och Vilhelm. Impulsshoppade en kofta och en tisha. NICE PRICE, typ. Nu är vi hemma. Molly gnäller och Elvira kollar på *trumvirvel* CHARLIE OCH LOLA!!! Såklart!

Elvira efter dagis idag "Mamma, titta julgranen. Va vacker den är" ... en stund senare när vi hoppat av bussen i Edsberg "Mamma titta grävskopan! Va vacker den ääär!". Och ytterligare en liten stund senare säger jag "Titta Elvira, månen är framme" och hon svarar "åhhhh, va vacker den är!". I Elviras värld är allt vackert! Och det är så fint att hon tycker så. Hatar att hon en dag ska inse hur ful och dum världen kan vara. Krig och elände menar jag. Men hon ska få leva i sin bubbla ett tag till. Hon är ju bara tre liksom.

(Vet att det är dåligt med bilder... Men det kommer!)

Typiskt!

Jag , Elvira och Molly var nyss ute på en promenad i det "härliga" "höstvädret". För inte fan är det vinter trots att vi snart är inne i december?! Till helgen är det första advent och tiden går så fort så det är äckligt. Elvira fyller år nästa vecka. TRE år! Helt sjukt! Min bebis är tre år gammal.

Hur som helst.

Vi var ute i det här "hääärliga" vädret och när vi knatade på så sa Elvira att hon ville gå till parken. Och samtidigt som jag svarar "ja visst. varför inte?!" så börjar det regna. Och det regnar så pass mycket att man inte vill vara kvar ute. Så jäkla typiskt! Elvira blev jättebesviken men jag mutade hem henne med en film. Tack gode gud för
Charlie och Lola! Elvira älskar verkligen Charlie och Lola.

Och nu vaknade Molly från sin lilla, med betoning på lilla, tupplur. Jag som njöt av att sitta utan plåster, skriva med en hand och inte behöva amma. Jaja, det var skönt medan det varade. Även om det bara var 5 minuter.

Kanske kastar upp lite bilder sen. Ses!

Skön brutta

Hela familjen är störtförkylda. Jag känner mig helt knockad och har nu varit nere och inhandlat diverse kurprylar. Halstabletter, nässpray, alvedon, näsdukar, glass, frukt osv. Lite onyttig får man faktiskt lov att vara när man är sjukis. Nu är det ju bara en vanlig jävla förkylning men lika jobbigt för det.

Vill , när jag ändå är i farten, passa på att gratulera min vän Åsa som inatt 00:07, ÄNTLIGEN fick sin lilla Amilia. Hon vägde 2980g och var 48 cm (kort). Grattis till hela familjen!

Har inte så mycket mer att skriva. Förutom en söt sak som Elvira sa i torsdags när vi var på väg hem från dagis. Hon gick och sjöng "En sockerbagare här bor i staden..." och när jag bad henne sjunga den igen så sa hon "Men mamma, jag kan inte. Jag har för långa tänder". Haha! Så sjukt rolig. Hon har även dragit till med "jag har för korta ben" när vi har bett henne städa eller "jag har för långa armar" när hon inte velat rita mer. Knäppis.

Eeewww

Tog mig i kragen och började plocka lite. Gick inge vidare och nu sitter jag här igen med Molly i knät och bloggar med en hand. Trampade på ett bröstinlägg som var helt blött och svampigt som låg bredvid sängen. Har inget minne av att jag kastat det där men det måste ha skett inatt. Mysigt var det då inte. Och så har jag gått en blöjuppsamlarrunda. Jag vet. Äckligt, slarvigt.. Varför inte bara kasta blöjan direkt liksom? Ja, på den frågan har jag liksom inget bra svar. Är nog bara lat. Nu börjar iaf hemmet se liiiiiiiite bättre ut. (läs det ligger iaf inga kläder eller begagnade blöjor på golvet)

Molly mår inge vidare så jag ska försöka få henne på bättre humör nu.

Jag vill flytta nu tack.

Ja, att vi letar ny lägenhet är inte direkt nån nyhet men alltså helt seriöst. Vi finns nog på alla bytessidor på nätet och har hyffsad köpoäng inom Sollentunahem, men det verkar som att vi ska bo här. I en sketen 2:a på 57kvm. Alltså jag älskar den här tvåan men inte med två barn och en gigant till hund. Vi MÅSTE flytta. Nu nu nu! Fanns helt ok lägenheter på Minervavägen i Häggvik. Etage, öppen spis och badkar. Åhhh badkar! Har inte haft badkar sen jag bodde hemma och det var när jag var 17 senast. Jaja. Nu är det slutgnällt.

Har en hemmadag idag. Har fått sovmorgon med Molly. Har käkat frukost, kollat på nyhetsmorgon och haft sångstund med lillkorven. Hon älskar när man sjunger för henne. Nu sover hon, igen. Vet inte hur länge dock. Borde hoppa upp ur soffan och sätta igång med städningen. För jag MÅSTE städa. Det är riktigt illa. Men jag får inte arslet ur. Hatar att diska. Vägrar.

Shit vilket värdelöst inlägg. Sorry dudes! Lägger ner.

Mina älskade

Molly sussar i sin nya pyjamas

Har smakat gröt för första gången. And she liked it.

Älskar när Elvira har slarvigt uppsatt knut. Sötnöt

Man får passa på när man får ta kort på lillfis.

Fina ögonen.


Bara regn hos mig

Utanför så är det regnigt, blött och äckligt. Här inne är det varmt och skönt. Jag är seg som bara den men Elvira är full fart på. Molly slumrar sött i våran säng och jag skulle inte banga på att krypa ner bredvid henne och gosa in mig. Men Elvira som sagt. Elvira är vaken och hur pigg som helst. Hon är snorig som tusan och verkar väl inte direkt bli nåt bättre när det gäller förkylningen men what to do? Det är ju så den här årstiden. Tyvärr.

Har typ inget vettigt att skriva egentligen men vill bara att om ni försöker ringa mig och jag inte svarar så kan det bero på att min mobil ligger hemma hos systeryster.

My little conny

Elvira har börjat gilla hästar. Alot. Hon vill leka med hästar hela tiden. Kom ihåg när jag själv lekte med My little pony´s. Kommer du ihåg Caroline? Elvira har nu fått överta mina gamla tottopållar och hon älskar dom. Hon somnade med en av dom i handen nu ikväll, gullrumpa. Gillar inte att det typ inte finns några pojkhästar dock. Och att alla typ är rosa eller lila. Oh well... Molly somnade istället med flaskan i handen efter att ha dragit i sig 150ml. Bra jobbat! Känns skönt att ge henne ersättning innan hon somnar. Hon sover så gott då. Vi kämpar på med amningen annars och hon tuttar hela nätterna.

Helgen var lugn. Käkade middag hos svärfar igår. Jättegod stek med klyftpotatis och sås. Till efterrätt en gudomlig äppelkaka med vaniljvisp. Yummie! Trevligt att träffa Elviras faster Lisa och hennes Martin också.

Jojje har blivit av med sin tratt nu. Han verkar gilla det. Han gick ju in i saker med skiten hela tiden, stackarn.

Händer annars då? Ja ni. Imorgon är det en ny vecka. Elvira är som vanligt ledig och vi ska försöka pallra oss iväg till bibblan och läsa och mysa lite.

Men helt ärligt. Ser det ut som en häst eller? näääää!


Har ni hört den förut?

Finns det nåt gulligare än luciatåg på dagis? Finns det nåt gulligare än ungar som gormar och skriker ut alla texter till tomtesånger och luciavisor. Gulligast av allt är att Elvira tror att man sjunger "Salta lucia". Håååå! Sötnöt... Salta lucia liksom. Haha!

Pix

Molly gillar sina händer. Alot.

Molly har haft sina första tofs. Sweet. Haha. Om det är ok att kalla tre hårstrån i en gummisnodd för tofs.

Molly blir lätt lite förbannad. Hon viftar då lite diskret med fingret för att man ska komma närmre för att sedan ge en bitchslap man sent glömmer. På den här bilden tänker hon nog "I´ll kill ya til u die"..typ

 

 

(Blir inga bilder på Elvira den här gången eftersom hon har kommit in i en nakenperiod nu. Mycke nakenbilder blire)


Sollentuna centrum

Morgonen började med lite lirkande med Elvira. Hon absolut absolut INTE gå till dagis. Till slut fick vi ändå iväg na´. Det kändes inte ok men hon måste gå på dagis lite. Hon måste få leka av sig , för här hemma har hon liksom inte lika kul.

När Johan och Elvira hade gått så gick jag och Molly och la oss igen. Molly däckade, det var liksom det som var själva vitsen med det hela. Hade dock inte räknat med att däcka själv. Crap också! Jaja. Vaknade efter en halvtimme och hoppade in i duschen och försökte lite smått desperat att "fixa" mig själv. Damn. Jag ser småbarnsträsksförfallet närma sig med stormsteg. Vilket långt ord. Småbarnsträsksförfall. Men jag tror ändå ni förstår. Mjukisbyxor och nerkräkta t-shirts är liksom ett faktum. Tro nu inte att jag inte kan vara a bombshell, för det kan jag. Damn va snygg jag kan vara! Ni skulle bara veta ;) haha!

Japp. Har en bra dag idag. En riktigt bra dag till och med. Märks det?

Träffade gulliga Mlee och hennes underbart söta lilla Thindra i Sollentuna c. Det käkades lunch på nya favvohaket "Café Biblos" som ligger bredvid biblioteket. Åh va jag gillar det stället. Så lugnt och mysigt. I alla fall tills jag och Molly "the hardcore screamer" herself gjorde entré. Men vilken entré sen! Hon kan skrika högre och värre än den bästa dödsmetallar´n ni kan hitta. När till och med mammor som är där utan sina barn erbjuder sin hjälp att ta henne så är det skrikattack deluxe I tell ya. Men det löste sig när
Mlee konstaterade att hon säkert var hungrig och erbjöd henne 90ml ersättning. Hon svepte. Jepp. Ni hörde rätt. MLEE(!) som inte ens är Mollys mamma visste att hon var hungrig, inte jag *skäms*. Tyckte ju att hon hade ätit MASSVIS innan vi drog. Men icke. Efter att ha druckit upp Thindra´s käk så somnade hon, HUR nöjd som helst. Unge! Säger bara det. Det är bara jag och Johan som kan göra såna barn.

Hade i alla fall en supertrevlig tisdag. Tack Emelie och Thindra. Ses gärna snart igen!

Fresten, har jag berättat att våran hund Jojje är boll-lös nowadays. Yes. Det var dags för en kastrering. Stackars jycke säger jag bara. Och tratten. Ja tratten han har för att inte komma åt att slicka eller bita på stygnen efter operationen. Den tratten. Den tratten är ungefär lika stor som en parabolantenn. Johan är nöjd dock. Han påstår att han får in massa nya kanaler. Min bror föreslog att vi skulle ha Jojje och hans tratt som papperskorg. Stackars vovve.

Jojje och hans tratt...man får skratta, men bara när han inte hör.


Höstrusk

Alltså. En liten kort förklaring till varför det inte bloggas så flitigt. Vädret. Vädret är helt hemskt och om solen bara kunde titta fram , om så bara för tio minuter, så skulle allting kännas en aning lättare. Humöret sviker och det har tydligen hur kul som helst i livets berg och dalbana. It sucks! Hatar att inte ha nån lust att blogga. Usch!

Händer inte så mycket annars. Var hemma hos min kusin och hans man igår och blev bjudna på middag. Elvira tittade på "Bilar" filmen sprang i deras gigantiska hall. Världens mysigaste lägenhet, for real! Åhhh. Hammarby sjöstad är verkligen inte fy skam. Trivs dock alldeles för bra här i Sollentuna. Vill inte härifrån. Helgen bjöd även på shopping med Elviras farfar vid Barkarby outlet. Elvira och Molly fick varsin blus från Kappahl´s vintage stories och Elvira fick även vinterskor och en ny overall.

Idag har vi bara lodat omkring i mjukisbyxor här hemma. Nu väntar vi bara på att våran älskade Johan ska komma hem. *suck*

Mollys söta

 

 

Elviras fina. Hon älskar den och sov i den inatt. Vi fick helt enkelt inte ta av den.

 

 

 


Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Ok. Nu ångrar jag det förra inlägget en aning och sitter här med lite ångest över mina hårda ord mot herr Winnerbäck. Det var visst inte han som var sjuk. Kanske skulle ha gjort lite research innan jag hasplade ur mig det där men besvikelsen fick tala.

Jag hoppas Johan Persson (klaviatur och gitarr) snart frisknar till från svininfluensan och att han kan gigga vidare. Säkert dom jäkla göteborgarna som smittat ner dig, poor Johan.

Besvikelse

Jag hatar att bli besviken. Jag hatar när jag har sett fram emot något, sen inte orkat och sen sett fram emot det igen för att bli sviken! Jävla Lars Winnerbäck! Han ställde in den jäveln! Vi tog ett par gravöl och sen somnade jag sött. Asså, det är klart att han också får vara sjuk. Men det är så JÄVLA typiskt att just VÅR konsert är inställd och att dagens konsert planeras att genomföras. Svinigt. Riktigt svinigt. Bara så du vet, LARS WINNERBÄCK, så SUGER din senaste platta hästpung. Jag menar det. Bajs!


Grattis älskling!

Ville bara skriva ett litet grattis till våran älskade Johan. Grattis på 26-års dagen älskling! Kan inte skriva mer med en Molly i knät och en Myra som rycker mig i benet. Vi älskar dig! <3

Du är min sockerbulle