Tröttisdag

Idag så har det varit en ganska seg dag. Har varit så himla trött. Gick ut med hunden ganska sent, men var ute ett bra tag. Efter det så gick jag och Elvira till öppna förskolan. Trevligt! Där träffade vi Rebecca och Alvin. Han var riktigt nöjd och glad sötnosen. Elvira var också på rätt ok humör, TROTS att jag var elak och väckte henne. Dumma mig. Det var sångstund och både Elvira och Alvin satt ganska nöjt och tittade på alla tokiga mammor som satt å sjöng. Hann tyvärr inte ta några bilder på Elvira och Alvin den här gången. Kanske får en ny chans imorgon, för då är det babymassage ju! Hann ta lite bilder på Gabriel i alla fall. För Elin och Gabriel träffar vi ju nästan alltid på torsdagar på öppnis :)

image38
Gabriel med en strumpa i munnen! GULLUNGE!

image39
Efter att ha fått en powernap på en halvtimme så satt Elvira glad och
nöjd i en babysitter medan jag tog en kopp kaffe och en bit tårta! Sötis!

Som sagt, imorgon är det babymassage igen. Håller tummarna för att Elvira är en gladis imorgon. Hoppas hoppas!

Jag och Vira i storstan!

Idag vaknade Elvira tidigt. Riktigt tidigt t.o.m! Men hon fick lite mat och somnade om, skönt! :) Haha! När vi vaknat till ordentligen två timmar senare så gick vi upp. Elvira fick sitta i babysittern medan jag åt frukost och gjorde mig i ordning. Packade allting i skötväskan och sen gick vi ut med hunden. Elvira somnade igen. Efter promenaden så gick jag och tog bussen till Sollentuna och bytte sen till tåget mot stan. Kom in lite senare än jag trodde (hade ingen koll på klockan då min mobil ha pajjat.. har ingen vanlig klocka heller). Stod ett litet tag på centralen och väntade på Anna då tanken slog mig att hon kanske trodde att jag inte skulle komma in till stan. Tänk om hon har messat och märker att jag inte svarar och beslutar sig för att strunta i att åka in?! :-o Som tur var så kom hon studsandes efter tio minuter, phew! Vi gick ett mysigt fik och åt lunch. Elvira lyckades med konststycket att skrämma upp Filip , rätt ordentligt.. Han blev superledsen! Stackars.. Han blev lite rädd eftersom Elvira skrek rätt högt. Hon blev hysteriskt super hungrig och eftersom det tog ett litet tag innan jag kunde "langa" fram käket så blev hon rätt så ledsen. Hon lugnade ner sig lite efter att hon fått mat. Hon började "snacka" istället. Men hon testar sin röst ganska ordentligt och kommer upp i rätt hög decibel ;) tihi.. blir nog en liten sångerska trots allt.. Vi packade ner barnen i vrålåken och köpte med oss varsin latte. Gick och glodde lite i affärer och jag hittade en supersöt body som det står RockStar på och ett par nya strumpor. Hade nog velat handla mer grejjer men eftersom jag ÄNTLIGEN har fått tummen ur och beställt en bärsjal så känner jag nog inte riktigt att vi har råd just nu. Hittade i alla fall massa kläder som jag ville köpa till Vira. Nån annan gång kanske. Efter stan så åkte jag hem en snabbis till min mamma och pappa. Mamma har inte träffat Elvira på länge. Elvira snackade järnet men blev ganska snabbt trött igen, och vi åkte hem.



Imorgon är det öppna försskolan som gäller. Det är ju bebisöppet på torsdagar, mysigt! Becca kommer också, trevligt! Och på fredag så är det dags för babymassage igen, kul!

Nu ska jag snart gå å sova. Elvira sover redan sött i sin säng.. pluttunge! Det har varit en lång dag för henne.



image36
Tittar duktigt in i kameran
image37
Filip var lite sugen på Elviras arm... sötnos

Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag

Hey Oh!

Torsdagen var relativt lugn. Vi gick till BVC och vägde och mätte. Elvira vägde 5875 g och var 61,5cm lång. Lite har hon växt i alla fall. Efter vägning och mätning så gick vi på promenad med hunden och efter det så träffade vi Elin och Gabriel och gick till öppna förskolan. Det var trevligt!

I fredags var jag och Elvira på babymassage för andra gången. Och den här gången gick det bättre! Jättekul! Elvira verkade mysa riktigt för hon både kissade och bajsade ner handduken ;) haha! Som tur var så lyckades jag rädda mina kläder. Rebecca däremot blev nerkissad av Alvin *fniss* Efter babymassagen så satt vi kvar en liten stund och Elvira och Alvin fick ligga bredvid varandra medan morsorna knäppte kort. Dom var ju så söta... Pluttisarna!

image31
Elvira och Alvin
image32
Håller armkrok! Sweet!

Efter babymassagen bar det av hem till systrami. Träffade mina gulliga systerdöttrar. Dom fick gosa lite med Elvira men det blev bara en kortis.

Lördagen och Söndagen såg ganska lika ut. Vi hyrde några filmer och var bara hemma. Iofs, på söndagen så kom min syster, hennes man och deras gullisar hit. Det är så himla kul när dom bara kommer förbi lite så där spontant. Maja ville egentligen inte åka hem. Sötnos! För mig hade du fått stanna ju..

image34 
Elvira i kusin Majas knä                                                         


image35
Elvira i kusin Tuvas knä





Idag skulle jag och Becca gå på öppnis vid Tors backe, men vi får se om det blir av. Tydligen så var Alvin lite ledsen idag, troligen magen som spökar :( Jag och Elvira ska i alla fall ut med hunden nu och sen drar vi till Sollentuna och drar en runda i centrum! :)

Tjillevippen!


Gilmore girls and Desperate Housewifes

Yes ladies, idag är det Tisdagen med stort T! Har längtat en hel vecka efter Desperate Housewifes och gilmore girls. Yay! Så bäst ju!

Idag så blev jag väckt AS tidigt av en glad liten Vira som ville ha mat. Sen blev hon helt hysteriskt arg och vägrade somna om (som hon alltid brukar göra annars) så jag fick vyssja lite. Det gick fint, hon somnade till slut. Jag me.. tihi. Vaknade nån timme senare och började göra i ordning oss. Satte Elvira i babysittern och skyndade att göra mig klar. Sen blev den en promenix med Jojje och sen småjogga till bussen. Hann precis me bussen, naaajs! Juste, när jag var på bussen till Sollentuna så kom jag på att jag skulle ha åkt hem till Rebecca och Alvin. Men jag har gröt i hövvet så jag hade helt glömt bort det. Sorry Becca! Usch, kände mig så taskig ju. Lovar att vi ska ta igen det. Vill ju träffa sötkorven ju! ;)

Fick i alla fall lite handlat idag. Träffade pappa, syster och Eva i centrum. Det var trevligt. Gick även förbi min Malin som jobbar på Glitter... Elvira tycker om att vara där inne. Hon ba "wooow" tihi.. Hon gillar bling bling! That´s my babe! Nu ska jag lira lite rose innan Elvira vaknar. För sen när hon vaknar så ska hon badas. Och efter det så är det Gilmore Girls och sen Desperate Housewifes.. :)

Lite bilder från idag..

image24
Innan vi åkte till centrum
image25
Elvira sov i vagnen som vanligt :)
image26
Min syster kommer att HATA mig för att jag lägger upp den här bilden på henne.. haha! Try to stop me if u can sistah! :P

image27
Eva och magen.. där inne bor Elviras kusin! :) *mwah*
image28
Här är min andra Malin :) Hon gillar bling bling, ALOT! <3

Söndag igen..

Det är inte klokt va veckorna går fort nu. Och helgerna också, dessvärre. Igår var vi hemma hos Johans pappa och åt middag. Jag satt och pratade med Johans syster och farmor medan Johan och hans pappa lagade mat. Det var trevligt. Johans farmor e cool. Hon e liksom 95 år! Helt otroligt. Hon är klarare i huvudet än va jag är, haha! Hon hade gjort VÄRLDENS sötaste tavla till Elvira. Det var broderat en liten bebis i en vagga. Så stod det Elvira, hennes födelsevikt, längd och födelsedatum. Superkul att ha ju! aaww.. lilla farmor..

Idag så vaknade jag som vanligt av en glatt jollrande bebis :) Härligt! Det skulle ätas och bytas blöja. Efter det så väckte vi pappsen ;) Tihi.. Så Elvira låg och gosade med Johan ett bra tag. Var ju tvungen att ta lite kort ju! :)

image22
Busar lite... mina sötisar

image23
Mysigt att ligga hos pappa

När alla var uppe och hade ätit frukost så tog vi en underbart mysig promenad bort på mot rösjön. Åhh.. Det var alldeles vårigt ute! Blev såååå glad. Det liksom spritter i hela kroppen när det är sol och fåglarna kvittrar. Kunde liksom ha vårjackan på mig. Jojje fick gå lite lös en bit i en skogsslinga, och även han fick vårfnatt! Tihi, sötisvovve. Vi var ute nästan två timmar och Elvira sov hela tiden i vagnen, som vanligt. :) Jag och Johan gick och tittade på alla fina villor vid Edsviken och drömde oss bort. Nån gång ska vi också bo i villa.. får se när det blir dock ;) Ingen brådska ju. Så fort vi kommit innanför dörren så vaknade Elvira. Så hon fick komma upp och mysa lite. Vi har suttit i soffan och sjungit lite och sen lyssnat lite på klassisk musik. Försöker få henne att uppskatta ALLA typer av musik, inte BARA mammas ;) Nu ska jag surfa vidare på webben...

its friday..Im in love

Japp! Fredag idag, härligt! Vaknade ganska tidigt av att Elvira var hungrig. Det matades och sen somnade Elvira om. Då passade jag på att äta frukost och duscha. När jag var klar så vaknade Elvira så hon fick komma upp, äta lite mer, gosa och sen sitta i babysittern. Där fick hon sitta medan jag packade skötväska och sminkade mig. Sen var det dags för promenad med vovven innan vi begav oss till Sollentuna. Det blev en ganska kort prommis eftersom vi skulle hinna hem till systrami innan vi skulle på babymassagen. Vi hann lagom till bussen och kom hem till syster en timme innan vi skulle me tåget. Så hon han gosa lite med Elvira, som var på lite halvrisigt humör. Hon gormade och skrek, men hade några glada minutrar också. Tehe. Messade me Becca och hon undrade, liksom jag, hur det skulle gå med två gaphalsar på babymassage. När vi väl hittade in till öppna försskolan så träffades vi av en Becca och en Alvin. Alvin såg nöjd ut! :) Yay! Det var även två andra mammor där, och en pappa. Massagen var hur som helst UR mysig. Alvin såg nöjd ut där han låg (kunde inte låta bli att titta) och Elvira snackade järnet. haha! Hon gick upp i falsett ett antal gånger och gurglade massor. Fast efter halva massagen så bestämde hon sig för att hon var hungrig och det var bara för oss att gå ut ur det mysiga massagerummet ett tag (för att inte trigga igång dom andra bebisarna, som var hur lugna som helst). Elvira drog i sig en slurk och verkade nöjd och glad lagom till att massagen var slut. Som tur var så fick alla ett kompendium med alla massagerörelser som man kan göra, så det gjorde inget att vi missade det sista. Det står i papprena. Ser redan fram emot nästa massagestund, hoppas Elvira är mättare den gången.. Tihi. Imorgon så ska vi hem till Johans pappa på middag. Han sa att han ville träffa oss (fast jag tror att det är Elvira han egentligen vill träffa..tihi). Ska bli trevligt i alla fall.. Nu är det OnLiNespel en timme och sen natti natti!

En vanlig torsdag i mitt liv

Hej hopp!

Idag skulle jag och Elvira ha varit i Sollentuna men det gick inte riktigt enligt planerna. Elvira var suris hela dagen. Och när jag väl fått henne på glatt humör så kräktes hon ner mina ENDA rena kläder *suck* Jag tappade orken helt och vi fick stanna hemma. Rätt skönt, men jag hade velat träffa syster och systerdöttrarna idag. Men får ta det nästa vecka. Nu sover Elvira i sin säng, förhoppningsvis några timmar, innan det är dags för mat igen. Imorgon så är det babymassage, yay! Hoppas Elvira diggar det. Annars så får vi hitta på nån annan mysig aktivitet. Skulle vilja gå på babysim, men HELL va dyrt det är! :-O Fick hem lite olika papper om olika ställen man kan gå på babysim. Det ena stället dyrare än det andra. Får se om det kanske blir av ändå...

Nu ska jag socialisera lite med Johan medan Elvira ändå sover...

image19

Elvira glad och nöjd på sängen...

image20
Glad tjockis!

image21
Close-up!


Måndag igen

Idag har jag och Elvira varit i Stinsen med Rebecca och hennes Alvin. Det var trevligt. Men vi var nog båda lite stressade och kunde inte riktigt slappna av. Alvin ville inte alls att mamma skulle shoppa ;) Tihi.. Sötis.. Det blev i alla fall en kort fika sen packade vi ner dom små liven i vagnarna och gick. Skildes åt vid Edsbergs slott och bestämde att nästa gång så skulle vi träffas hemma hos nån av oss. Lättare så..

Tog i alla fall ett kort på Edsviken ;) Det var innan jag träffade Becca..
image17
Halvmulet.. men jätteskönt väder annars. Kändes lite vårigt...

image18
Elvira sov hela vägen till Stinsen.. och hela vägen hem :) That´s my girl!


På fredag är det babymassage för första gången! Det ser vi fram emot!

Tröttig lördag

Ja, det är verkligen en tröttislördag idag. Har typ inte gjort nånting. Mina föräldrar kom över med hunden på förmiddagen. Dom har haft honom över natten. Skönt för både honom och oss. Han får mer uppmärksamhet där och vi kan koncentrera oss på Elvira. Efter det så slocknade jag och Elvira på soffan. Haha! Vi var tydligen söta sa Johan ;) SÅKLART att vi var.. ;)

Efter tuppluren så lekte vi lite med Elvira. Vi sjöng och dansade. Haha! Det såg nog rätt kul ut. Vi är allt bra knäppa. Men Elvira hade kul och det var huvudsaken. Hon har lärt sig att blåsa bubblor med sitt spott och "prutta" med munnen. Så himla sött. Hade man sett en vuxen bete sig som henne så hade man typ sagt "eeeeeww". Men Elvira är bara söt när hon dregglar.

Igår så fick Elvira sin första spruta! :-o 3 månaders vaccineringen.. Usch, det var hemskt! Hon var ledsen redan innan och inte blev hon gladare när den dumma tanten stack henne i låret. DESSUTOM så stack hon knasigt så Elvira började blöda massor. Det droppade blod ner i min hand och ner på golvet. Ett vanligt plåster räckte liksom inte. Min lilla plutta. Men men... dom måste ju ha den där vaccineringen så det är ju för hennes bästa. Efter att Elvira hade fått sina spruta så gick vi en promenad med hunden till Sollentuna. Det var ganska skönt. Vi gick ner till centrum där jag "råkade" handla lite kläder till Elvira..haha..Efter shoppingen så gick vi och hämtade mina älskade systerdöttrar på dagis och gick sen hem till min syster. Vi stannade över på middag. Dom bjöd på utskuren biff med klyftpotatis och bearnaisésås! MUMS! Det var länge sen jag åt så gott. Jag har typ aldrig tid att äta. Jag glömmer bort det. Det känns inte viktigt. Fast jag vet att det är viktigt för Elvira att jag äter bra. Annars så sinar ju mjölken också.

Juste! Elvira har gått me i Goboken. Hon fick sitt första paket därifrån härom dagen. Till min besvikelse så var det fel bokpaket. Så jag skrev ett grinigt mail till Gobokens kundtjänst. Fick svar ganska snabbt där dom skrev att jag skulle få rätt bokpaket men att jag kunde behålla det andra som kompensation.. :) yay! Det var schysst. Nu ska jag äta glass och dricka kaffe!

image15
Elvira på moster Malins säng.. snygga hakor va? ;)


Torsdag..

Hej hopp!

Har inte skrivit på några dagar nu, har faktiskt inte orkat. I tisdags så var jag inne i stan med Anna och Filip! Det var trevligt. Köpte en klänning och ett par strumpor till Elvira :-) Var en sväng på Panduro också. Där köpte jag rosa textilfärg, en pensel och såna där "Hörn" som man sätter fast foton på papper me...

Igår så var jag hemma hos min mormor. Min mamma skulle hjälpa min mormor och tvätta. Så medan hon sprang upp å ner i tvättstugan så satt jag och Elvira och pratade med mormor. Vi var kvar där några timmar tills Elvira verkade så trött så det inte gick att göra annat än att lägga ner i vagnen å bege sig hemåt. Hon var helnöjd när vi gick till bussen. Hon var vaken hela vägen hem, men somnade precis när vi gick av bussen. SÅKLART! Haha! På vägen hem från bussen så kom min bror och hans tjej förbi, tutandesm me bilen. Dom kom för att hämta bebiskorgen. Elvira sover aldrig i den. :-) SÅ det blir ju perfekt för lilla Filippa sen. Fasters lilla buddabebis..Längtar så till juni. Då får man träffa lilla Flippis.

Idag var jag och Elvira på öppna försskolan. Det var mysigt. Hämtade Elviras fotavtryck som vi gjort i gips. Dom blev helt ok. Inte helt nöjd med ena foten dock. Hon knep med tårna så det var ju inte lätt... haha.. men men.. den får duga :) Det är ju hennes små fötter, det är huvudsaken. :) På öppnis kom vi lagom till sångstunden. Det var skönt för det var inte mycket folk där idag, det var lugnt. Ganska lagom med typ fem/sex andra mammor, det blir så mycket lättare att umgås då. Jag fikade med Elin och hennes lilla Gabriel och sen så gick vi hemåt. Eller först så drog vi förbi en barnklädesaffär och kikade lite på reakläder och sen gick vi in på ICA. Men SEN så skildes vi åt och jag och Elvira gick hemåt. Sen har vi faktiskt inte gjort så mycket. Ska spela lite onlinespel sen om Elvira tillåter! TJinG!