Solen skiner över vår stad...

Igår så började jag skriva på ett inlägg men jag publicerade aldrig skiten. Och lika bra var väl det, för det stod inget av intresse. Idag skiner solen! Wonderful! Klockan är kvart i nio och vi har varit vakna ungefär en timme. Vi har ätit frukost och nu sitter jag och dricker en kopp kaffe medan Myra springer runt och väntar på att jag ska sätta på musik. Idag är det inte det vanliga som poppas. Jag börjar bli lite småtrött på Vincent. Elvira älskar honom fortfarande, men det blir ju lite tjatigt i längden. Så idag är det Evergrey som är örongodiset.

Igår så var jag och Myra i stinsen. Där träffade vi min mamma, pappa, syster, svägerska och självklart Alva och Filippa. Det var trevligt och vi knatade mest runt. Jag gick mest dit för att Elvira skulle få kuta av sig. Och det gjorde hon. På vägen hem till syrran så däckade hon och hon sov i vagnen på uteplatsen ett bra tag medan jag , moster och Eva drack kaffe. Efter fikapausen så följde vi me Eva ner till Sollentuna centrum. Handlade lite mat n shit och sen gick vi till bussen. Vid bussen så kom det fram en tjej och gullade me Elvira. Hon sa "muy bonita" flera gånger och blev helt kär i Elvira som bara satt och log mot henne. Sen helt plötsligt så tar hon fram ett litet mjukdjur och ger det till Elvira och man ser riktigt hur Elvira bara skiner upp! Trodde inte att människor som hon fanns. Trodde dom var påhittade. En vardagsängel. <3

Det lär bli nån promenad ner till vattnet idag eller kanske en liten promenad i skogen. Just nu har jag lite beslutsångest så jag väntar lite till. Ska dricka mitt kaffe i lugn och ro och läsa bok för Myra... Dagen har ju bara börjat.

Juste, som tidigare nämnt så är dagens örongodis Evergrey. Ett göteborgsband som är helt sjukt bra och något Sverige kan stoltsera med. Och jag slänger upp en bra cover här och säger, Sorry Dilba, men det finns några som gör din låt bättre än va du gör..


Evergrey - Im Sorry

Beställningen ej genomförd

Hepp! Va i hela... Jag beställde ju sol innan jag gick och la mig? Va är det som är så jäkla svårt? Hoppas att det spricker upp och blir sol, annars så tänker jag sura hela dagen. Jag orkar inte me en grå dag till. Jag orkar inte me denna ständigt jämngråa himmel. Jag behöver soool! Och värme! Johan har precis åkt till jobbet och jag o försöker att få i Myra lite frukost. Hon tar en sked risi frutti lite då och då, men det verkar inte va nån höjdare. Ska snart gå och göra i ordning några smörgåsar istället, för det vet jag att hon diggar. Det verkar som att det blir en "hemmastäd" dag idag. Skriver kanske nåt mer senare..

image271

Från ett regningt Sollentuna

Vi kom hem sent idag. Gick till Sollentuna runt halv ett och jag och syster gick ner till centrum. Jag handlade strumpor och leggings till Myra. Sen gick vi in på ICA. Handlade lite sånt som man måste ha. Och sen hem till mamsen o pappsen. Där stannade vi in på sena kvällen, inte tackar man väl nej till gratis middag. Eftersom Johan repade idag så passade det extra bra också. Mamma gjorde nån thaigryta med kyckling och ris. Smaskens! Sen gick jag, Myra och hunden hem i regnet. Fy alltså. Det gör jag inte gärna om. Om det regnar lite mycket imorgon, då tänker jag inte gå ut mer än nödvändigt, trust me! Kom på en sak när jag gick hem. Jag är ganska så rejält mörkrädd. Jag blir rädd när saker som jag tycker är fina på dagen blir läskiga på kvällen. Som träden exempelvis. Usch... Imorgon vill jag ha sol, tack! Så, nu har jag beställt sol.

change of plans...

Lite ändrade planer dårå. Anna har blivit sjuk så det blev ingen dejt idag. Men vi får ta det så fort hon blir frisk igen. Jag och Myra har i alla fall hunnit med ett BVC besök och så har vi hunnit käka lunch. Hon börjar väl segna ihop så smått så snart ska jag packa ner henne i vagnen så tar vi hunden och går till Sollentuna. Jag skulle behöva handla mer strumpor till Myra. Fattar inte va alla tar vägen!? Och så behöver hon en ny tandborste, den gamla börjar bli utsliten. Det är våran plan just nu. Men vi lär ju stanna till vid både mormor och morfar och moster innan vi drar hem igen. Egentligen behövs det städas lite hemma, men det är inte så illa (än) så det får vänta ;)

Skriver kanske mer senare.. tjillevippen

Efter regn kommer solsken

Eller? Är det verkligen så? Just idag känns det inte så. För igår var det sol, och idag verkar det bli regn. Alltså, efter solsken kommer regn? Om min teori stämmer så blir jag sur. "Efter regn kommer solsken" låter mycket muntrare. Tycker inte ni det? Eller hmm... Iofs så kommer det väl alltid regn nån gång efter solsken, och sen kommer det solsken igen, och antagligen regn igen.. så det spelar nog ingen roll va man säger. Ett faktum är ju att regnet alltid kommer tillbaka. Och det är väl tur det me, för annars så skulle planeten torka ut, och va blir det av oss då?

Idag ska jag o Myra till Sollentuna som sagt. Myra ska få leka me Fille och jag ska få leka me Anna :) Blir säkert jättetrevligt.

Jag uppdaterar senare.. Och för er som inte kan läsa det här inlägget så hänvisar jag till www.psykologi.se för förklaring ;)

Nu slänger jag upp lite bilder. BARA för att jag saknar sommaren! Jag längtar ut på landet... titta och njut! ;)

image265
                      Världens finaste midsommarflicka. Drygt sju månader gammal...

image266
Elvira och kusinen Tuva.

image267
Elvira i finaste hatten som mormor virkat.

image268
Gungar för första gången hos mammas kusin.

image269
En av dom finaste bilder jag vet. Maja beundrar den stora hästhagen.

image270
Kossorna vid kråkbäcken.

Cause Anna told me so

Slänger in ett litet sent inlägg här. Cause Anna told me to do it ;) Jag och Myra tog en låååång promenad med hunden idag. Gick ner till vattnet och kollade på fåglarna och mös i vårsolen. Det jobbigaste var att Myra somnade på vägen hem, och då var klockan närmare fyra, så det var ju ingen höjdare. Fick henne ändå att somna vid halv nio, kors i taket. Meningen är att hon ska sova senast åtta, men men.. Har annars bara tagit det lugnt idag. Vi har varit sega eftersom Myra sover så dåligt om nätterna som sagt. Tror att det är tänderna som spökar. Hon har fått en sån dära stor tand långt bak i munnen, det lär inte va så skönt när den kommer upp. Vet ju hur det är , håller själv på å få tänder. Visdomständer dåra, för dom andra har jag ju redan...tehe... Imorgon ska jag o Myra träffa Anna o Filip så kidsen får leka lite. Hoppas på att kunna ta lite kort då. Nu ska jag passa på å sova medan jag kan...

Sleep tight, dont let the bedbugs bite...

image264
Fråga inte varför jag ser ut som jag gör, för det kan jag inte svara på.

I bang my head against the walls of stupidity..

Japp. Det är dagens låt! Freak kitchen verkar ha blivit Myras nya husgudar, och det tackar varken jag eller Myrapappan nej till. Idag skiner solen och det verkar va så där härligt vårigt och varmt ute. Vi får se om vi ger oss ut på äventyr idag. Det är lite svårt att avgöra hur mycke lillMyra orkar då hon fortfarande är hängig. Så jobbigt. Jag trodde vi var på bättringsvägen, men inte ska man väl ha sån tur heller. För i lördags så vände det igen , Myra blev ju som sagt sämre och nu har hon feber till och från. Jag känner mig sådär, trött och ont i kroppen. Kan ju vara för att jag har legat knasigt inatt och knappt fått nån sömn p.g.a gnällspiken som bara har pipit hela natten. Förstår henne ju, jobbigt att va sjuk. Och jobbigt att inte få sova. Får se hur dagen artar sig... man vet aldrig..



Eftersom jag inte hittade Walls of stupidity så fick det bli nobodys laughing....

Time for a update

Igår så började Myra morgonen med feber. Och det blev bara värre och värre. Vi skulle ha åkt, hela familjen, hem till mom n dad för att äta smörgåstårta men det slutade med att bara jag åkte. Johan och Myra fick stanna hemma. Kom hem till mamma och pappa hyffsat sent. Drack några glas vatten så huvudvärken släppte. Sen så var det kört. Jag tog ett glas "dagens" och började känna mig "on the go" så det bara fortsatte så. I sällskap med mina älskade kusiner, syster, bror och Kribbs så tog vi en sväng ner till haket. This is the place to be I tell ya! Det var typ bara vi där, men ändå. ;) Hade i alla fall en otroligt trevlig kväll och jag tackar mamma och pappa för den otroligt goda smörgåstårtan och resten av "la familia" som gjorde min kväll! Tyvärr så blev det inga bilder från igår men jag slänger upp en låt som är i särklass en av dom bästa som någonsin skrivits. SOMMAR!!! Varsågoda


Friday... are u in love?

Fredag! Skönt! Kanske inte spelar nån roll dock, Johan har spelning med bandet ikväll men han e hemma från jobbet och vabar idag så att jag får lite hjälp iaf. Ska nog till Sollentuna. Måste lämna kontraktet till dagis. Shit, det har jag typ helt glömt bort. Det är planen. Plan nummer två är att jag MÅSTE hem till min syster. MÅSTE träffa alla barn! *saknar* Jag drömde om dom inatt. Vaknade flera gånger av saknad. Då är det illa. Min Maja o Tuva abstinens är något jag måste åtgärda.

Slavegrid lirar som sagt, i Huddinge. Det börjar 19 och slutar typ 24. Slavegrid lirar sist. Dra dit vettja! Det kostar bara 30 pix, det kan det väl va värt för att se det grymmaste bandet ;)

Skriver nog senare, för datorn får haka på mig idag! :) pöss på er alla.. (juste här kommer en liten låt)


Antar utmaningen...en aning sent

Ok Caroline (nanos.blogg.se) utmanade mig.. om jag kände mig manad :) And why not! Denna gång handlar den om att man ska slänga upp den låtlista som rullar.. Och eftersom det är Myra som är DJ hemma hos oss så är det blandat som fasen. Här kommer i alla fall en del av dom låter som rullar runt...

1. Freak Kitchen - Nobody´s laughing here
2. Dia Psalma - Emelie
3. Miss Blue - Vincent Pontare
4. Jamaican in New York - Shinehead
5. Vildsvin - Vi ses igen
6. Bobby Mcferrin - Dont worry, be happy
7. Oh laura - Release me
8. Takida - Curly Sue
9. Dont hate on me - Vincent Pontare
10. Vildsvin - Den riktiga världen
11. Slavegrid - Everyday solution
12. Imse vimse spindel - remix by mamsen

Det här är en bara en bråkdel av va Myra lyssnar på här hemma. Allt hänger på hennes humör. Idag är hon "In the mood for funk" så det blir lite Red hot chilli peppers.

Saknar

Johan är hemma med mig idag me. Är inte helt hundra och Elvira är också dålig fortfarande. Vi satt och pratade lite om Maja och Tuva. Och helt plötsligt så kom den, saknaden! Jag saknar Maja o Tuva! Det var länge sen jag saknade dom, för jag träffar dom ju ändå med jämna mellanrum. Men nu så står jag inte ut! Det gör ont i hjärtat och jag går sönder en aning när jag tänker på att jag säkert inte får se dom idag heller. Tänk om jag smittar? Vill ju inte smitta ner dom finaste gullungarna i stan... Och Alva, självklart så saknar jag dig me, men dig fick jag en skymt av igår. Och även fast jag inte får hålla i dig knappt, utan att du skriker, så älskar jag dig lika mycket som alla andra barn..
Och Filippa, självklart har du också en plats i mitt hjärta. Ska se till att träffa dig så fort jag mår bra igen...

Men ...Maja o Tuva... moster kommer snart

image263

Tribute to Agnes

Ok, bara för att Agnes läser min blogg och enligt Daniel "diggar den" så ska hon få ett alldeles eget inlägg. Till alla er andra som läser så är Agnes den flicka som har lyckats fånga Daniels hjärta. Och Daniel är en superbraig vän till både mig och Johan. Agnes och Daniel är ett sånt där sött par som man liksom bara skulle vilja ta kort på och rama in för att ha som förebild. Jag och Johan e ganska söta också, på vårt eget lilla vis. Jag kallade honom visserligen för "dum i hövve" precis för att han inte höll mig vid liv på det där jäkla onlinespelet aruarose, men vi kan va söta, jag lovar. Fast jag inte känner Agnes så väl så vet jag att hon är en sån där bra person. Precis som Daniel. Dom är såna där som man bara gillar för att dom finns. Tror att jag behöver fler såna personer i mitt liv. Som bara finns där. Som bara är sig själva. Agnes och Daniel, ni får bannemej ta er i kragen och ta er upp till Estocolmo i sommar! Annars kommer jag , Johan o Myra ner till er!

Nu ska jag återgå till aruarose. Agnes, tack för att du läser...

(Ps. tack till alla som läser såklart. tusen tack.)

utan balans kan man inte ramla... så nu ligger jag här och längtar efter att utmana benen

Utmaning

Caroline, du är så fin... :) Har fått en liten utmaning av henne. Så här kommer den!

Inledande
Fullständigt namn: Lina Johanna Roberts
Din ålder: 22
Födelsedag: 2:a augusti
Syskon: Malin , Björn och en halvbror som heter Christer
Hårfärg: Svårt att säga. Råttfärgat med stänk av rött... ser för taskigt ut
Ögonfärg: Grön/bruna

Förhållanden
Vem är din bästa vän? Stina
Har du en pojkvän/flickvän? Japp. Fästman t.o.m! :)
Hur länge har ni varit ihop? 5 år
Hur långt var ditt längsta förhållande? Detta är mitt längsta
Vem kysste du senast?: Min Johan såklart :)

Grejer
Vad shoppar du helst?: Kläder. Mest till Myra såklart.
Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många och var? Har bara hål i öronen. Tattoos blir det väl nån gång, men man ska ju ha råd också.
Hur många skor har du? Typ 5-6 par.. Dom flesta är trasiga och så. Men dom är ju som skönast då!
Hur många par byxor har du? Haha! Typ tre fyra par? Helt sjukt.. men jag gillar inte att handla kläder till mig själv.
Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Ja, min förlovningsring

Favoriter
Färg: Gillar brunt. Men jag har nog egentligen ingen favorit.
Mat: Äter typ allt som serveras. Haha! Är inte så kräsen ;)
Killnamn: Dexter
Tjejnamn: Elvira (såklart)
Ämne i skolan: Musik is the shit
Musik: Allt som har med rock att göra går ner.
Fras/mening/uttyck: Fan va stööööört!

Har du någonsin..
Snusat? Ja
Rökt? Ja
Hoppat bungee jump? Nej fy fasen!
Brutit mot lagen? Ja
Fått dig själv att kräkas? Ja
Nakenbadat? Ja
Varit kär? Ja

Extra grejer
Tar du droger? Nope
Vad använder du för schampoo? Barnängen
Vad är du mest rädd för? Ska jag dra listan här eller? Om vi snackar djur så är det nästan allt vattenlevande. I alla fall allt som har stora munnar, kan bitas eller är slajmiga. På land så gillar jag inte fåglar och spindlar är så vidriga så det är inte sant. Men det jag är mest rädd för rent allmänt är att förlora någon jag älskar.
Vilken bil skulle du vilja ha? En volvo XC90, Ford explorer eller nån annan fet SUV
Hur många MSN-kontakter har du? Orka kolla
Hur många av dem är online just nu? Ja, jag antar det. Orkar inte logga in.

Slutfrågor
Pizza eller choklad? Choklad
Tränar du? Om dagliga promenader är träning så tränar jag. Gör väl en del situps n shit hemma också.
Hur ofta? Som sagt, dagligen.
Guld eller Silver? Silver. Fast jag börjar nog gilla guld lite också.
Vilken film såg du sist på bio? Oj, Bio..va e det, typ. Det var nog andra piratesfilmen.. haha
Vad vill du helst av allt göra just nu? Sova så min förkylning släpper :(7

Utmanar dom som orkar å har lust :)

What a day

Elvira sov inget natten till idag. Eller nästan inget i alla fall. Hon vaknade hela tiden. Vi fick ge henne alvedon och näsdroppar och det verkade väl iaf hjälpa lite. Johan fick i alla fall sova på soffan, stackarn... Om Elvira är likadan inatt så sover hon och jag på soffan, så Johan får sova.

Hon vaknade klockan åtta, trots att hon knappt sovit nåt och vi gick upp så hon fick lite gröt. Efter frukosten så lekte vi och läste bok. Märkte efter ett tag att hon började tröttna och blev gnällig. Så jag gick å la henne, och hon slocknade som en klubbad säl.

När hon vaknat så var det dags för lunch och sen en långpromenad i skogen. Härligt värre! Trodde jag ja. Jag fick för mig (Trots att min syster sa att det var typ 8 grader ute) att det var iskallt ute så jag klädde på oss hela vintermunderingen. SVETTADES som en griiiis! Vi gick typ 6-7 km och Elvira började tröttna redan efter halva vägen, så medan vi kämpade oss upp för mördarbacken så sjöng jag imse vimse spindel samtidigt som jag försökte dra med mig en trotsig hund som var på tikjakt. Vi stannade till vid Väsjöbacken och den blicken Elvira hade var typ som min. Vi ba "woooow... va gör människorna egentligen. Dom står på ett par pinnar och åker ner för en backe..." Det var som att både hon och jag hade sett skidåkare för första gången i våra liv. För henne var det ju liksom första gången, men inte för mig. Men det känns så främmande på nåt vis. Eftersom typ ingen i vår närhet åker skidor så har det ju liksom inte blivit av att vi har gjort det heller. Men med tanke på min fysiska kondition så är det nog bara bra. Ska skona alla stackars skidåkare där ute.. Underlaget vi gick på en enda lervälling, så ni som vet hur Jojje ser ut kan ju tänka er hur han såg ut när vi kom in. Lermonster :/ Fick duscha av honom och sen så åt vi lite mellis.

Thats it...typ..

Kan ju tillägga att jag var ute i lördags! yay! Hade riktigt jäkla trevligt, säkert sällskapets förstjänst! Och jag längtar till nästa gång. Slipper gärna bakfyllan dan efter dock ;) Nu kommer lite bilder från lördagen..

image259
Svägerskan Eva

image260
Jag och allra käraste syster

image261
Jag var kanske inte helt nykter och skulle va me på alla bilder tydligen

image262
Världens ballaste bästaste kusin!!! Nicklas!!! *pussah*

Ojojoj

Helt otroligt! Uppdaterar den här skiten två dagar i rad! Har typ bara softat idag, i alla fall så här långt. Elvira har dansat för oss mycket idag. Hon är snorgrym! Typ hur ball som helst. Lovar er att hon dansar hundra gånger bättre än både mamma och pappa tillsammans! Vänta bara tills ni får se henne när "she shaking her thang" ;) That girl can dance I tell u!

Jag funderar på om jag ska åka hem till min bror en liten sväng idag. Det blev ju liksom aldrig av igår, som det var tänkt egentligen. SÅ... jag är bra sugen i alla fall. Får se om det är ok för Johan.

Just nu står Johan å diskar och Elvira sitter å käkar smörgåsrån med smör å ost i hörnet vid lampan, där hon alltid sitter. Jag sitter bara här och..ja.. gör inte ett skit! Så nu ska jag joina Elvira i hennes hörn och så ska vi digga lite Freak Kitchen ;)

image258
                     Elvira. Sin far upp i dagen på just det här kortet.

Spelhelvete

Sitter här vid datorn. Har lyckats få Myra att somna anständig tid för en gångs skull. Vet inte va det är me henne och hennes sovtider nu mera. Allt har blivit knas. Men som tur är så tror jag att det börjar ordna upp sig en aning... Eftersom jag och Johan då har lite "tid för oss själva" så har vi valt att spendera den på onlinespelet, aruarose. Tehe, inte helt oväntat ;) Men nån jäkel har bestämt sig för att "hacka" servrarna så vi kommer inte in... Oh well..

Har inte gjort mycket idag. Med tanke på att det var snöstorm ute så var det ju helt otroligt att vi ens tog oss ut. Vi gick en sväng runt Edsberg, självklart när det var som värst, man måste ju utmana sig själv ibland. tehe.. eller inte? Det var liksom inte med mening som vi var ute när det var som värst, det bara "råkade" bli så. Tror inte att det finns nån gud. Om det finns nån så hatar han mig. Allt går emot mig. Trots det så står jag på mig! Så det så!

Har glömt att lägga upp lite bilder från "fettis-dagen". Myra fick fira fettisdagen dagen efter den riktiga fettisdagen. Hon firade med en stor semla. Hur lycklig som helst. Hon åt inte mycket av den, men den var rolig att gegga med. Va gör man inte för en liten Myra som hon?

image255
Semlan ser HUGE ut . Det var den också. Eller så är det Myra som är tiny?

image256
Den här blicken gav hon oss när vi frågade om vi skulle plocka bort semlan...tehe.. Rör du så dör du ;)

image257
Söta lyckliga Myra!

Jag ska bara

Jag skulle ha bloggat i söndags, men hela den dagen gick åt att köra "Jag ska bara...". I själva verket var jag bakis men så fort Johan frågade om vi skulle ut och gå en promenad eller om jag kunde diska när han dammsög så svarade jag bara "Jag ska bara" och fortsatte sitta likt en zombie i soffan. That´s the way, aha aha, I like it!

Trots huvudvärken så följde jag me dom ut en sväng. Elvira fick knata runt själv och hon var hur glad som helst. Jag satt mest på en bänk och stirrade med tom blick ut i tomma intet. Var så trött. Hela dagen var jag trött. Och jag fick känna på , på riktigt, hur det är att vara bakis. Det var länge sen! Brukar faktiskt aldrig bli bakis, men man börjar väl bli gammal! Pffff gammal, JAG? Nej , jag är ung o orörd!

Idag är det tisdag. Johan repar. Jag, Elvira o hunden har precis varit ute på en rask promenad. Skönt men det var isigt ute. Nu följer lite bilder från i lördags. Håll tillgodo!

      
1. Sabina (ägaren av den otroligt mysiga lägenheten) 2. Tre blonda hotties på samma bild! Linda, Linda o Malin 3. Behöver nog inte förklara 4. merci my little way of saying thanks... 5. snyggaste bilden på hela kvällen, Linda alias Marilyn Monroe äter merci, merci för den bilden 6. Linda, Linda o Malin 7. Ett av bevisen på att jag var där... min strumpa ;)

En snabbis

Kör ett snabbt inlägg från en mysig lägenhet i Häggvik. Här hänger vi. Har trevligt. Jag dricker vin och får lite social stimulans. Bättre än så här blir inte livet. Jag älskar det här. Det är den sociala biten jag lever för. Tack för alla som ger mig en bra dag och en bra kväll. Vi får se va kvällen ger. Nu är klockan tjugo i elva. Vi får se om det blir mer än så här, men jag är nöjd, so far!

Bloggar mer imorgon. Det kanske kommer en å annan bild eller så. Hoppas alla där ute i bloggSverige mår fint och att alla har en fin lördag!

Tack å hej!

Juste

Berätta det för Lina...om du törs...



Kära mormor

Jag, syster o bror var å hälsade på mormor på sjukhuset igår. Hon såg bra liten ut där hon satt. Jag satt bara tyst. Visste verkligen inte va jag skulle säga. Svarade henne bara när hon frågade hur det var med Elvira. För det kunde jag i alla fall säga. Det är svårt annars, va ska jag prata om? Vad kan möjligtvis få henne att le en aning och bli på gott humör? Hur skulle lilla jag kunna lysa upp hennes dag? Jag var ganska ledsen och nedstämd när vi skulle lämna mormor. Ville inte gå. Ville bara sitta där hela kvällen, tills hon somnade. Ville sitta kvar så hon skulle se att nån satt där och väntade på att hon skulle vakna. Tyvärr så har vi ju familjer att åka hem till så då blir det lite svårt. Men lilla lilla mormor, jag älskar dig! På vägen ut från avdelningen som mormor låg på så passade jag på att ta lite mer desifiktionsmedel på händer. Mmm, det luktar bebis. Nu tycker ni säkert (i vanlig ordning) att jag är helt störd i huvudet. Men när Myra låg på avdelningen för prematurbebisar så var man alltid tvungen att ta sånt på händerna för att förhindra att dom små liven skulle smittas med nåt. Så luktade det alltså alltid om oss, och det får mig att tänka på den första tiden med Elvira. Hade ju lovat lite bilder, så här kommer lite fler!



Ganska blandade bilder. Dom första två är på Filippa. Den tredje är tre kusiner på samma bild. Maja, Filippa o Tuva. Fjärde bilden är på Myra när hon tuggar på imse vimse spindel. Femte bilden är Maja när hon sätter på sig utklädningsutstyrsel. Tuva är på bild nummer sex och hon klär också ut sig. Bild nummer sju föreställer Myra när hon ska försöka klä ut sig, kjolen var lite stor och blev nån annan typ av kreation. Bild åtta o nio är Maja o Tuva i målarrummet. Bild tio är Majas, Tuvas och Alvas pappa, Pär. Bild elva o tolv är Myra o hennes pappa Johan. Och dom sista tre bilderna är på Myra.

Lite kort

Det var länge sen jag slängde in kort på Myra så nu tänker jag uppdatera lite! Håll tillgodo!



Första bilden är på Myra samma dag som åkte pulka för första gången. Andra bilden är Myra när hon provar min mössa. Tredje bilden är Myra när hon knallar runt utanför Danderyds sjukhus. Fjärde bilden är på sötnöten Filippa, Myras kusin. Femte bilden är min bror och hans dotter Filippa när dom åker pulka. Sjätte bilden är på min bror och Myra redo att ge sig utför backen. Sjunde och sista bilden är Myra igen, när hon provar min mössa!

Kommer att uppdatera mer senare!

Snökaos

Tråkig lördag. Har inte gjort nånting idag och brukar vanligtvis trivas bra med det. Men idag var jag verkligen upplagd för äventyr. Men nåt äventyr förutom en sväng in i onlinespelets mysiga värld har det inte blivit.
Eller jo förresten. Då Elvira bestämde att hon bara skulle sova en kortis mitt på dagen så fann jag och Johan en ganska vanlig och återkommande utmaning. Att få Myra att vara vaken till sju. Hur skulle nu detta gå. Vi lekte, läste böcker, sjöng och dansade till Freak Kitchen. Allt flöt på som det skulle och så kom Johan på den brighta idén att gå ner till ICA för att handla godis. Mest för att göra nåt och för att hålla Myra vaken. Sagt och gjort. Vi klädde på oss kläderna och när vi kom ner i porten så möttes vi av en tjej som hade varit ute och cyklat. Saken var den att vi först inte såg att det var en av våra grannar som vi ofta träffar. Vi såg henne inte under all snö. Yay, tänkte jag och utanför porten så slogs vi av kyla och snökaos! Härligt,  härligt, som Bamserösten hade sagt! Tur att det inte är långt till vårat ICA. Den lilla biten räckte dock för att jag skulle bestämma mig för att inte gå ut mer sen. Johan (stackarn, sitter helt ovetandes i fotöljen bredvid) ska få ta resten av hundpromenaderna.. mhuahaha..

Nu lite Göta kanal 2 , sen lite aruarose

(fresten, syster, Boogie bunnies var svinigt kul)




image224

Come on let´s boogie!

Pratade precis med syster. Hon frågade om jag hade bloggat nåt. "Nääääe" sa jag. Och sen sa jag "eller jag vet faktiskt inte". Och när man inte vet när man bloggade senast så var det för länge sen... Så hepp hepp! Trollar fram ett litet inlägg för idag.

Mår helt ok idag. Johan, jag och Myra gick ut på en långpromenad med jycken mitt på dan. Kanske inte var det mest perfekta promenadvädret, men en promenad med rätt sällskap blir alltid bra. Vi gick och pratade om allt möjligt och innan vi visste ordet av så var vi hemma igen. Vi åt lite lunch och efter det så slocknade Myra. Jag och Johan passade på att spela lite aruarose medan lillstrumpa tog en tupplur. Sen ringde bror. Han frågade om vi skulle komma å kolla på Transformers med honom o Nicke. Vi får se, men det känns inte riktigt som att det är det jag verkligen vill göra. Helst av allt så skulle jag nog vilja sitta i trevligt sällskap, dricka vin och bara mysa, men den här kvällen slutar nog med att jag hamnar framför datorn och spelar. By the way, Johan fick tillbaka sin xbox idag (den har varit trasig) och han verkar ha fått en helt sproilans ny (!) å jag ska nog slinka in på arcade en sväng och tanka hem ett spel som syster spelar. Boogie Bunnies heter det. Hon är tydligen fast, så jag antar att jag fastnar lika hårt. Vi brukar gilla samma typ av spel. Imorgon är det lördag, bara så ni vet...

image223